26 / 04 / 2024

Ufuk Kayador gayrimenkul sektörü değerlendirmesi

Ufuk Kayador gayrimenkul sektörü değerlendirmesi

İnşaat&Yatırım Dergisinin Şubat sayısında Artı Deneyim'in kurucuları Sevgi Uyanık ve Ufuk Kayador ile gayrimenkul sektörü hakkında röportaj yapıldı. Artı Deneyim'den müşteriyi markanın elçisi haline getirme taktikleri...

Debreli Balkan Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Debreli Balkan Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Erdal Balkan, Ufuk Güneş ve Yavuz Debreli ortaklığında kuruldu.

Torsevon Gayrimenkul Yatırım Bilişim Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu! 

Torsevon Gayrimenkul Yatırım Bilişim Ve Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Ufuk Şevki tarafından kuruldu.

Ufuk Group Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ufuk Group Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Nawar Al Mradnı tarafından kuruldu.

Evren Sarıçiçek, Kuyumcukent Gayrimenkul Genel Müdürü oldu!

Kuyumcukent Gayrimenkul'de Genel Müdür  olarak görev yapan Ufuk Başer'in yönetim kurulu 16 Ağustos 2021 tarihli kararı ile görevden azline, Evren Sarıçiçek'in  Ceo - Genel Müdür olarak atanmasına karar verildi. 

Topgün Gayrimenkul İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Topgün Gayrimenkul İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Bağcılar'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Ufuk Aytop ve Merdal Ergün ortaklığında kuruldu.

IP Gayrimenkul Proje Pazarlama Ve Yatırımları Limited Şirketi kuruldu!

IP Gayrimenkul Proje Pazarlama Ve Yatırımları Limited Şirketi bugün Beyoğlu’nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Haşim Süngü ve Ufuk Tetik tarafından kuruldu.

Kuyaş Gayrimenkul yönetim kurulu üyelerini seçiyor!

Kuyaş Gayrimenkul'ün Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Ufuk Başer, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Halil Ürün, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Barış Sakarya, Yönetim kurulu üyesi Zekeriya Aslan, Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Gökhan Demirli, Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Alperen Odabaşı oldu.

Kuyumcukent Gayrimenkul yönetim kurulu üyelerini seçiyor!

Kuyumcukent Gayrimenkul, Ufuk Başer'in Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yapmasına, Barış Sakarya ve Zekeriya Aslan'ın Yönetim kurulu üyesi olarak atanmasına ve atamanın 25 Haziran 2020'de yapılacak Genel Kurul'da onaya sunulmasına karar verdi.

Ufuk Başer, Kuyumcukent Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Kuyumcukent Gayrimenkul'ün Mehmet Bora Tütüncüoğlu'nun Yönetim Kurulu Üyeliğinden ve Başkanlığı görevinden ayrılma isteği onaylandı ve yerine Ufuk Başer'in getirilmesine karar verildi.

Kazanç Gayrimenkul Emlak Danışmanlığı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kazanç Gayrimenkul Emlak Danışmanlığı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ufuk Kazanç tarafından kuruldu.

Yamar Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yamar Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Çağla Pınar Buyruk ve Ufuk Güneri ortaklığında kuruldu. 

Ufuk Başer, Kuyumcukent Gayrimenkul'ün genel müdürü oldu!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ufuk Başer, aynı zamanda şirket genel müdürü olarak atandı...

Business Volley Cup Şampiyonu EVA Gayrimenkul Değerleme oldu!

Business Volley Cup‘ta İzmir Bahar Sezonu Şampiyonluğunu EVA Gayrimenkul Değerleme kazandı. EVA GYD Takım Kaptanı Ufuk Genç ise en fazla sayı yapan oyuncu ödülünün sahibi oldu.

Ufuk Kayador gayrimenkul sektörü değerlendirmesi Haberi

Ufuk Kayador gayrimenkul sektörü değerlendirmesi



Sizleri uzun yıllardır sektörden tanıyoruz ama kısaca kendiniz hakkında bilgi verebilir misiniz?


Ben Ufuk Kayador. Gayrimenkul sektörüne geçmeden önce uzun yıllar Otomotiv sektöründe hizmet verdim. Renault, Toyotasa, Hyundai, Mazda ve Skoda gibi otomotiv sektörünün önde gelen markalarında orta ve üst düzey yöneticilik yaptım. Bazılarının kuruluş aşamalarında bazılarının da ilgili departmanların kuruluş aşamasında çok yoğun çalışmalarda bulunduk.

Sonra 2014 yılında, bugün için gayrimenkul sektörünün önde gelen markalarından Dumankaya’da toplamda 10 yıl kadar çalıştım. Pazarlama-Satış Direktörü ve zaman içinde oluşturulan İcra Kurulunda İcra Kurulu Üyesi olarak görevde bulundum. Dumankaya’nın markalaşma sürecinde çok ciddi anlamda çalışmaların içerisinde yer aldım. Dumankaya’da çalışmaya başladığım 2014 yılı aynı zamanda konut sektörünün en parlak dönemlerinin de başladığı yıllara denk geldi. Dumankaya gibi bir şirkette uzun yıllar çalışmaktan her...