20 / 04 / 2024

Tuzla tersane limanı inşaatı

Tuzla tersane limanı inşaatı

CHP İstanbul Milletvekili Barış Yarkadaş, İstanbul Tuzla'daki bir tersane limanı inşaatında denize çöp ve hafriyat döküldüğü iddialarına ilişkin soru önergesi hazırladı. Yarkadaş sorularını Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'a sordu.

Tuzlaport Liman için düğmeye basıldı! Tuzla'ya yeni liman geliyor!

Tuzlaport Liman ve Tersane İşletmeciliği tarafından İstanbul ili Tuzla İlçesi'ne Tuzlaport Liman'ı için düğmeye basıldı. İşte yeni liman projesi ile ilgili detaylar...

Liman Denizcilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Liman Denizcilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 10 bin TL sermaye bedeli ile İsmet Kerem Konaç, Murat Aydın ve Serkan Selçuk ortaklığında kuruldu.

Tuzla Tersaneler Bölgesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Tuzla İlçesi, Tuzla Tersaneler Bölgesi 5495 Parsel Tersane Alanı Amaçlı 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği Ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Tuzla'da 9.7 milyon TL'ye icradan satılık tersane!

İstanbul Anadolu 11. İcra Dairesi Müdürlüğü, İstanbul ili, Tuzla ilçesi, Merkez Mahallesi 5454 parselde yer alan tershane ve arsa üst hakkını 9 milyon 746 bin 299 TL'ye icradan satıyor...

Tuzla Tersaneler Bölgesi Tersane Alanı 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Tuzla İlçesi, Tuzla Tersaneler Bölgesi Tersane Alanı Amaçlı 1/5000 Ölçekli İlave Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli İlave Uygulama İmar Planı askıya çıktı.

Almeks Grup İnşaat Taahhüt Metal Tersane Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Almeks Grup İnşaat Taahhüt Metal Tersane Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Tuzla'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Ali Köse ve Mert Köse tarafından kuruldu.

Tuzla Tersaneler Bölgesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıya çıktı!

İstanbul İli, Tuzla İlçesi, Tuzla Tersaneler Bölgesi, 4649 Parsel Önü, Tersane Amaçlı 1/5000 Ölçekli İlave Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli İlave Uygulama İmar Planı askıya çıktı.

Tuzla Tersaneler Bölgesi Tersane Alanı imar planı askıya çıktı!

İstanbul İli, Tuzla İlçesi, Tersaneler Bölgesi 5493 Sayılı Parsel Önü “Tersane Alanı” Amaçlı Hazırlanan 1/5000 Ölçekli İlave Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli İlave Uygulama İmar Planı askıya çıktı.

Haydarpaşa Atık Tesisi Tuzla’ya taşınıyor!

Haydarpaşa Port projesinin hayata geçecek olması sebebi ile Atık Kabul ve Transfer Merkezi Limanı Tuzla tersanesindeki yeni alanında inşa edilecek.

Tuzla Transfer Merkezi Limanı imar planı askıda!

İstanbul İli, Tuzla İlçesi, Atık Kabul ve Transfer Merkezi Limanı Amaçlı 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Revizyonu ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Revizyonu Askı Tutanağı yayınlandı.

Tuzla Tersaneler Bölgesi Tersane Alanı imar planı askıda!

Tuzla Tersaneler Bölgesi Tersane Alanı Amaçlı 1/5000 ölçekli İlave Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli İlave Uygulama İmar Planı (5491 Parsel Önü) Askı Tutanağı yayınlandı...

Tuzla Tersaneler Bölgesi İlave Revizyon imar planı askıya çıktı!

Tuzla Tersaneler Bölgesi “Tersane Alanı” amaçlı İlave İmar Planı Teklifi ve Bir Kısım Alanın İptaline ilişkin plan değişikliği askıya çıktı..

Tuzla Yat Limanı imar planı notu değişikliği askıda!

Tuzla Yat Limanı ve Balıkçı Barınağı 1/5000 ölçekli Nazım ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Plan Notu Değişikliği askıya çıkarıldı...

Tuzla tersane limanı inşaatı Haberi

Tuzla tersane limanı inşaatı


CHP İstanbul Milletvekili Barış Yarkadaş, İstanbul Tuzla'daki bir tersane limanı inşaatında denize çöp ve hafriyat döküldüğü iddialarına ilişkin soru önergesi hazırladı. Yarkadaş sorularını Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'a sordu.


Tuzla'da 49 yıllığına Tersane Limanı yapmak üzere 2006 yılında Deniz Müsteşarlığı ile özel bir firma arasında tahsis sözleşmesi imzalanan çalışmaların devam ettiğini dile getiren Yarkadaş önergesinde "Projede, 350 bin metrekare dolgu alanı oluşturmak için 8 milyon 500 bin ton taş dolgu, 250 bin metrekare beton ve 25 bin ton demir kullanılması öngörülmüştür.


Bölgede daha önce de basına yansıyan görüntülerde; İBB Çevre Koruma Daire Başkanlığı'ndan bu iskelenin yapımı için, denize dökülmek üzere taş dolgu izni alan firmanın çöp, moloz, toprak dahil denize dökülmemesi gereken her türlü malzemeyi döktüğü gözlenmiştir.


Sözleşme gereği...