24 / 04 / 2024

Uçarlı Grup iletişim

Uçarlı Grup iletişim

Uçarlı Grup İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Altuntop tarafından kuruldu.

Uçarlı Grup İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uçarlı Grup İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Altuntop tarafından kuruldu.

İş GYO Projesi Ege Perla Salt İletişim Grup ile anlaştı!

Salt İletişim Grup, Ege Perla’nın stratejik iletişim danışmanlığının yanı sıra dijital ve sosyal medya platformları da dahil olmak üzere tüm kreatif çalışmalarını yürütecek.

Vadistanbul'un PR ajansı Salt İletişim Grup oldu!

Ayazağa’da doğayla kent yaşamını buluşturan Vadistanbul Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nin iletişim danışmanlığını Salt İletişim Grup yapacak...

Türkerler Holding'in PR ajansı Salt İletişim Grup oldu!

Türkerler Holding kurumsal ve bağlı markaları Mahall Bomonti İzmir, Mahall Ankara ve Çiftçi Towers projelerinin tüm stratejik iletişim faaliyetlerini Salt İletişim Grup yürütecek.

Halk GYO'nun PR ajansı Grup 7 İletişim oldu!

Gayrimenkul sektörünün önde gelen markalarından Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın iletişim danışmanlığını Grup 7 İletişim yürütecek.

AKS Grup'un iletişim danışmanlığını F-M Data İletişim yürütecek!

Türkiye'nin ilk hava ile ısıtma ve soğutma sağlayan konut projesi olan AKS FOCUS ve bağlı olduğu AKS Grup'un stratejik iletişim danışmanlığı ve medya ilişkileri çalışmalarını FM Data İletişim yürütecek.

Eyüp Yeni Nesil Evleri iletişim!

Eyüp Yeni Nesil Evleri iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Ortadoğu Grup imzasını taşıyan Eyüp Yeni Nesil projesi 222 daire ve 9 dükkandan meydana geliyor...

Ege Grup Maidan Ofisleri iletişim!

Toplam 6 bin metrekarelik meydan alanının bulunduğu proje toplam 598 bağımsız bölümden meydana geliyor. Ege Grup Maidan Ofisleri iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0312 221 66 55 olarak belirlendi.

Kuzu Grup Sea Pearl Evleri iletişim!

Kuzu Grup Sea Pearl Evleri iletişim için satış ofisi ile 0212 696 53 52 numaralı telefondan iletişime geçebilirsiniz. Boğaziçi Köprüsü’ne 17 kilometre uzaklıkta olan projenin ilk etabı 20 katlı 4 bloktan oluşuyor.

Kuzu Grup Kuzu Effect iletişim!

Kuzu Grup Kuzu Effect iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0312 491 39 07 olarak belirlendi. Ankara Çankaya'da yükselen projede 2+1'den 5+1'e kadar farklı daire seçenekleri bulunuyor.

Kumru Ankara Kuzu Grup iletişim!

Kumru Ankara Kuzu Grup iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Kumru Ankara projesinde 164 adet daire ve bir açık çarşı yer alıyor. Kumru Ankara, Eylül 2017'de tamamlanıyor...

Bursa Deniz Kabuğu Evleri iletişim!

Toplam 17 dönüm arsa alanına yayılan projenin 7 dönümü yeşil alandan oluşuyor. Bursa Deniz Kabuğu Evleri iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0530 415 16 64 olarak belirlendi.

Deniz Kabuğu Evleri iletişim!

Şehir merkezine 15 dakika kadar uzaklıkta bulunan proje 7 blok şeklinde yükseliyor. Deniz Kabuğu Evleri iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0530 415 16 64 olarak belirlendi.

Uçarlı Grup iletişim Haberi

Uçarlı Grup iletişim

Uçarlı Grup İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Altuntop tarafından kuruldu.

Uçarlı Grup İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
İNŞAAT -İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. -Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve benzeri devlet yapıları gibi bayındırlık tesisleri, tatil...