26 / 04 / 2024

Ücret Tarifeleri ibb

Ücret Tarifeleri ibb

İBB İmar Müdürlüğü'nce 2021 yılı hizmet tarifesi açıklandı. Peki imar harçları 2021'de ne kadar oldu? İşte 2021 imar harçları 5 soruda tüm detaylarıyla....

2021 imar harçları belli oldu!

2021 imar harçları belli oldu. İstanbul Büyükşehir Belediyesi İmar Müdürlüğü tarafından 2021 yılında uygulanacak hizmet tarifesi açıklandı. İşte 2021 imar harçları...

Resmi Gazete'de yayınlanan bir duyuru ile hakem ve gider avansı tarifeleri güncellendi 

Hukuk muhakemelerinde tanıklık, hakem ve gider avansı tarifeleri Resmi Gazete'de resmi olarak duyuruldu. Artık, Hukuk Muhakemeleri Kanunu'na göre gerçekleştirilen yargılamalarda tanıklara 60 ile 100 lira arasında bir ücret ödenecek. Hakem ve gider avansı ücretlerinde son durum…

İBB yurt başvuru sonuçları belli oldu: Ücret ne kadar, gerekli belgeler neler?

Başvuru süreci sona eren İstanbul Büyükşehir Belediyesi yurt yerleştirme işlemleri sonuçlandı. 1 Eylül'e dek https://yurt.ibb.istanbul internet sitesi üzerinden online başvurular kabul edildi. İBB'den yapılan son dakika açıklaması ile asil ve yedek adayların listeleri kamuoyu ile paylaşıldı.

Proje ve kontrollük işlerinde uygulanacak fiyatlar resmen belli oldu!

Proje ve Kontrollük İşlerinde Uygulanacak Fiyat Artış Oranları Hakkında Tebliğ bugünkü 32277 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte proje ve kontrollük işlerinde uygulanacak ücret tarifeleri 2023...

Yeni araç alacakları üzen haber! Ekspertiz ücretlerine zam geldi

SEDDK, Sigorta Eksperleri Atama Yönetmeliği'nde değişiklik yapmasının ardından taban ekspertiz ücret tarifeleri güncellenmiş oldu. Resmi Gazete'de yayımlanan bildiri ile beraber ekspertiz ücretlerine zam geldi. 

Tüm araç sahiplerini ilgilendiriyor! Sigorta tarifelerine ZAM!

Araç sahiplerini yakından ilgilendiren Zorunlu Trafik Sigortasının yeni ücret tarifeleri belli oldu.

Proje ve kontrollük işlerinde uygulanacak fiyatlar belli oldu!

Proje ve Kontrollük İşlerinde Uygulanacak Fiyat Artış Oranları Hakkında Tebliğ bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte proje ve kontrollük işlerinde uygulanacak ücret tarifeleri 2022...

Asgari ücret yönetmeliği değişti! Yeni asgari ücret yönetmeliğinde neler yer alacak?

2022 Temmuz asgari ücret ara zammı netliğe kavuştu. Açıklanan asgari ücret zammının ardından asgari ücret yönetmeliğinde de değişikliğe gidildi. İşte detaylar!

Çalışma Ekonomisi Uzmanı Aziz Çelik'ten asgari ücret yorumu

Asgari ücretinn bugünü ve yarını hakkında açıklamalarda bulunan Çalışma Ekonomisi Uzmanı Prof. Dr. Aziz Çelik, asgari ücretin ortalama ücret haline evrildiğini söyledi.

1 Temmuz 2022 asgari ücret ne kadar oldu? Asgari ücret açıklandı mı? Temmuz ara zammı kaç TL oldu?

Asgari ücret ara zammına dair sorulan soruların sayısı artmaya devam ediyor. Bugün açıklanan haberle asgari ücretin ne kadar olacağı belli oldu. İşte detaylar!

Asgari ücret düzenlemesinde büyük müjde geldi! Bu rakamı duyan inanamadı! Hemen bu son dakika hesaplamasına bakın!

Milyonlarca kişi tarafından merak edilen de araştırılan asgari ücret düzenlemesi bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı. Peki asgari ücret ne zaman açıklanacak? İşte kalem kalem o rakamlar...

Asgari Ücret Tespit Komisyonu'nda gündeme gelen maaş önerisi belli oldu

Asgari ücretlilere yıl ortası zammını görüşecek olan Asgari Ücret Tespit Komisyonu bugün ikinci kez toplandı. Asgari ücretin ne kadar olacağı hükümetin enflasyon farkını maaşlara nasıl yansıtacağı merak ediliyor. Komisyona teklif edilen asgari ücret maaş sınırı ilk kez açıklandı.

Asgari ücrete ara zamda ilk teklif geldi! Asgari ücret ne kadar olacak?

Asgari Ücret Komisyonu'nun ikinci toplantısı bugün gerçekleştirildi. Ankara'da gerçekleşen toplantı sonrası konuşan Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonu (Türk-iş) Genel Sekteri Nazmi Irgat, toplantıda masada dile getirilen asgari ücret tutarına ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

30 Haziran 2022 asgari ücret belli oldu mu? Asgari ücret bugün açıklandı mı?

Asgari ücret zammının açıklanıp açıklanmadığı vatandaşlar tarafından araştırılıyor. İşte 30 Haziran 2022 asgari ücrete dair detaylar!

Ücret Tarifeleri ibb Haberi

Ücret Tarifeleri ibb

2021 imar harçları belli oldu. İstanbul Büyükşehir Belediyesi İmar Müdürlüğü tarafından 2021 yılında uygulanacak hizmet tarifesi açıklandı. Açıklanan duyuruya göre, 2020 yılı ücret tarifelerinin uygulanması 17 Aralık 2020 tarihli ve 1366,1367,1368 sayılı meclis kararına istinaden 1 Nisan 2021 tarihine kadar uzatıldı. 

1- 1000 metrekare yapı kullanma izin belgesi ücreti ne kadar?

İBB imar harçlarına göre, geçtiğimiz sene metrekare bedeli 3.66 TL olan 1000 metrekareye kadar Konut-Rezidans projelerinin yapı kullanma izin belgesi ücreti 4.36 TL'ye yükseldi. 

2- Yapı kullanma izin belgesi ücretine zam geldi mi?

1000 metrekare yapı için yapı kullanma izin belgesi ücreti 4.36 TL'ye yükseldi. Buna göre metrekare başına 37 kuruş zam geldi. 

3- 2021 imar durum belgesi alma ücreti ne kadar?

İBB imar harçlarına göre, imar durum...