24 / 04 / 2024

tuzla 50 bin konut kura çekimi tarihi ne zaman

tuzla 50 bin konut kura çekimi tarihi ne zaman

TOKİ Tuzla 2019 kura tarihi belli oldu. Peki vatandaşların adeta akın ettiği TOKİ Tuzla 2019 kura çekimi ne zaman yapılacak? İşte Tuzla TOKİ 50 bin konut kura tarihi...

İstanbul TOKİ kuralarında 50 bin konut ne zaman kura ile dağıtılacak? İşte Bakan Kurum'dan tarih geldi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, İstanbul'un Başakşehir, Arnavutköy, Esenler, Çatalca, Tuzla ve Silivri ilçelerinde yer alan 50 bin konutun kura çekiminin ne zaman yapılacağını duyurdu. 

TOKİ Tuzla 50 bin konut projesinde son durum ne?

Kura çekilişi 1 Temmuz 2019 tarihinde gerçekleştirilen TOKİ Tuzla 50 bin konut projesinden ev almaya hak kazananlar projedeki son durumu merak ediyor. Peki TOKİ Tuzla 50 bin konut projesinde son durum ne?

Tuzla'da 50 bin metrekarelik arazi imara açıldı!

Tuzla ilçesinde İller Bankası mülkiyetinde yer alan deniz kıyısındaki 50 bin metrekarelik alan yapılaşmaya açıldı. CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin konuyla ilişkin soru önergesi hazırladı...

TOKİ Tuzla 50 bin konut kura çekimi 1 Temmuz 2019 sonuçları!

TOKİ Tuzla 50 bin konut kura çekimi 1 Temmuz 2019 sonuçları haberimizde yer alıyor. Projedeki 2+1 konutlar 85 metrekare, 3+1 konutlar 128 metrekare şeklinde tasarlandı. 

Gaziantep'teki 50 bin konutluk proje yarın tanıtılacak!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in davetlisi olarak Gaziantep’e gelecek olan TOKİ Başkanı Ergün Turan, belediye tarafından kentteki konut sıkıntısını gidermek için yapılacak 50 bin konutluk projenin lansmanını yapacak

8 ayda 50 bin KOBİ icraya düştü!

Sekiz ayda kredi borçları yüzünden 50 bin KOBİ daha icraya düştü. Son bir ayda icradan satılığa çıkarılan işyeri ve fabrika sayısı bine ulaşırken, 2016 için iflasa sürüklenen firma sayısının iki kat artabileceği belirtiliyor.

Yeni Foça'ya 50 bin kişi kapasiteli arıtma tesisi!

İzmir’in turistik bölgelerinden Yeni Foça’nın en büyük çevre sorunu da çözülüyor. Bölgede evsel atıkların arıtılacağı 50 bin kişi kapasiteli arıtmanın temeli törenle atıldı. Sadece Yeni Foça'nın başlıca projeleri için 65-70 milyon TL yatırım yapıldı.

TOKİ her yıl 50 bin konutu alt gelirli vatandaşlara satıyor!

Toplu Konut İdaresini konuta erişmekte zorlanan vatandaşlar için “Dost Eli” kuruluş olarak tanımlayan Turan “Her yıl alt gelir grubuna 50 bin konut sunuyoruz. " dedi.

Gaziantep'e yapılacak 50 bin konut için ilk adım atıldı!

Artan nüfus oranı ile her geçen gün konut ihtiyacı duyulan Gaziantep’in bu sıkıntısına Büyükşehir Belediyesi çözüm üretmek için girişimlerini arttırdı. Büyükşehir Belediyesi, 50 bin konut yapımı ile başlattığı “konut atağının” ilk adımını da gerçekleştird

Fatma Şahin yapılacak 50 bin konut için TOKİ Başkanı Ergün Turan ile görüştü!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, 50 bin konut ve yeni konut alanlarıyla ilgili planlama yapmak için Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan'ı ziyaret etti.

50 bin konut dar gelirli Gaziantepliler için yapılacak!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, kentte yapacakları 50 bin konut alanın “Suriyeliler için yapılıyor” haberlerine yaptığı basın açıklaması ile cevap verdi. Şahin, konutların Gaziantepli dar ve orta gelirli vatandaşlar için yapılacağını aç

Gaziantep'te 50 bin konutun temeli atıldı!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılacak olan 50 bin konutun ilk etabının temeli atıldı. Törene katılan Başkan Fatma Şahin, açıklamalarda bulundu.

Cevdet Yılmaz: Diyarbakır'da hedef 50 bin çalışanı olan OSB oluşturmak!

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Diyarbakır'da öncelikli hedeflerinin, 50 bin çalışanı bulunan bir Organize Sanayi Bölgesi oluşturmak olduğunu söyledi.

tuzla 50 bin konut kura çekimi tarihi ne zaman Haberi

tuzla 50 bin konut kura çekimi tarihi ne zaman

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın İstanbul Tuzla 2019 projesi ile ilgili kura tarihi belli oldu. TOKİ Tuzla 2019 projesinde 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut tiplerine yer veriliyor.

TOKİ 50 bin konut Tuzla projesi ile ilgili başvurular 6 Mart-19 Nisan tarihleri arasında kabul edildi. Peki TOKİ Tuzla 2019 projesinin kura çekimi ne zaman?

Toplam 500 adet konutun yer aldığı TOKİ Tuzla 2019 projesinde kura heyecanı başladı.

Tuzla TOKİ projesinde yer alan 500 konut için kura çekilişi 1 Temmuz'da,  yapılacak. TOKİ Tuzla Aydınlı 2019 projesinde 250 adet 2 oda 1 salon daire var. 343 adet 2 oda 1 salon, 342 adet 3 oda 1 salon konut mevcut.

2+1 daire fiyatlarının 199 bin lira, 3+1 daire fiyatlarının 349 bin lira olarak belirlendiği projeden...