29 / 03 / 2024

Tuzla Zirvekent Sitesi emsal

Tuzla Zirvekent Sitesi emsal

Tuzla Zirvekent Sitesi kapsamında mülkiyet problemi site arazisindeki Milli Emlak hissesini takas yoluyla çözülmeye çalışıyor. Kooperatiflerin ruhsatlandırılması kapsamında sitenin sorununu çözmek için Tuzla Belediyesi çalışma yürütüyor...

Tuzla Marmados Sitesi imar planı değişikliği askıya çıkarıldı!

İstanbul Tuzla Cami Mahallesi Marmados Sitesi ve Yakın Çevresine İlişkin Askı İtirazları kapsamında hazırlanmış olan 1/5000 Ölçekli NİP Değişikliği ve İlave NİP ve 1/1000 Ölçekli UİP Değişikliği ve İlave UİP askıya çıkarıldı.

Tuzla'daki en kapsamlı kentsel dönüşüm çalışması başlıyor! Has Sitesi'nin temeli bugün atıldı!

İstanbul Tuzla'daki en kapsamlı kentsel dönüşüm projesi olan Has Sitesi'nin temel atma töreni bugün gerçekleşti. 

Tuzla Has Sitesi'ni TOKİ dönüştürecek! 232 yeni konut geliyor!

Dar gelirliler için yeni konut projelerine hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Tuzla Has Sitesi kentsel dönüşüm projesi için düğmeye bastı. İşte detaylar...

Tuzla Postane Mahallesi 1/1000 ölçekli plan notu değişikliği askıya çıkarıldı!

İstanbul İli, Tuzla İlçesi, Postane Mahallesi 977 parsel (Tuzlalılar Sitesi) ile bir kısım terkinli alana ilişkin 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği Plan Notu Değişikliği askıya çıkarıldı.

Çavuoğlu Yemenler'den büyük fırsat! Berrak Sitesi'nde yüzde 20 peşin 72 ay vade fırsatı!

Çavuşoğlu Yemenler Yapı tarafından İstanbul Tuzla'da inşa edilen Berrak Sitesi'nde büyük fırsat kampanyası başladı. Berrak Sitesi'nde yüzde 20 peşin 72 ay vade fırsatı ile satışlar devam ediyor. Peki Berrak Sitesi daire fiyatları ne kadar?

Tuzla Ayışığı Evleri'nde yüzde 80'ini peşin kalanını teslimde ödeme imkanı!

Detay Yapı tarafından Tuzla'nın İstasyon Mahallesi'nde yükselen Ayışığı Evler'inde  yüzde 80 peşin kalanı tapu teslimde ödeme imkanı ile satışlar devam ediyor. Tuzla Ayışığı Sitesi'nde daire fiyatları ne kadar? İşte Tuzla Ayışığı Sitesi ile ilgili detaylar...

Berrak Sitesi ne zaman teslim edilecek?

Çavuşoğlu Yemenler Yapı tarafından İstanbul Tuzla'da inşa edilen Berrak Sitesi'nde konut satışları devam ediyor. Peki Berrak Sitesi konutları ne zaman teslim edilecek?

Berrak Sitesi satışta! Tuzla'ya 183 yeni konut geliyor! 

Çavuşoğlu Yemenler Yapı imzasıyla İstanbul Tuzla'da inşa edilen Berrak Sitesi'nde konut satışları başladı. Peki Berrak Sitesi'nde konut fiyatları ne kadar? Peşin ödemede indirim var mı? İşte Berrak Sitesi ile ilgili detaylar... 

Tuzlalılar Sitesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıya çıkarıldı!

İstanbul İli, Tuzla İlçesi, Postane Mahallesi 977 parsel (Tuzlalılar Sitesi) ile bir kısım terkinli alana ilişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Tuzla Borsakent Sitesi 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Tuzla İlçesi, İstasyon Mahallesi Borsakent Sitesi ve Yakın Çevresine İlişkin 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Tuzla Hayat, Elit ve Zirvekent Siteleri 1/5000 ölçekli ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Tuzla İlçesi, İstasyon Mahallesi, Hayat, Elit ve Zirvekent Siteleri ve Yakın Çevresine İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Tuzla Levent Sitesi 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıya çıkarıldı!

İstanbul İli, Tuzla İlçesi, Postane Mahallesi, 4911, 4912, 4913, 4914, 4915, 4916, 4917,4955, 4956 ve 3966 parseller (Levent Sitesi) İle Bir Kısım Terkinli Alana İlişkin 1/1000 Ölçekli İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Tuzla Tıp Kent Sitesi'ndeki 2 blok yıkılıyor!

Son günlerde sık sık depremle gündeme gelen Tuzla'da Tıp Kent Sitesi'ndeki 2 blok yıkılıyor.

Tuzla Zirvekent Sitesi emsal Haberi

Tuzla Zirvekent Sitesi emsal

Tuzla Zirvekent Sitesi kapsamında mülkiyet problemi site arazisindeki Milli Emlak hissesini takas yoluyla çözülmeye çalışıyor. Kooperatiflerin ruhsatlandırılması uygulaması kapsamında arazisinde 1030 metrekare Milli Emlak hissesi bulunan sitenin sorununu çözmek için çalışmalar Tuzla Belediyesi tarafından yapılıyor. 


Tuzla'da E-5 altındaki yerlerde emsal artışlarını sağlanıp, özellikle kooperatiflerin emsalini arttırıp onların ruhsat ve iskanına kavuşmasını sağlanması amaçlanıyor. Yeni imarla, emsallere yüzde 25 hak getiren bir imar durumu çıktı. Hem kooperatiflerin kurtarılması hem de depreme yönelik tedbir amacıyla bu imar uygulamaları yapılıyor. 


Zirvekent Sitesi’nin arazisinde 1030 metrekare Milli Emlak hissesi bulunduğunu belirten Başkan Yazıcı, bu hisseyi sitenin okul arazisindeki hissesiyle takas yapmayı planladıklarını ve bu yönde encümen kararı aldıklarını söyledi.



Tuzla Belediyesi emsali bitirdik, mülkiyet meselesini de bitirdiğinde tapu sorunu hallolacak açıklamasında bulundu. Yazıcı; Zirvekent Sitesi’nin tapu...