27 / 04 / 2024

ucuz sebze

ucuz sebze

BİM Market 14 Mayıs kataloğunu yayınladı. 14 Mayıs’tan itibaren satışa sunduğu katalogda taze sebze ve meyveler uygun fiyatlarla yer alıyor. Peki hangi ürünler ne kadar? İşte BİM Market sebze ve meyve fiyat listesi…

Sebze ve meyve fiyatları düştü: İşte pazarlarda son durum! Sebze ve meyve fiyatları

Havaların ısınmasıyla birlikte sebze fiyatlarında düşüş yaşandı. Bu düşüş pazar tezgahlarına da yansıdı. Pazarın en ucuz sebzesi 8-10 liradan satılan çarliston biber ve salatalık oldu. Meyve fiyatlarındaki artış ise durdu.

Ankara Hal'inde ucuz sebze meyve fırsatı! Patates 4 lira, domates 5 lira, elma 6 lira! İşte 21 Ekim 2022 fiyat listesi

Ankara Büyükşehir Belediyesi Hali'nin 21 Ekim 2022 güncel fiyat listesi belli oldu. Peki, Ankara Hali'nde soğan, patlıcan, şeftali, maydanoz, muz, elma, biber, domates, ve diğer meyve sebze çeşitleri ne kadar? İşte 21 Ekim 2022 Ankara Hal fiyat listesi...

Kozyatağı Hali'nde en ucuz ürün 1 TL fiyatıyla dereotu ve karpuz oldu! İşte 7 Ekim 2022 fiyat listesi

Kozyatağı Hali'nin 7 Ekim 2022 fiyat listesi yayımlandı. Kozyatağı Hali'nde en ucuz ürünler 1 TL fiyatıyla satışa sunuldu. Peki, Halde biber, domates, elma, patlıcan ve diğer sebze ve meyve fiyatları kaç lira, ne kadar? İşte 7 Ekim 2022 Kozyatağı Hali fiyat listesi...

En ucuz Tefal blenderlar nerede satılıyor? Tefal OnTheGo blenderlar en düşük fiyatıyla 25 Eylül 2022 fiyat listesi…

OnTheGO kişisel mataralı blenderlar ile her gün daha fazla taze meyve ve sebze tüketin. Kolay ve hızlı kullanımıyla Tefak OnTheGo kişisel mataralı blenderları gün boyu yanınızdan ayırmayacaksınız. Peki, en ucuz Tefal blenderı nereden alabilirim diye soruyorsanız, işte 25 eylül 2022 fiyat listesi..

En ucuz sebze ve meyveler BİM’de! BİM market sebze fiyat listesi…

BİM Market 14 Mayıs kataloğunu yayınladı. 14 Mayıs’tan itibaren satışa sunduğu katalogda taze sebze ve meyveler uygun fiyatlarla yer alıyor. Peki hangi ürünler ne kadar? İşte BİM Market sebze ve meyve fiyat listesi…

Carrefoursa’da sebze ucuzdan da ucuz!

Son zamanlarda sebze ve meyve fiyatlarından yakınan vatandaşı rahatlatacak bir adım CarrefourSA’dan geldi. Sık sık sebzelerde indirime giden Carrefour Marketleri kilosu ortalama 20 lira civarında olan çalı fasulyesini 9,90 yaptı. 

İşte şık ve ucuz yatak başlığı modelleri!

Hem farklı hem şık hem de ucuz yatak başlığı isteyenler için en farklı modeller ilgi çekiyor. İşte en tasarruflu ve ilginç o modeller...

Ucuz faiz konut talebini artıracak!

Türkiye, bir süre ucuz faiz dönemi yaşayacak. Kim istemez faizin ucuz olmasını? Ne var ki ekonominin şartları bugüne kadar faizin aşağıya çekilmesine imkan vermedi. Ucuz faiz sayesinde konut talebi artacak, konut sektöründeki canlılık devam edecek.

Bingöl'e yeni yapılacak sebze hali için yer aranıyor!

Bingöl Sebze ve Meyve Hali’ni ziyaret eden Yücel Barakazi, Sebze ve Meyveciler Komisyonu Başkanı ve İl Genel Meclis Üyesi Mahmut Budak, dernek yönetimi ve hal esnafıyla bir araya geldi.

Sakarya'da 32.8 milyon TL'ye meyve ve sebze hali yaptırılacak!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Arifiye'nin Kirazca Mahallesi'nde Toptan Sebze ve Meyve Hali Kompleksinin inşa ettirilmesi ve en fazla 29 yıl süreyle işletilmesi işini ihaleye çıkarıyor. İşin toplam bedeli 32 milyon 860 bin TL olarak belirlendi.

Sultanbeyli Sebze ve Meyve Hali 25.5 milyon TL'ye satılıyor!

Sultanbeyli Belediyesi, Sultabeyli İli Battalgazi İlçesi'nde yer alan sebze ve meyve halini satışa çıkardı. Söz konusu taşınmazın satış bedeli 25 milyon 510 bin TL olarak belirlendi.

Emekli derneklerinde ucuz ev kavgası çıktı!

Türkiye İşçi Memur Bağ-Kur Emeklileri Derneği Başkanı Hamdi Öz, Türkiye Emekliler Derneği’nin “ucuz ev” vaadi ile üyelerini transfer ettiği iddiası ile Cumhuriyet Savcılığı’na suç duyurusunda bulundu.

TOKİ'ye ucuz konut talebi yağıyor!

Emekli ve dar gelirliden TOKİ'ye, ucuz konut talebi yağıyor. Son olarak Türkiye Emekliler Derneği Çanakakle Şubesi, Çanakkale'de yaşayan emeklilerin düşük taksitlerle ev sahibi olmaları için girişim başlattı.

ucuz sebze Haberi

ucuz sebze

Patates kg: 5,90 TL
Salatalık kg: 4,90 TL
Domates kg: 14,90 TL
Çengelköy Salatalık kg: 8,75 TL
Patlıcan kg: 9,90 TL
Limon kg: 11,50 TL

Devam ediyor...
 

Domates Salkım kg: 14,90 TL
Sarımsak 250 g: 8,50 TL
Yeşil Biber kg: 9,90 TL
Muz Yerli kg: 17,90 TL
Elma Starkin kg: 8,50 TL
Armut Deveci kg: 11,50 TL
Kivi paket: 3,90...