24 / 04 / 2024

Tuzla Şehriyaz Beşevler fiyat

Tuzla Şehriyaz Beşevler fiyat

Tuzla Şehriyaz Beşevler projesi ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. Projede yer alan konutların fiyatları 400 bin liradan başlıyor.

Live In Beşevler satışta! Telimler Mart 2024'te!

Taşkoyan İnşaat tarafından inşa edilen Live In Beşevler konut projesinde satışlar devam ediyor. Proje kapsamında 28 adet daire inşa edilecek. İşte projeye ilişkin tüm detaylar...

O belediye konut imarlı arsa satacak! İhale tarihi belli oldu!

Osmaniye’nin Toprakkale ilçesine bağlı Göçmenler Mahallesi Beşevler Sokak’taki konut imarlı hisseli arsa satılacak. Söz konusu arsa, 31 Ekim tarihinde açık teklif usulüyle satışa çıkacak.

Tuzla Beşevler 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Tuzla İlçesi, Beşevler Mevkii ve Yakın Çevresine İlişkin 1/5000 Ölçekli Revizyon Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Revizyon Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Tuzla Şehriyaz Beşevler!

Tuzla Şehriyaz Beşevler projesi ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. Projede yer alan konutların fiyatları 400 bin liradan başlıyor.

Şehriyaz Beşevler nerede?

Şehriyaz Beşevler nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Şehriyaz Beşevler nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Şehriyaz Beşevler fiyat!

Şehriyaz Beşevler fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Şehriyaz Beşevler fiyat bilgisi ve projeyle ilgili detaylar...

Şehriyaz Beşevler projesi geliyor! Yeni proje!

İstanbul Anadolu Yakası Tuzla'da hayata geçirilen Şehriyaz Beşevler projesinde yer alan 2 oda 1 salon konutların fiyatları 400 bin TL'den başlıyor. Projenin teslimlerinin 24 ay sonra yapılması planlanıyor.

KİPTAŞ Tuzla Meydan Evler 25 soruda tüm detaylarıyla!

Dün temeli atılan KİPTAŞ Tuzla Meydan Evler projesinde 149  adet konut yer alacak. 263 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulan projede daireler hiç evi olmayanlara satılacak. İşte KİPTAŞ Tuzla Meydan Evler25 soruda tüm detaylarıyla...

KİPTAŞ Tuzla Meydan Evler Projesi'nde ön başvurular başladı!

KİPTAŞ tarafından İstanbul Tuzla'da hayata geçirilen Tuzla Meydan Evler Projesi'nde ön başvuru süreci başladı. Başvurular 14 Haziran tarihinde sona erecek.

KİPTAŞ Tuzla Meydan Evler başvuru şartları 2021!

KİPTAŞ Tuzla Meydan Evler başvuru tarihleri ve şartları 2021 haberimizde yer alıyor. İşte KİPTAŞ Tuzla Meydan Evler başvuru tarihleri ve şartları 2021...

KİPTAŞ Tuzla Meydan Evler başvuruları 2021!

KİPTAŞ tarafından Tuzla'da hayata geçirilecek Meydan Evler Projesi'nde detaylar belli oldu. 31 Mayıs'ta temeli atılacak projede 31 Mayıs-14 Haziran tarihleri arasında ön başvurular yapılacak. 

Tuzla Beşevler 1/5000 ve 1/1000 Ölçekli imar planı değişikliği askıya çıktı!

İstanbul İli, Tuzla İlçesi, Beşevler Mevkii ve Yakın Çevresine İlişkin, 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıktı.

Bursa Şehir Hastanesi'ne raylı ulaşım sağlanacak!

Ulaşım Master Planını Beşevler Küçük Sanayi Esnafı ile paylaşan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, 1.355 yataklı Şehir Hastanesi’ne vatandaşların daha rahat ulaşımının sağlanması için Emek’ten bir raylı sistem hattı planladıklarını dile getirdi. 

Tuzla Şehriyaz Beşevler fiyat Haberi

Tuzla Şehriyaz Beşevler fiyat

Şehriyaz Konut Yapı Kooperatifi tarafından hayata geçirilecek olan Şehriyaz Beşevler projesi ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. 

İstanbul Anadolu Yakası Tuzla'da inşa edilecek olan Şehriyaz Beşevler projesinin satışları Tuzla Belediyesi tarafından gerçekleştiriliyor.

Tuzla Şehriyaz Beşevler projesi, Şehriyaz Konut Yapı Kooperatifi'nin daha önceki projeleri gibi İstanbul Anadolu Yakası Tuzla'da inşa edilecek.

Şehriyaz Beşevler Tuzla projesi 30 dönümlük alan üzerinde yükseliyor. Projede 2000'e yakın konut yer alıyor.

Beşevler Şehriyaz projesinde yer alan 2 oda 1 salon dairelerin alanları 400 bin TL'den başlıyor. Projeden banka kredisi ile konut sahibi olmak mümkün.

Teslimlerin 24 ay sonra yapılması planlanan Beşevler Şehriyaz projesi Tuzla Paşabahçe fabrikasının yakınında yer alıyor.

Telefon : 444 0 906

Ceren...