05 / 05 / 2024

ucuz öğrenci evleri

ucuz öğrenci evleri

Yurda yerleşemeyen üniversite öğrencilerini kiralık ev telaşı sardı. İstanbul, İzmir, Ankara ve Eskişehir gibi illerde 1+1 evler için en düşük kira bedeli 700 TL. 

1952'de vali denetimde! Koşuyolu ve Bağlarbaşı'ndaki belediye ucuz evleri kontrol edilmiş!

1952 yılında vali ve belediye başkanı denetimde! Koşuyolu ve Bağlarbaşı'nda yer alan belediye ucuz evleri kontrol ve teftiş etmiş.

Erkanlı Holding'ten yeni yatırım imkanı! UNİVA markasıyla öğrenci evleri geliyor!

Türkiye’de yükseköğretim öğrencilerinin yurt sorunundan yola çıkan Erkanlı Holding bünyesindeki UNİVA markası, öğrenci evlerini, Türkiye’ye alternatif bir yatırım imkanı olarak sunmak için çalışmalara başladı.  

Büyükşehir'de kiradan ucuz 2.554,86 TL'ye konut imkanı! TOKİ 2+1, 1+1 evleri peş peşe listeledi! İşte detaylar...

Türkiye Cumhuriyeti Toplu Konut İdaresi (TOKİ), iki kentte konut satışı yapılacağını ilan etti. Bu kapsamda kiradan ucuz 2.554,86 TL'ye konut imkanı sağlandı. Ayrıca yüzde 25 peşinat ve 180 ay vade imkanı fırsat sunuyor. İşte detaylar...

UNİVA Düzce’den aylık 3.800 TL taksitle ev alma imkanı!

Erkanlı Holding yatırımcıları sevindirecek proje için düğmeye bastı. Düzce'ye Univa Öğrenci Evleri projesi yapmayı hedefleyen Erkanlı Holding projenin detaylarını açıkladı.

Evinizi sıcak tutmanın basit ve ucuz 14 yolu!

Son bir senede doğalgaz fiyatlarındaki rekor artışlar, önümüzdeki kış aylarında evleri ısıtmayı daha maliyetli duruma getirecek. Peki evi sıcak tutmanın yolları nedir? İşte evinizi sıcak tutmanın 14 ucuz ve basit yolu...

Atıl duruma düşen binalar nasıl kullanılmalı?

Denge Değerleme, inşaat sektöründe talep görmeyen ve  turizm konaklama tesisleri, yurt binaları ve öğrenci evleri için çeşitli önerilerde bulundu. 

Kiradan tasarruf için öğrenci evleri depolara taşındı!

İzmir'de birçok üniversite öğrencisi, Kovid-19 salgını sebebiyle eğitimin online olarak devam etmesi kararının ardından, memleketlerine gitti. Öğrenci evlerine ödedikleri kiradan tasarruf etmek isteyen üniversiteliler, saklama depolarında konteyner kiralıyor...

Öğrenci şehirlerinde evler boş kaldı, kiralar düştü!

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs nedeniyle üniversitelerin uzaktan eğitime geçmesiyle öğrenci evleri de boş kaldı...

Öğrenci evleri depoya taşındı!

Üniversiteler için ilk yarıda da ‘uzaktan eğitim’ tavsiye kararı alınırken, öğrenciler kira tutarını ödemeyi göze alamadı. Eşyalarını ise gelecek dönemde yüz yüze eğitime dönülmesi durumuna karşılık depolara koydu.

Ankara'da öğrenci evleri ve iş yerlerine Nisan ayında fatura yansıtılmayacak!

Ankara Belediye Başkanı Mansur Yavaş, öğrenci evleri ve iş yerlerine Nisan ayında fatura yansıtılmayacağını duyurdu.

Devlet desteği 'öğrenci evleri satışları'nı artıracak!

Devletin ilk kez ev sahibi olmak isteyenler için sağladığı desteklerin artması, alternatif gayrimenkul sektörünü canlandıracak ve öğrenci evleri satışlarını tetikleyecek.

TOKİ evleri kiraya verilebilir mi?

TOKİ'den ucuz taksit oranlarıyla ev sahibi olmak isteyen binlerce vatandaş TOKİ evlerinin kiralanıp kiralanamayacağını ya da satılıp satılmayacağını merak ediyor. Peki TOKİ evleri kiraya verilir mi? İşte tüm merak edilenler...

Dünyada öğrenci evi yetersiz!

Gayrimenkul sektöründe büyüme kaydeden öğrenci evleri, dünya genelinde de büyük potansiyel taşıyor...

ucuz öğrenci evleri Haberi

ucuz öğrenci evleri

Üniversiteyi kazanan öğrencilerin Kredi Yurtlar Kurumu'na (KYK) yaptıkları yurt başvuruları belli oldu.Yurda yerleşemeyen öğrencileri kiralık ev telaşı bulma telaşı başladı. Aile bütçesi yakından ilgilendiren kiralık evlerin en düşük fiyatı 700 lira. 

Star Gazetesi'nden Erdinç Akkoyunlu'nun haberine göre, öğrenciler tarafından en çok 1+1 evler tercih ediliyor. Öğrencilerin iki kişi kalmayı tercih ettiği bu evlerde öğrenci semti olan Kadıköy, Beşiktaş, Şişli, Üsküdar ve Avcılar'da değişiklik gösteriyor. 

KADIKÖY’DE 1.150 TL

İstanbul Üniversitesi'nin kampüsü bulunması nedeniyle Avcılar bölgesindeki 1+1 evlerin kiraları 700 TL'den başlıyor. Marmara Üniversitesi'nin kampüsünün bulunduğu Kadıköy ise kira bedeli 1.150 TL'den başlıyor. Beşiktaş ise en pahalı ilçe. Yıldız Teknik Üniversitesi, Boğaziçi Üniversitesi, Bahçeşehir Üniversitesi gibi kampüsların yer aldığı Beşiktaş'ta 1.700 TL’den başlıyor. Beşiktaş’ta ucuz bir öğrenci evi bulmak çok güç. Kiralar ortalama 2.500...