29 / 03 / 2024

turyap astoria

turyap astoria

Astoria AVM, genişleyen İstanbul merkezinin statüsünü değiştiriyor. Yıllardır AVM olarak işleyen yapı, önümüzdeki şubat ayından itibaren 'emlak fuar merkezi' olacak. Binanın birinci ve ikinci katını kiralayan Turyap, 100 inşaat şirketi için ofis hazırladı

Astoria 2 Şubat'tan itibaren R’estate Center’a ev sahipliği yapacak!

Gayrettepe’deki Astoria Alışveriş Merkezi’nin ikinci katı 2 Şubat’tan itibaren dünyanın ilk emlak alışveriş merkezi R’estate Center’a ev sahipliği yapacak. Proje Turyap, Demos Fuarcılık ve ITCO işbirliğiyle hayata geçiriliyor...

Turyap markalı emlakçılığı Doğu ve Güneydoğu'ya tanıtacak!

Turyap, ofis sayısını artırmaya devam ediyor. 81'e emlakçılık modelini taşımayı amaçlayan Turyap, Doğu ve Güneydoğu'da markalı emlakçılığı tanıtmayı amaçlıyor. 

Turyap'ın Girne Liman temsilciliği açıldı!

Turyap'ın Girne Liman temsilciliği açıldı. Turyap, Girne Liman temsilciliği ile KKTC’deki temsilcilik sayısını 3’e çıkarmış oldu...

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın Bursa'daki konutlarını Turyap satıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Bursa’daki Botanik 224, Yükselen Park, Atış Premium konutlarını Turyap aracılığı ile satıyor. 

Franchising’de sektör lideri TURYAP oldu!

33 yıllık geçmişi ve Türkiye genelinde 320 temsilcilik ağı ile gayrimenkul pazarlama alanında lider konumda yer alan Turyap, sektördeki birinciliğini korumayı başarıyor. 

Turyap 20’ye yakın müteahhit firmayla görüşüyor!

6 Şubat’ta Gül İnşaat’ın gayrimenkullerini satacak olan Turyap İstanbul, Ankara ve İzmir başta olmak üzere Türkiye'nin çeşitli şehirlerinde 20'ye yakın müteahhit firmayla görüşme halinde…

Turyap emlak takas sistemi nedir?

Turyap yeni projelerden yer almak isteyen ve elindeki 2. el gayrimenkulünü bir an önce satmayı planlayanlara yönelik emlak takas hizmeti sunuyor. Peki  ​Turyap emlak takas sistemi nedir?

Turyap Gül İnşaat açık artırma ihalesi 2018!

Gül İnşaat, Turyap aracılığı ile 212 gayrimenkulünü açık artırmayla satışa çıkarıyor. Açık artırma 6 Şubat Salı günü saat 12:00'de Double Tree By Hilton'da yapılacak..

Turyap Gül İnşaat'ın 212 gayrimenkulünü satıyor!

Turyap 2018’in ilk gayrimenkul açık artırmasını düzenliyor. Gül İnşaat'ın mülkiyetindeki 212 gayrimenkulü satışa sunuyor..

TURYAP Nef açık artırma ihale yeri ve saati!

TURYAP Nef açık artırma ihale yeri ve saati haberimizde yer alıyor. Nef'in 13 projesinde yer alan ticari gayrimenkuller açık artırma ile satışa sunuluyor.

Turyap Nef açık artırma dükkan fiyatları!

Nef'in mağaza açık artırmasını Turyap ve JLL organize ediyor. Toplam 103 adet mağaza ve 43 adet ofisin satışa sunulduğu Turyap Nef açık artırma dükkan fiyatları 290 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 

TURYAP, Almanya'da ofisler açacak!

Turyap, franchise görüşmelerini sürdürüyor. Franchise giriş bedeli şehirlere göre değişiyor. Açılan her yeni ofisin büyüklüğüne göre değişen bir dekorasyon ve tabela harcaması yapılması gerekiyor.

TURYAP'ın Nidapark Başakşehir temsilciliği bugün açılıyor!

Tahincioğlu tarafından hayata geçirilen Nidapark Başakşehir projesinin TURYAP Nidapark Başakşehir temsilciliği bugün Erdal İmrek, Erkut Memiş, Cahit Yeşil ve Murat Meşin tarafından açılıyor..

TURYAP'ın Nidapark Başakşehir temsilciliği yarın açılıyor!

Büyümeye devam eden TURYAP'ın yeni temsilciği yarın, Tahincioğlu tarafından hayata geçirilen Nidapark Başakşehir projesinin altındaki dükkanlarda açılacak.

turyap astoria Haberi

turyap astoria

HER GÜN 22.00'YE KADAR AÇIK 

Turyap Başkanı Azmi Sarıbay, 70 şirketin de şimdiden yerini aldığını açıkladı. Astoria'dan yer alan inşaat şirketleri arasında Bak Yapı, Çalık Holding, Dumankaya, Ege Yapı, İş GYO, İnanlar, Kiptaş, Sinpaş, Sur Yapı, Tahincioğlu, Teknik Yapı, Yeşil GYO gibi markalar bulunuyor. Ağaoğlu, TOKİ ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın da burada yer alacağını açıklayan Sarıbay, "Fuar gibi yılın her günü akşam 10'a kadar işleyecek merkezde 100 inşaat firması bulunacak" dedi. 


25 DOLARA KİRALADI 200 EURODAN SATACAK

AstorIa'nın R'state Center'a dönüşmesi için Turyap ve ortakları bir-ikinci kat için 125 bin dolar ödeyecek. Metrekaresini 25 dolardan kiraladıklarını açıklayan Sarıbay, kendilerinin ise şirketlere 200 eurodan sattıklarını ifade etti. Sarıbay, yatırım ve tanıtım için 6 milyon euro harcadıklarını söyledi.


Sabah...