20 / 04 / 2024

Ufuk Şevki era

Ufuk Şevki era

Ufuk Şevki, ERA Türkiye Gayrimenkul Direktörü oldu. Peki, Ufuk Şevki kimdir? Ufuk Şevki, ne zamandan beri gayrimenkul sektöründe hizmet veriyor? İşte Ufuk Şevki..

Torsevon Gayrimenkul Yatırım Bilişim Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu! 

Torsevon Gayrimenkul Yatırım Bilişim Ve Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Ufuk Şevki tarafından kuruldu.

Ufuk Şevki: Gayrimenkulde asıl sorun fiyatta!

Coldwell Banker Türkiye Genel Koordinatörü Ufuk Şevki, ‘Bayim Olur Musun’ fuarında konuştu. Bu yıl toplam 2 milyon civarı gayrimenkul satılmasının beklendiğini söyleyen Şevki, gayrimenkul fiyatlarının düştüğünü söyledi.

Uss Danışmanlık Gayrimenkul Eğitim Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uss Danışmanlık Gayrimenkul Eğitim Ve Ticaret Limited Şirketi bugün İçerenköy’de 10 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Ufuk Şevki ve Semra Şevki ortaklığında kuruldu. 

Türk halkı ev alırken önce yaşadığı semte bakıyor!

Gayrimenkul almak isteyenlerin satın alma sürecini değerlendiren ERA Türkiye Gayrimenkul Direktörü Ufuk Şevki, yapılan araştırma sonuçlarını da paylaştı.

Kentsel dönüşüm hayati önem taşıyor!

ERA Gayrimenkul Türkiye Gayrimenkul Geliştirme Direktörü Ufuk Şevki, İstanbul’da yenilenmesi gereken 7 milyon civarında yapının olduğunu hatırlattı Şevki; “Deprem gerçeğiyle yüzleşmek gerekiyor. Depreme hazırlıklı olma konusunda kentsel dönüşüm hayati önem taşıyor" dedi.

Kanal İstanbul; Asya, Avrupa ve Afrika’nın lojistik merkezi olacak!

Kanal İstanbul Projesi’ni ERA Gayrimenkul Türkiye Gayrimenkul Geliştirme Direktörü Ufuk Şevki, emlak sektörü açısından değerlendirdi. Şevki; ‘İstanbul’un özellikle Avrupa yakası gayrimenkul ihtiyacı, çeşitliliği ve değerleri artacak’ dedi.

Ufuk Şevki kimdir?

Ufuk Şevki, ERA Türkiye Gayrimenkul Direktörü oldu. Peki, Ufuk Şevki kimdir? Ufuk Şevki, ne zamandan beri gayrimenkul sektöründe hizmet veriyor? İşte Ufuk Şevki..

Ufuk Şevki, ERA Türkiye Gayrimenkul Direktörü oldu!

Dünyanın gayrimenkul danışmanlık devi ERA, sektörün deneyimli ismi Ufuk Şevki’yi transfer etti. Ufuk Şevki, bundan böyle ERA Türkiye Gayrimenkul Direktörü olarak görev yapacak.

ERA, Türkiye'nin en büyük ofisini kuruyor!

Uluslararası gayrimenkul uzmanı ERA, ekonomiye olan güveninin göstergesi olarak Türkiye'deki yatırımlarına aralıksız devam ediyor. ERA Türkiye, şimdi de Kuşadası'nda Türkiye'nin en büyük ofisini kurmak üzere anlaşma imzaladı.

ERA Türkiye en büyük ofisini Kuşadası'nda kuracak!

Uluslararası gayrimenkul uzmanı ERA, ekonomiye olan güveninin göstergesi olarak Türkiye’deki yatırımlarına aralıksız devam ediyor. ERA Türkiye, şimdi de Kuşadası’nda Türkiye’nin en büyük ofisini kurmak üzere anlaşma imzaladı.

ERA Gayrimenkul Türkiye, Gebze ofisini açtı!

Türkiye’deki büyüme stratejisini aralıksız sürdüren ERA Gayrimenkul Türkiye, ofislerine bir yenisini daha ekledi. Gebze Enbir ofisi, Adapazarı ve Gebze bölgesine nitelikli gayrimenkul danışmanlığı hizmeti verecek.

ERA İzmir'deki 4.ofisinin açılışını gerçekleştirdi!

ABD'li gayrimenkul danışmanlık devi ERA, Türkiye'deki büyüme stratejisini ara vermeden sürdürüyor. İki yılda 37 ofise ulaşan ERA Gayrimenkul Türkiye, ERA Ses ofisiyle İzmir Karşıyaka-Yeni Girne'lilere de hizmet vermeye başladı.

ERA Gayrimenkul, İzmir’deki dördüncü ofisini açtı!

ERA Ses Ofisi, İzmir-Karşıyaka bölgesinde ERA Türkiye’nin nitelikli gayrimenkul danışmanlığı felsefesine uygun olarak kapılarını açtı. Böylece ERA’nın ofis sayısı 37’ye ulaştı.

Ufuk Şevki era Haberi

Ufuk Şevki era

Ufuk Şevki kimdir?

Ufuk Şevki, 1964 Düzce doğumlu. Ufuk Şevki, Gıda sektörü ve perakendeciliği deneyiminden sonra 2004 yılında Gayrimenkul Sektörüne adım attı.


İlkokulu 1969 – 1975 Namık Kemal İlkokulu okuyan Ufuk Şevki, Tarhan Koleji'nden 1980 yılında mezun oldu. 1985 yılında İstanbul Üniversitesi Edebiyat fakültesi'ni bitiren Şevki, 1988 yılında ise Marmara Üniversitesi Satış Yönetimi eğitimini tamamladı.


İş hayatına 1988 yılında Merchandiser'da başladı. Akabinde Doluca Şarapçılık, BİM, Temsilciler Ltd ve Toys R Us'da görev aldı.


2004 yılında RE/MAX Türkiye'de franchise satış görevine başladı. Burada 3 yıl 10 ay çalıştıktan sonra 2008'de City Life' Genel Müdür olarak geçti.


Son 1 yıldır Keller Williams Doruk'da takım kaptanı olarak hizmet veren Ufuk Şevki, ERA Türkiye Gayrimenkul Direktörü oldu.




Ufuk Şevki, ERA Türkiye Gayrimenkul Direktörü...