29 / 03 / 2024

Uğur Sözkesen özgeçmiş

Uğur Sözkesen özgeçmiş

Karaman Ermenek Belediye Başkanı Uğur Sözkesen kimdir? Uğur Sözkesen, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Uğur Sözkesen, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Uğur Sözkesen..

Uğur UES 273 D2K 204 litre buzdolabı fiyatında büyük sürpriz! Buzdolabı almak isteyenler hemen baksın!

Buzdolabı konusunda adından sıkça söz ettiren Uğur, son teknolojik özelliklerle donatılmış bir buzdolabı üretti. Uğur, UES 273 D2K 204 litre buzdolabını uygun fiyat fırsatıyla satışa sundu.

Türkiye Sigorta Birliği’nin yeni Başkanı açıklandı! Aksigorta Genel Müdürü Uğur Gülen, TSB Başkanı oldu!

Türkiye Sigorta Birliği’nin (TSB) Olağanüstü Genel Kurulu’nda yapılan seçimler ile sigortacılar yeni başkanını seçti. TSB Başkan Yardımcısı olan Uğur Gülen, birliğin Başkanlık görevine seçildi.

Uğur UED 5175 DTK derin dondurucuda indirim fırsatı! İşte 25 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Uğur UED 5175 DTK derin dondurucu, üstün teknolojiye sahip teknik donanımı sayesinde et, sebze ve meyveleri en sağlıklı şartlarda besin değerlerini koruyarak muhafaza eder. Peki, UED 5175 DTK derin dondurucu kaç litre? İşte detaylar...

Son dakika deprem mi oldu? 16 Mayıs Salı deprem mi oldu? İşte Kandilli Rasathanesi son deprem listesi!

16 Mayıs Salı deprem mi oldu? Az önce deprem mi oldu? Son dakika deprem listesine nereden bakılır? Bu soruların yanıtı merak ediliyor. İşte 16 Mayıs 2023 Kandilli Rasathanesi’nin kaydetmiş olduğu son dakika depremler hakkındaki ayrıntılar!

Uğur E Sınıfı 265 lt 7 Çekmeceli Derin Dondurucu en uyguna fiyata nereden alınır? 19 Mart 2023 fiyat listesi

Derin dondurucu arayışında olanlar dikkat! Sizler için Uğur UED 7266 DTK E Sınıfı 265 lt 7 Çekmeceli Derin Dondurucu'nun en uygun fiyata nerden alınabileceğini araştırdık. İşte detaylar..

Uğur Civelek dolardaki düşüşün gerçek nedenini ve göreceği yeni seviyeyi açıkladı

BDDK'nın kredi hamlesinin ardından dolarda yaşanan düşüşün geçici olduğunu savunan ekonomist Uğur Civelek, düşüşün BDDK'nın hamlesiyle ilgili olmadığını öne sürerek doların göreceği seviyeyi açıkladı.

Uğur derin dondurucularda dev kampanya! Bu fırsat kaçmaz! İşte 28 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Uğur'da derin donduruculara büyük indirim yapıldı. Yeni derin dondurucu almak isteyenler bu fırsat kaçmaz! Peki, Uğur derin dondurucular ne kadar oldu? İşte 28 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Teknosa'da Uğur UED derin dondurucuya indirim! İşte 21 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Teknosa'dan Uğur UED derin dondurucuya 1050 TL indirim geldi. Peki, Uğur UED derin dondurucu fiyatları ne kadar oldu? İşte 21 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Uğur derin dondurucu Anneler Günü'ne özel olarak 1000 TL indirimde! İşte 1 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Uğur, 7 çekmeceli derin dondurucuya Anneler Günü'ne özel olarak 1000 TL indirim yaptı. Peki, Uğur derin dondurucu kaç TL? İşte 1 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Uğur Akkuş hapis cezası aldı iddialarına yalanlama!

Ebru Şallı'nın eşi Uğur Akkuş'un 8 yıl 4 ay hapis cezasına çarptırıldığı iddia edilmişti. Konuya ilişkin basın açıklamasında bulunan Akkuş'un avukatı "Herhangi bir kesinleşmiş herhangi bir mahkeme kararı yoktur" diye konuştu.

Uğur Okulları'ndan 13 yeni kampüs geliyor!

Türkiye'nin 52 ilinde eğitim veren Uğur Okulları, 13 yeni kampüs için düğmeye bastı.

BM'den İsrail'e, Doğu Kudüs'teki yıkımları durdurma çağrısı!

Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreteri Antonio Guterres, İsrail'e, Doğu Kudüs'teki yıkımları durdurması için çağrı yaptı...

Uğur Okulları Kadirli Kampüsü açılıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Uğur Okulları, Kadirli Kampüsü'nü 2021-2022 eğitim öğretim döneminde hizmete açıyor.

Uğur Sözkesen özgeçmiş Haberi

Uğur Sözkesen özgeçmiş

Uğur Sözkesen kimdir?

Uğur Sözkesen, 1967 yılında Ermenek’te doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini burada tamamladı. 1985 yılında Ortadoğu Teknik Üniversitesi’nde (ODTÜ) matematik bölümünü kazandı ve 1 yıl İngilizce eğitimi aldı.


Selçuk Üniversitesi Mühendislik-Mimarlık Fakültesi’nde 1986-1990 yılları arasında İnşaat Mühendisliği alanında öğrenim gördü. 


Askerlik görevini tamamladıktan sonra S.Ü. Ermenek Meslek Yüksekokulu’nda 1992 yılında Öğretim Görevlisi olarak göreve başladı. Yedi yıl süren hizmetin dört yılını Müdür Yardımcısı olarak sürdürdü.


1999 – 2004 ve 2004 – 2009 yılları arasında on sene Ermenek Belediye Başkanı olarak görev yaptı.


2009 Yılından sonra özel sektörde yönetici olarak çalıştı. 30 Mart 2014 tarihinde yapılan Mahalli İdareler Genel Seçimleri sonucunda tekrar Ermenek Belediye Başkanlığına seçildi.


Evli ve iki evlat sahibidir.


Ermenek'in simgesi Recep Amca'nın evi...