25 / 04 / 2024

Tuzla Çevre Kentsel Dönüşüm İnşaat Anonim Şirketi Nerede

Tuzla Çevre Kentsel Dönüşüm İnşaat Anonim Şirketi Nerede

Tuzla Çevre Kentsel Dönüşüm İnşaat Anonim Şirketi 1 milyon TL sermaye ile bugün Dede osman Denek ve Fikret Onuş ortaklığında kuruldu.

Tuzla'daki en kapsamlı kentsel dönüşüm çalışması başlıyor! Has Sitesi'nin temeli bugün atıldı!

İstanbul Tuzla'daki en kapsamlı kentsel dönüşüm projesi olan Has Sitesi'nin temel atma töreni bugün gerçekleşti. 

Çevre ve Şehircilik eski Bakanı Erdoğan Bayraktar: Kentsel dönüşüm ülkemizin geleceği ve acilen bitirilmeli!

Çevre ve Şehircilik eski Bakanı Erdoğan Bayraktar, depremin Türkiye’nin gerçeği olduğunu belirterek, kentsel dönüşümdeki yetersizliklere dikkat çekti. Bayraktar Kentsel dönüşüm ülkemizin geleceğidir ve acilen bitirilmelidir'' dedi.

Tuzla'da kentsel dönüşüm alanında korkutan olay! Toprak kaydı, duvar çöktü!

İstanbul Tuzla'da kentsel dönüşüm çalışmaları esnasında hafriyat çalışması yapılan yerde ilk olarak toprak kaydı ardından da duvar çöktü. Bina sakinleri ''can güvenliğimiz yok'' diyerek korkutan olayı anlattı...

Tuzla Has Sitesi'ni TOKİ dönüştürecek! 232 yeni konut geliyor!

Dar gelirliler için yeni konut projelerine hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Tuzla Has Sitesi kentsel dönüşüm projesi için düğmeye bastı. İşte detaylar...

Tuzla'da kentsel dönüşüm için 10 farklı proje seçeneği!

Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı yaptığı açıklamada Tuzla'daki kentsel dönüşüm çalışmalarında kar amacı gütmeden vatandaşlara yardımcı olduklarına değinerek, "Arkadaşlarımız bazı sitelere 10 tane proje çiziyor." dedi.

Tuzla'daki 4 site rezev alan ilan edildi! Bakan Kurum kentsel dönüşümü tek tek açıkladı! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Tuzla'da yaklaşık 1.500 vatandaşın oturduğu Borsa Kent, Asena, Mavi Okyanus ve Taşpınar sitelerini rezerv alanı ilan ettiklerine dikkat çekti. İşte ayrıntılar...

Kentsel dönüşümden hak sahibi olanlar dikkat! Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ödemeler için tarih verdi

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Elazığ ve Malatya depremzedelerine müjdeyi verdi. Kentsel dönüşüme giren konutlara 18 ay eşit faizle sahip olunabilecek. İşte detaylar…

Tuzla İstasyon Mahallesi'nde kentsel dönüşüm başladı!

İstanbul Tuzla'ya bağlı İstasyon Mahallesi'nde kentsel dönüşüm çalışmaları başladı. Çalışmalar dahilinde ilk yıkım gerçekleşti. 

Belediye Arsaları Üzerinde Toplu Konut ve Kentsel Çevre Üretimi ve Kredilendirilmesine Dair Yönetmelikte Değişiklik!

Belediye Arsaları Üzerinde Toplu Konut ve Kentsel Çevre Üretimi ve Kredilendirilmesine Dair Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31555 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Tuzla Tepeören Mahallesi'nin imar planları değişti!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından afet riski için kentsel dönüşüm çalışmalarında kullanmak üzere rezerv alanı ilan edilen Tuzla Tepeören Mahallesi'nin imar planları değişti. 

Tuzla Birlik Sitesi'nde duran kentsel dönüşüme site sakinlerinden tepki!

İstanbul'un Tuzla ilçesinde bulunan Birlik Sitesi'ndeki hak sahipleri, 4 yıldır inşaatı yapılmayan kentsel dönüşüme tepki gösterdi.

Tuzla Yeni Birlik Sitesi için kentsel dönüşümde anlaşma sağlandı!

8 senedir devam eden İstanbul'un Tuzla ilçesine bağlı Yeni Birlik Sitesi için kentsel dönüşümde anlaşmaya varıldı. 

Tuzla İstasyon Mahallesi'nde kentsel dönüşüm başlıyor!

İstanbul Tuzla İstasyon Mahallesi'nde kentsel dönüşüm başlıyor. Projenin Tuzla’nın bir merkez olarak gelişiminde de büyük rol oynaması planlanıyor.

Tuzla Çevre Kentsel Dönüşüm İnşaat Anonim Şirketi Nerede Haberi

Tuzla Çevre Kentsel Dönüşüm İnşaat Anonim Şirketi Nerede

Tuzla Çevre Kentsel Dönüşüm İnşaat Anonim Şirketi Dede osman Denek ve Fikret Onuş ortaklığında 1 milyon TL sermaye ile bugün kuruldu.

Tuzla Çevre Kentsel Dönüşüm İnşaat Anonim Şirketi iş konusu; Türkiye sınırları içerisinde parsellerde afet riskli alan ilan edilen bölgede başta 6306 sayıl yasa ve sair mevzuat kapsamında arsa malikleri arasında kanunda öngörülen çoğunluğun sağlanması halinde kentsel dönüşüm projeleri kapsamı ve bu kapsamda sınırlı olmamak kaydıyla her türlü mesken ve işyeri inşaat projelerinin müteahhit sıfatı ile maliklerle imzalanacak kat karşılığı inşaat sözleşmeleri doğrultusunda uygulanması, tamamlanması ve teslimini gerçekleştirmek ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler,


Tuzla Çevre Kentsel Dönüşüm İnşaat Anonim Şirketi Adres; Aydıntepe Mh.Coşkun Sk.No:19/4...