29 / 03 / 2024

Üçüncü Ankara Alışveriş Festivali etkinlikleri

Üçüncü Ankara Alışveriş Festivali etkinlikleri

Üçüncü Ankara Alışveriş Festivali 30 Nisan'da Sheraton Otel’de düzenlenen organizasyonla basın mensuplarına tanıtılmıştı. Üçüncü Ankara Alışveriş Festivali 14 Haziran - 6 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği'nden İsra Holding'e tam not!

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD) tarafından bu yıl 14’üncüsü düzenlenen Alışveriş Ekonomisi Zirvesi'nden İsra Holding'e tam not geldi. 

Alışverişlerde yeniden dönem! Artık oraya gidip indirimli olarak ürün alabileceksiniz

Türkiye'de alışveriş konusunda yeni bir dönem başlıyor. KoopBakkal Projesi'nin Aralık 2022 itibarıyla ilk etapta 6 ilde başlatılacağını belirten Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü Hüseyin Aydın, bu illerin Trabzon, Sakarya, Yozgat, Tokat, Konya ve Ankara olduğunu aktardı.

D’S Damat, Next Level Alışveriş Merkezi’nde açıldı!

D’S Damat'ın yeni şubesi, JLL Türkiye tarafından yönetilen, ödüllü mimarisi ve prestijli konumu ile Ankara’nın en özel alışveriş merkezlerinden Next Level Alışveriş Merkezi'nde açıldı.

Atakule Alışveriş Merkezi revize değerleme raporu!

Atakule GYO'ya ait Ankara İli, Çankaya İlçesi, Çankaya Mahallesi, 13583 Ada, 2 Parselde yer alan Atakule Alışveriş Merkezine ilişkin raporu revize edildi ve piyasa değeri değişmedi. Değerleme Kuruluşu tarafından 23 Haziran 2020 tarihinde revize edilen rapor yayınladı. 

İstanbul'un alışveriş caddeleri olumlu sinyaller veriyor!

Dünyanın önde gelen gayrimenkul danışmanlık şirketlerinden Cushman & Wakefield’ın, İstanbul'un 3 ana caddesini inceleyen altıncı İstanbul Alışveriş Caddeleri Raporu yayınladı…

Atakule Alışveriş Merkezi 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ankara İli, Çankaya İlçesi, Çankaya Mahallesi'nde yer alan Atakule Alışveriş Merkezi'nin  2019 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

En yenilikçi alışveriş merkezleri Türkiye'de!

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD) tarafından bu yıl altıncısı düzenlenen geleneksel MAPIC yemeğinde, çoğunluğu yabancı yatırımcı olmak üzere yaklaşık 200 perakendeci ve yatırımcı buluştu. 

İstanbul'daki ana alışveriş caddeleri bir süre daha kırılgan olacak!

Cushman&Wakefield Türkiye, 'İstanbul Alışveriş Caddeleri’ raporunun 4'ncüsünü yayınladı. Rapora göre, İstanbul'da ana alışveriş caddeleri, döviz kurundaki dalgalanmalar, ekonomik baskılar, ve kentsel yenileme çalışmaları göz önüne alındığında bir süre daha kırılgan olmaya devam edecek.

Next Level Alışveriş Merkezi'ne ilişkin 6 soru mecliste!

CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, Ankara'daki Next Level Alışveriş Merkezi'ne ilişkin 6 sorudan meydana gelen soru önergesi hazırladı..

Ankara Balgat Alışveriş Merkezi geliyor!

Balgat Alışveriş Merkezi, Kalyon ASF Adi Ortaklığı tarafından Ankara Çankaya'da Balgat Mahallesi'nde hayata geçirilecek. Projede 306 adet büro, 5 adet ofis, 32 adet mağaza, 1 adet oto yıkama ve 3 adet kafe yer alacak..

3. İstanbul Alışveriş Caddeleri Raporu yayınlandı!

Cushman & Wakefield'ın yayınladığı ve Bağdat Caddesi, İstiklal Caddesi ve Nişantaşı bölgesini ele alan 'İstanbul Alışveriş Caddeleri' raporunun üçüncüsü yayınlandı.

Karum İş ve Alışveriş Merkezi'nin 2016 değerleme raporu!

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ankara ili, Çankaya İlçesi, Gaziosmanpaşa Mahallesi, 138 pafta, 2944 ada, 21 no'lu parselde kayıtlı Karum İş ve Alışveriş Merkezi'nin 2016 sonu değerleme raporunu yayınladı.

İncek Loft'ta Alışveriş Kanyonu kiraya açıldı!

Ankara Incek'te Akfen inşaat tarafından gerçekleştirilen incek Loft projesinde yaşam 30 Haziran'da başlıyor. incek Loft projesinin içinde yer alan Alışveriş Kanyonu'nda bulunan mağazalar kira tekliflerine de açıldı.

Üçüncü Ankara Alışveriş Festivali etkinlikleri Haberi

Üçüncü Ankara Alışveriş Festivali etkinlikleri


Üçüncü Ankara Alışveriş Festivali!30 Nisan'da Sheraton Otel’de düzenlenen renkli bir organizasyon ile tanıtıldı.


Soma Faciası nedeniyle ertelenen Üçüncü Ankara Alışveriş Festivali 'nin ne zaman başlayacağı belli oldu.


Üçüncü Ankara Alışveriş Festivali etkinlikleri kapsamında bilgi veren Ankara Ticaret Odası  Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bezci, "Ankaralılar ve Ankara dışından gelecek olan misafirlerimiz en cazip fiyatlarla ihtiyaçlarını karşılamak ve çeşitli etkinliklere katılarak eğlenme fırsatı bulacaklar. Bu festivalde de yine sürprizlerimiz olacak. Konserlerin yanı sıra gösteriler, kültürel etkinlikler ve rekor denemeleri gibi organizasyonlar düzenleyeceğiz" dedi


3. Ankara Alışveriş Festivali kapsamında bu yıl da Ankara'nın ünlü cadde ve sokaklarında çok sayıda etkinlik yapılması planlanıyor.


Üçüncü Ankara Alışveriş Festivali nerede yapılacak?

Ankara Alışveriş Festivali Antares Alışveriş Merkezi'nde başlayacak.


Üçüncü Ankara Alışveriş Festivali tarihleri!

Üçüncü Ankara Alışveriş Festivali başladı mı? Ankara Alışveriş Festivali...