26 / 04 / 2024

Tuzla Şifa Park Alışveriş Merkezi açıldı mı

Tuzla Şifa Park Alışveriş Merkezi açıldı mı

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın vizyon projeleri arasında yer alan Şifa Park Alışveriş Merkezi açıldı.

Fua Deniz Park resmen başlıyor! Emlak Konut GYO'dan Tuzla'ya 460 konutluk yeni proje!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın İstanbul Tuzla'da inşa edeceği Fua Deniz Park projesi resmen başlıyor. Tuzla Fua Deniz Park'ta 460 konut ve 40 dükkan yer alacak.

Park Orman Tuzla'da teslimler Haziran 2024'te! 

Park Orman Tuzla projesinde konut satışları devam ediyor. Projede 5+1'den 9+1'e kadar değişen villalar yer alıyor. Peki Park Orman'da villa fiyatları ne kadar? İşte proje ile ilgili ayrıntılar...

Emlak Konut GYO Fua Deniz Park geliyor! Tuzla'ya 420 konutluk yeni proje!

Emlak Konut GYO Fua Deniz Park projesine ilişkin gayrimenkul değerleme raporunu yayımladı. Peki Fua Deniz Park projesinde hangi konut tipleri var? İşte ayrıntılar...

Üsküdar Belediyesi Maltepe ve Tuzla'da 2 arazi satacak!

İstanbul İli Üsküdar Belediye Başkanlığı, İstanbul Maltepe ve Tuzla'da yer alan 2 adet araziyi satışa çıkardı. Söz konusu araziler konut+park+yol imarlı.

Akfen GYO, Kıbrıs Girne Merit Park otelinin değerini açıkladı!

Akfen GYO Kıbrıs Girne Merit Park otelinin değerleme raporu yayınlandı ve otelin değerini açıkladı. Peki Akfen GYO Tuzla Kıbrıs Girne Merit Park otelinin değeri ne kadar? Akfen GYO Kıbrıs Girne Merit Park otelinin değeri...

Tuzla İçmeler’deki askeri alanın plan değişikliğine itirazlar kabul edildi!

Tuzla ilçesi İçmeler Mahallesi'nde imara açılan 168 bin metrekare büyüklüğündeki askeri alanın planları, itirazlar üzerine yeniden değiştirildi. AVM, otel ve konut imarına açılan askeri alana itirazlardan sonra “park” ve “devlet ormanı” fonksiyonları ilave edildi. 

Tuzla 1/5000 ölçekli imar planı değişikliği askıya çıktı! 

Tuzla ilçesi 30.04.2005 onaylı Aydıntepe, İçmeler, Şifa, Mimarsinan ve çevresi Nazım İmar Planında H:Serbest Plan notu tadilatına ilişkin 1/5000 ölçekli 24.11.2020 tasdik tarihli Nazım İmar Planı değişikliği askıya çıktı.

İBB 9 ilçedeki park alanlarını satışa çıkardı!

İBB yönetimi, Beşiktaş, Başakşehir, Şişli, Esenler, Kağıthane, Eyüpsultan, Pendik, Şile ve Tuzla’daki park alanlarını satıyor.

Tuzla Mimar Sinan ile Şifa mahallelerine ilişkin imar planı tadilatı askıda!

Tuzla İlçesi, Mimar Sinan - Şifa Mahallelerine ilişkin 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Tuzla Şifa Mahallesi plan tadilatı askıda!

Tuzla İlçesi, Şifa Mahallesi, 676 parselin bir kısmı ve bir kısım tescil dışı alana ilişkin 1/5000 ölçekli plan tadilatı bugün askıya çıkarıldı...

Ats Trio Park'ta 506 bin TL'den başlayan fiyatlarla! Yeni proje!

Ats İnşaat imzası ile hayata geçirilen Ats Trio Park, Tuzla'da merkezi konumda bir yaşam olanağı sunuyor. Projede fiyatlar 506 bin TL'den başlıyor...

Tuzla park alanı tesisi ihalesi 25 Eylül'de!

Tuzla Belediyesi, Aydınlı Mahallesi Gürpınar Caddesi'ndeki park alanında park alanı tesisi inşa edilmesi ve işletilmesi işi ihale ediyor...

Tuzla Belediyesi'nden Yeşildere Caddesi'ne park!

Tuzla Belediyesi, Tuzla Aydıntepe Mahallesi Yeşildere Caddesi üzerinde park alanı tesisi inşa edilmesi ve işletilmesi ihalesi düzenliyor..

Tuzla Şifa Park Alışveriş Merkezi açıldı mı Haberi

Tuzla Şifa Park Alışveriş Merkezi açıldı mı



Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın vizyon projeleri arasında yer alan, Tuzla Belediyesi’nin Şifa ve Mimarsinan Mahallesi’ne sosyal yaşam merkezi kazandırmak için hayata geçirdiği Şifa Park Alışveriş Merkezi törenle hizmete açıldı.


Şifa Park Alışveriş Merkezi'nin içerisinde düğün salonu, sinema salonları, oyun salonları, cafe ve restaurantlar, alışveriş mağazaları yer alıyor.


Başkan Yazıcı konuyla ilgili olarak “Şifa ve Mimarsinan Mahallesi, araya giren askeri alan nedeniyle Tuzla merkezi ile kopuk bir durumda. Mahalle sakinlerimiz, “Mahallede ailemiz ve çocuklarımızla kışın sıcakta, yazın serinde vakit geçirebileceğimiz bir alanımız yok. Sinemamız, düğün salonumuz, banka şubemiz yok” derdi. Biz de belediye olarak bu talebe cevap veremiyorduk. Buraya bir alışveriş merkezi yaparak bu talebi karşılamayı planladık. Burası Şifa ve Mimarsinan Mahallesi’nin yeni yaşam merkezi olacak” dedi.




Tuzla...