19 / 04 / 2024

Uğur Ertürk

Uğur Ertürk

Cihangir Otelcilik Turizm Ticaret ve Sanayi Anonim Şirketi Aslan Rezidans Şubesi, Uğur Ertürk Şube Müdürlüğü'nde 3 milyon TL sermaye ile 4 Şubat'ta Beyoğlu, Katip Mustafa Çelebi Mahallesi'nde açıldı.

Uğur Dumankaya: Mozambik ve Fildişi Sahili'nde yatırım yapacağız!

Fanatik Gazetesi köşe yazarı Eylem Türk, spor dünyasında yaşanan son gelişmeleri değerlendirdi. Türk, Galatasaray'ın forma sponsoru Dumankaya İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya ile röportaj gerçekleştirdi. İşte o haber...

Cihangir Otelcilik Turizm Ticaret ve Sanayi Anonim Şirketi Aslan Rezidans Şubesi açıldı!

Cihangir Otelcilik Turizm Ticaret ve Sanayi Anonim Şirketi Aslan Rezidans Şubesi, Uğur Ertürk Şube Müdürlüğü'nde 3 milyon TL sermaye ile 4 Şubat'ta Beyoğlu, Katip Mustafa Çelebi Mahallesi'nde açıldı.

Ahmet Edip Uğur: Bu yıl 1000 kilometre yol yapacağız!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Balıkesir ’in uyduda yayınlanan bölge televizyon kanallarından Ege Türk Tv’ de katıldığı programda önemli açıklamalar yaptı.

Lokman Ertürk: Kazan, sanayi merkezi olma yolunda!

Ankara Sanayici İş Adamları Derneği Başkanı Barış Aydın ve Yönetim Kurulu üyeleri Kazan Belediyesi'ni ziyaret etti. Başkan Lokman Ertürk ve Başkan Yardımcılarının hazır bulunduğu ziyarette Kazan'a yapılacak yatırımlar değerlendirildi.

Uğur Dumankaya Almanya'da Türk iş adamları ve dernekleri ile bir araya geldi!

3 gün boyunca Almanya’nın çeşitli kentlerinde konferanslar veren Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya, günümüz trendleri, inşaat sektörü gibi konularda katılımcılar ile deneyimlerini paylaştı.

Uğur Dumankaya: Eylül'den itibaren satışların hareketlenmesini bekliyoruz!

Konu İle ilgili açıklama yapan Dumankaya inşaat Başkanı Uğur Dumankaya "Bu şartlar altında seçim dönemini geride bırakan yatırımcının, eylülden itibaren satışları hareketlendirmesini bekliyoruz" dedi.

Uğur Dumankaya: Yatırımcı eylül ayından itibaren satışları hareketlendirecek!

Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya, 2014’ün ilk sekiz ayının seçim gündemi ile geçtiğini ve seçim dönemlerindeki belirsiz siyasi ortamın ister istemez gayrimenkul sektörünü de olumsuz etkilediğini belirtti.

Ankara Yenimahalle Uğur Mumcu Mahallesi imar planı değişikliği askıya çıktı!

Ankara'da Yenimahalle Belediye Başkanlığı İmar ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından, Uğur Mumcu Mahallesi 13811 ada 1 parsele ilişkin 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı değişikliği askıya çıkarıldı...

Mogadişu’daki Türk Hastanesi’nin yapımında Steelife ürünleri kullanılacak!

TOKİ tarafından Somali’nin Başkenti Mogadişu’da hayata geçirilen Türk Hastanesi’nin yapımında hafif çelik yapı sistemi ile Steelife tercih edildi. Mogadişu’daki Türk Hastanesi’nin yapımında Steelife ürünleri kullanılacak.

Uğur Dumankaya: Ekonomide daha çok güçlenerek yolumuza devam etmeliyiz!

Uğur Dumankaya, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın 12. Cumhurbaşkanı olarak seçilmesi ile sonuçlanan Cumhurbaşkanlığı seçimlerini değerlendirdi. Dumankaya ' Ekonomide daha çok güçlenerek yolumuza devam etmeliyiz' dedi.

İsmail Uğur: Balıkesir en fazla yenilenebilir enerji üretilen il konumunda!

Balıkesir'de rüzgâr, güneş ve jeotermal enerji yaygın olarak kullanılıyor. Balıkesir Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Uğur, "İlimiz en fazla yenilenebilir enerji üretilen ili konumunda. Ayrıca OSB'lerimizin hiçbir borcu yok" dedi...

Uğur Dumankaya: Fikirtepe'de yanlış fiyatlandırma yapılıyor!

Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı olan Uğur Dumankaya, İstanbul Fikirtepe'de tecrübesiz müteahhitlerin yanlış fiyatlandırma yaptığını belirterek, bunun bölgede büyük bir krize sebep olabileceği uyarısında bulundu.

Ahmet Ertürk kimdir?

Sümer Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. Genel Müdürü Ahmet Ertürk kimdir? Ahmet Ertürk, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ahmet Ertürk ne zamandan beri genel müdür olarak görev alıyor?

Uğur Ertürk Haberi

Uğur Ertürk

Cihangir Otelcilik Turizm Ticaret ve Sanayi Anonim Şirketi Aslan Rezidans Şubesi, Uğur Ertürk Şube Müdürlüğü'nde 3 milyon TL sermaye ile 4 Şubat'ta Beyoğlu, Katip Mustafa Çelebi Mahallesi'nde açıldı. 


Cihangir Otelcilik Turizm Ticaret ve Sanayi Anonim Şirketi Aslan Rezidans Şubesi adres: Beyoğlu, Katip Mustafa Çelebi Mahallesi, Sadri Alışık Sokak...