17 / 04 / 2024

Tuzla Marina Arena açılış

Tuzla Marina Arena açılış

Türkiye’nin en büyük açıkhava konser ve event alanı Marina Arena, 13 Mayıs'ta kapılarını açıyor. Marina, 450 metrekare alan üzerine kuruldu.

Deprem ve koronavirüs riski, rotalarını teknede yaşama çevirdi!

Deniz ve doğa tutkunu Önem ve Serhan Oğuz çifti, deprem ve koronavirüs riski sebebiyle yaşamlarının büyük bir bölümünü, Tuzla Marina'ya demirledikleri teknelerinde sürdürüyor.

Zer Tuzla Marina geliyor! Yeni proje!

Ceylan İnşaat 2018 yılına Zer Tuzla Marina projesi ile başlayacağını önceden duyurmuştu. Zer Tuzla Marina 576 daire, 22 villa ve 2 ticari alandan meydana geliyor. 

Tuzla yatırım projeleriyle yükseliyor!

Kamu yatırımları, ulaşım, teknoloji, sağlık gibi yatırımlarıyla yükselen bölge Tuzla, marina projesiyle daha da değerleniyor. 

Zer Tuzla Marina, Zer Mecidiyeköy, Zer Levent projeleri geliyor!

Ceylan İnşaat, 2017 yılını 4 proje, 340 konut satışı ve yüzde 20’lik bir büyümeyle geride bıraktı. Ceylan İnşaat'tan 2018 yılında 3 yeni proje geliyor... 

Tuzla Marina Projesi'ne birincilik ödülü!

Tuzla Belediyesi, AK Parti 6. Yerel Yönetimler Arası Proje Yarışması'nda "Tuzla Marina Projesi" ile "Kent Ekonomilerine Katkı Projesi" dalında birincilik ödülünü kazandı.

Viaport Marina Tuzla'yı değerlendirdi!

2015 yılında Via Properties tarafından 1 milyar TL maliyetle hayata geçirilen Viaport Marina, son 2 yılda Tuzla’ya önemli derecede katma değer sağlayarak, adeta ilçeyi İstanbul'un göz bebeği haline getirdi.

Tuzla Marina Arena 13 Mayıs'ta açılıyor!

Türkiye’nin en büyük açıkhava konser ve event alanı Marina Arena, 13 Mayıs'ta kapılarını açıyor. Marina, 450 metrekare alan üzerine kuruldu.

Tuzla Marina Gayrimenkul İşletmeleri Anonim Şirketi kuruldu!

Tuzla Marina Gayrimenkul İşletmeleri Anonim Şirketi Orçun Kocakoç tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Viaport Marina'ya ulaşım Osmangazi Köprüsü'yle rahatladı!

Via Grubu, Körfez geçişini 4 dakikaya indiren Osmangazi Köprüsü’nün açılışıyla birlikte Tuzla’daki Viaport Marina’ya ulaşımın çok daha kolay hale geldiğini açıkladı.

Tuzla Marina kapılarını dünyaya açıyor!

Tuzla Marina, 2015 yılında Türkiye'nin en büyük projelerinden biri olarak açıldı. Tuzla Marina, denizin üzerinde konumlanan adacıklarda 154 üniteli alışveriş merkezine sahip.

Şahsuvaroğlu inşaat sektörüne girecek!

SsangYong’un Türkiye temsilcisi Şahsuvaroğlu Otomotiv’in 3. kuşak temsilcisi Yunus Şahsuvaroğlu “Otomotiv tarafı oturdu. Yeni sektörlere girelim dedik. İnşaatı seçtik” dedi. Şahsuvaroğlu, projenin Tuzla Marina’ya yakın olacağını söyledi.

Tuzla'ya 2015'te hangi yatırımlar yapıldı?

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Tuzla Marina gibi dünya çapındaki vizyon projesinin hizmete açılmasının yanı sıra Türkiye’nin ilkleri arasına giren hizmetlerini 2015 yılında da sürdürdü...

Port Life Tuzla'da 0 faizle! Yüzde 50 peşin yüzde 50 teslimata kadar taksitle!

Tuzla Marina'nın yanında inşa edilen proje 5 katlı 3 bloktan oluşuyor. Toplamda 184 dairenin yer aldığı Port Life Tuzla'da Özdemir Grup imzası bulunuyor.

Tuzla Marina Arena açılış Haberi

Tuzla Marina Arena açılış

Türkiye’nin en büyük açıkhava konser ve event alanı Marina Arena, 13 Mayıs'ta muhteşem bir organizasyonla kapılarını açıyor!


Tuzla Viaport Marina'da denizin üzerinde 10.000 m2 alan içine kurulu 25.000 kişilik devasa konser ve etkinlik alanı olan Marina Arena, "Müziğin Yeni Arenası" sloganı ile İstanbul'da eğlence sektörüne farklı bir soluk getirmeyi hedefliyor.


Marina'da kurulmuş olması sebebiyle denizden ve karadan özel giriş sağlanabilen konforlu ulaşım yapısı, VIP kulisleri, sanatçılar için hazırlanmış özel lounge bölümü, geniş ve konforlu açık fuaye alanı ve daha bir çok farklılığı ile Türkiye'de ilk ve tek olma özelliğine sahip MARİNA ARENA'nın kısa sürede büyük konser ve eventlerin gözdesi olması bekleniyor.


Kemal Aslan Projesi olarak tasarlanan muhteşem deniz manzaralı açık hava konseptli MARİNA ARENA, 450m2 alana inşa edilen dev sahnesi ve Türkiye'nin...