26 / 04 / 2024

ucuz yazlık evleri

ucuz yazlık evleri

Yazlık gayrimenkul piyasasının hassas noktalarına ve son mekan trendlerine vurgu yapan Keller Williams Türkiye Ülke Direktörü Emre Erol, özellikle yazlık bölgelerde artan arza bağlı olarak markalı projelerin her geçen gün arttığının altını çizdi.

Ucuz tatil için yazlık veya devremülk kiralayın!

Havaların ısınmasıyla tatil sezonu açıldı. Hesabı da son dakika yapanlar için tatile ucuza getirmenin bazı püf noktaları bulunuyor. Otelde kalmak yerine yazlık veya devremülk kiralamak tatilinizi daha ucuza getirir.

Seba Küçükbük Evleri Mayıs 2019'da teslim edilecek!

Seba Küçükbük Evleri sadece yazlık bir proje değil. 4 mevsime uygun mimarisi, yerleşime yakınlığı ve hizmetleriyle her zaman keyifle yaşanabilecek bir hayat sunuyor. 

TOKİ İstanbul çevresinde yazlık konut üretiyor!

TOKİ, Türkiye’nin dört bir yanında ucuz konut üretmek için gaza bastı. Dar gelir grubunun kira öder gibi ev sahibi olabilmesi için İstanbul çevresinde yazlık konut üretimine başladı. Sakaryada yazlık tarzda 448 konut inşa ediliyor.

Ucuz yazlık satın almak isteyenler dikkat!

‘Hesaplı yazlık’ satın almak isteyenlerin elini çabuk tutması gerekiyor. Uzmanlar, ramazandan sonra fiyatların yüzde 10 artacağını, sahil şeridinde satılık konut stokunun azalacağını söylüyor.

Ucuz yazlık hayaliniz kabusa dönmesin!

Onursal Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Öngün, “Kiralık yazlığın ücretinin tamamını isteyenlere itibar etmeyin, ödemenizi banka üzerinden gerçekleştirin. Kiralık yazlığın fotoğrafı sizi aldatabilir, video görüntüsünü isteyin” dedi.

Yazlık aile konutu sayılır mı?

Medeni Kanun gereğince, evlilik birliğinin devamı süresince eşlerin birlikte yaşadıkları, hayatlarını idame ettirdikleri yer aile konutu oluyor. Peki, yazlık aile konutu sayılır mı? İşte yanıtı..

2015 yazlık konut fiyatları açıklandı!

Emlak Endeksi'ne göre yazlık konut fiyatları açıklandı. İşte mütekabiliyet yasasından sonra hareketin artarak devam ettiği yazlık ev piyasasında son durum...

Gölcük Yazlık Ilıcası Termal Tesisleri'ne talep arttı!

Gölcük Belediyesi’nin en önemli yatırımlarından biri olan Yazlık Ilıcası Termal Tesisleri, havaların ısınmasıyla halktan büyük ilgi görmeye başladı.

Yazlık evlere tropikal hava katacak dekorasyon önerileri!

Doğal materyaller, canlı ve baskın renkler, egzotik ahşap mobilyalar, palmiye, bambu ve mercan... Yazlık evinizi bu yaz tropik adaların havasına sokmaya ne dersiniz?

Ada Kaya İnşaat Yazlık'ta konut yapımına başladı!

Sakarya'da inşaat alanından önemli adımlar atan Ada Kaya İnşaat, Serdivan Yazlık'taki 100 konutluk projesinin startını verdi.

DKY Kartal Soğanlık Evleri fiyat!

Sabiha Gökçen Havaalanı’na 19 kilometre kadar uzaklıkta bulunan projede toplam 331 adet konut bulunuyor. DKY Kartal Soğanlık Evleri fiyat listesi kapsamında daireler 452 bin TL'den başlıyor.

Yazlık yerlerde inşaat yasağı başladı mı?

İnşaat yasağı, turizm hareketlerinin yoğun olarak yaşandığı dönemlerde turistik yörelerde uygulanıyor. Peki, 2015 yılı için yazlık yerlerde inşaat yasağı ne zaman başlar? Yazlık yerlerde inşaat yasağı başladı mı?

TOKİ Bilecik Bozüyük Evleri ne zaman teslim?

TOKİ Bilecik Bozüyük'te 106,31 metrekarelik 3+1 daireler bulunuyor. Projede 10 bin 401 TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor. Peki TOKİ Bilecik Bozüyük Evleri ne zaman teslim edilecek?

ucuz yazlık evleri Haberi

ucuz yazlık evleri

Globalde en fazla danışmana sahip gayrimenkul danışmanlık şirketi Keller Williams Türkiye Ülke Direktörü Emre Erol, son dönemde yazlık yatırımlarına ilginin arttığı bölgeleri ve beklentileri değerlendirdi. Yıllardır olduğu gibi Antalya, Bodrum, Çeşme, Marmaris ve Yalova’nın ön planda olduğunu belirten Emre Erol; “Yazlık yatırımları için seçilen iller aynı fakat beklentiler ve istekler biraz daha farklı. Eskiden şehir merkezleri tercih edilirken son 5 yıldır şehirden uzak doğayla iç içe, daha sakin kasabalar yatırımcılar tarafından büyük ilgi görüyor. Örnek vermek gerekirse son yıllarda Marmaris şehir merkezine gayrimenkul yatırımı yapılırken şimdilerde eskiden kendi halinde bir balıkçı köyü olan Marmaris Selimiye yada dokusunu ve özgünlüğünü koruyabilmiş Bozburun yazlıkçıların ilgisini çekiyor. Şehrin karmaşasından uzaklaşırken şehirden de çok uzaklaşmak istemeyen tatilciler ise Sapanca, Yalova, Saros bölgelerini tercih...