27 / 04 / 2024

Tuzlada marina projesi

Tuzlada marina projesi

Darıca'dan Tuzlaya uzanan doğal liman ve marina görünümündeki köy, denizinin ortasından toprak doldurularak Viaport Marine'e dönüşüyor. Marina projesi, sanayi bölgesi Tuzla' da emlak fiyatlarını artırdı...

Marinada Residence ile Ataköy Marina'ya komşu bir yaşam başlıyor!

Mega kent İstanbul’da, marina içinde inşa edilen ilk ve tek rezidans projesi olan Ataköy Marinada Residence, Ataköy Marina'ya komşu bir yaşam başlıyor...

Mersin, Çamlıbel Millet Bahçesi ile canlanacak!

Mersin'de bir zamanlar sahip olduğu hareketliliğiyle kent ekonomisinin kalbi niteliğindeki Çamlıbel mahallesi, Marina Projesi ve Millet Bahçesi ile eski günlerine kavuşacak.

Marina Towers 2020 değerleme raporu!

Sinpaş GYO, Ankara İli, Çankaya İlçesi 29634 ada 5 parselde bulunan Marina Towers Projesi'ne ait 75 adet bağımsız bölüm ve 29634 ada 7 parselde yer alan 1 adet bağımsız bölüme ilişkin değerleme raporu yayınlandı. 

Fethiye Körfezi’ne yapılacak marinaya çevrecilerden tepki!

Fethiye Körfezi’nde deniz dolgusu, alışveriş merkezi, restoran, otel ve yüzlerce tekne için bağlama yeri yapılmasını kapsayan marina projesi için çevresel etki değerlendirme (ÇED) toplantısı yapılması çevrecilerin tepkisini topladı. 

Aksoy Holding'ten 200 milyon euroluk otel ve marina projesi!

200 milyon euro yatırımla Bodrum’da 75 villadan oluşan lüks 'Epique Island' projesini hayata geçiren Aksoy Holding’in CEO’su Batu Aksoy, yeni yatırımları açıkladı.

Sinpaş GYO Marina Towers 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Sinpaş GYO Ankara ili Çankaya ilçesinde yer alan Marina Towers projesi için hazırlatılan 2018 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Mirage Marina Bodrum'da fiyatlar 450 bin TL'den başlıyor!

Mirage Marina Bodrum Projesi sahibi Mustafa Şat, projeye başladıkları ilk günden bu yana fiyatların TL olarak belirlendiğini söyledi. Şat, projede fiyatların 450 bin TL'den başladığını söyledi.

Antalya Kurvaziyer ve Yat Limanı Projesi’ne Maya Holding talip!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Kurvaziyer ve Yat Limanı Projesi’ne Maya Holding talip oldu. Proje kapsamında marina, otel, ticari alan, yat kulübü yer alacak.

Pendik Siltaş Marina kampanya 2018!

Siltaş Marina projesi Siltaş Yapı imzasıyla inşa ediliyor. Kurban Bayramı’nda yüzde 10 indirim ve 48 ay 0 faiz fırsatı sunulan projede satışlar devam ediyor. İşte Pendik Siltaş Marina kampanya 2018 detayları...

Siltaş Yapı’dan yeni projesi için LifeX Konsepti!

40 yıldan fazla süredir gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren Siltaş Yapı, ilk kez yeni projesi Siltaş Marina’da hayata geçireceği “LifeX Konsepti’’ ile bir evden öte komple bir yaşam alanı sunuyor.

Bodrum Epique Island Marina projesi ÇED raporu bekleniyor!

Bodrum Yalıkavak'ta Aksoy Bodrum Gayrimenkul Şirketi tarafından yapılması planlanan Epique Island Marina projesi için ÇED süreci devam ediyor. Projenin iptali için başvuruda bulunan çevre sakinleri Bakanlık'tan gelecek haberi bekliyor.

Siltaş Marina'nın yüzde 20'si satıldı!

Siltaş Yapı’nın Pendik Marina’nın karşısında hayata geçirdiği yeni projesi Siltaş Marina, ön satıştan bugüne sadece bir ay içinde yüzde 20 satış oranına ulaştı. 

Siltaş Marina ne zaman teslim?

Siltaş Marina projesi 8 bin metrekare üzerinde 20 katlı 2 blok olarak yükseliyor. Peki Siltaş Marina ne zaman teslim edilecek?

Tuzlada marina projesi Haberi

Tuzlada marina projesi

Tuzla'da gece gündüz kamyonlara rastlıyorsunuz. Limanı doldurmak için harıl harıl toprak taşıyorlar. Darıca'dan Tuzlaya uzanan doğal liman ve marina görünümündeki köy, denizinin ortasından toprak doldurularak "Viaport Marine'e dönüşüyor. Mayıs 2015 itibariyle teslim edilmesi planlanan Tuzla Marina projesi nedeniyle ilçede büyük bir hareketlilik var. Proje için 29 Ocak 2013 tarihinde gerçekleşen ihaleyi 120 milyon 750 bin TL teklifle Bayraktar İnşaat kazanmıştı. Bayraktar İnşaat'ın kurduğu Via Properties tarafından inşa edilen Viaport Marine'de yatırım maliyeti 570 milyon TL. 



"Üç ay önce 130-140 bin liraya satılan dairelerin fiyatları şimdi 190-210 bin lira arasında değişiyor." —Nilgün Kazmaz, Re/Max Gayrimenkul Danışmanı 


Adacıklardan oluşan bir alışveriş merkezine ve 750 yat kapasitesine sahip projede, beş yıldızlı otel, helikopter pisti, balıkçı barınağı, otopark, su oyunları parkı, yüzme havuzu veya plaj...