19 / 04 / 2024

Uğursan Teknoloji adres

Uğursan Teknoloji adres

Uğursan Teknoloji Kozmetik Sağlık İnşaat ve Deri Ürünleri Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Fırat İpek tarafından kuruldu.

‘Amazon Teknoloji Sınıfı’ ile 4 bin genç kodlama eğitimi alacak! Hemen başvurun!

Amazon Türkiye, Tuzla Belediyesi ve Habitat Derneği ortaklığında İstanbul Tuzla Şelale Eğitim Parkı’nda kurduğu Amazon Teknoloji Sınıfı ile gençlerin bilgisayar bilimi, kodlama, makine öğrenimi ve 3D tasarım becerileri edinmesine yardımcı olacak.

TEKNOFEST’e ziyaretçi akını! 3 günde 1 milyona yaklaştı!

Atatürk Havalimanı’nda 27 Nisan Perşembe günü başlayan TEKNOFEST adeta ziyaretçi akınına uğradı. Teknoloji yarışmaları ve hava gösterileriyle devam eden TEKNOFEST’e 3 gün içinde her yaştan 925 bin 437 kişi geldi.

Hepsi Burada'dan çılgın indirim! İPhone 13'e yaptığı kampanya dilden dile dolaşacak

Hepsi Burada, her üründe olduğu gibi teknoloji ürünlerinde de kampanyalar sunuyor. Teknoloji devi Apple'ın İPhone 13 modeline yaptığı indirim, vatandaşın ilgisini çekti. 10-11 Nisan avantajlarını, İPhone 13'ün özelliklerini ve fiyatını öğrenmek istiyorsanız haberimize göz atın

Doğuş Grup büyümeye devam ediyor!

Bir çok alanda faaliyet gösteren Doğuş Grubu teknoloji, spor ve eğlence alanındaki yeni yatırımlarıyla büyümesini sürdürüyor…

Uğursan Teknoloji Kozmetik Sağlık İnşaat ve Deri Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uğursan Teknoloji Kozmetik Sağlık İnşaat ve Deri Ürünleri Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Fırat İpek tarafından kuruldu.

Doğuş Grubu yeni yatırımlarıyla büyüyor!

Ayhan Şahenk'in kurup büyüttüğü Doğuş Holding, yatırımlarına hız verdi. Doğuş Grubu, teknoloji, spor ve eğlence alanındaki yeni yatırımlarıyla da büyümesine devam ediyor. 

İnşaat işçilerine adres bildirme zorunluluğu!

Ticaret Gazetesi köşe yazarı Fatih Özkılınç, "inşaat işçilerine adres bildirme zorunluluğu"nu ele aldı. İşte Fatih Özkılınç'ın o yazısı..

Adres Sancaktepe’de ön talep kuyruğu!

Dumankaya İnşaat’ın Tuzla-Aydınlı’da gerçekleştirdiği ve Adres konseptli projelerinin sonuncusu Adres Sancaktepe’de daire almak isteyenler ön talep sırasına girdi. Uğur Dumankaya,projeler hakkında açıklamalarda bulundu.

Besa Kule, Congresium ile değerlenecek!

Sunduğu hizmetler ve adres tarifine gerek duymayan özel lokasyonu ile Ankara iş dünyasına ayrıcalık getirecek Besa Kule, etkinlik ve toplantıların buluşma noktası Congresium’a yakın konumuyla da değerini arttıracak.

Ortadoğu Grup Merkez Zekeriyaköy adres!

Ortadoğu Grup Merkez Zekeriyaköy adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Konutların teslim tarihi 2015 yılı Mart ayı olarak belirlenen proje 28 blok olarak hayata geçiriliyor.

Ortadoğu Grup Merkez Zekeriyaköy adres bilgileri!

Ortadoğu Grup Merkez Zekeriyaköy İstanbul'un Avrupa Yakası'nda Sarıyer Zekeriyaköy'de yükseliyor. Proje toplam 106 konuttan oluşuyor. Ortadoğu Grup Merkez Zekeriyaköy adres bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor...

Doğu Marmara, teknoloji üretiminde öncü rol oynuyor!

MARKA Genel Sekreteri Akbulut, faaliyette olan 6 teknoparkın , temmuz sonu itibarıyla 2 bin 183 proje başarıyla tamamlanmış olucağına ve 784 proje üzerinde çalışmaların devam ettiğini açıkladı

Kartal İstmarina adres bilgileri!

Kartal'da Dap Yapı imzası ile inşa edilen ve 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon daire seçeneklerinin bulunduğu Kartal İstmarina adres bilgileri...

Uğursan Teknoloji adres Haberi

Uğursan Teknoloji adres

Uğursan Teknoloji Kozmetik Sağlık İnşaat ve Deri Ürünleri Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Fırat İpek tarafından kuruldu.

Uğursan Teknoloji Kozmetik Sağlık İnşaat ve Deri Ürünleri Ticaret Limited Şirketi konusu: 

TELEKOMÜNİKASYON a-Haberleşme hizmetlerini sağlamak için gerekli olabilecek her türlü donanımın alımı, satımı, ithalatı, ihracatı, dağıtımını yapmak. b-Her çeşit cep ve mobil telefonları, telefon santralleri, telsiz haberleşme cihazları ve bunların yedek parça ve aksesuarlarının alımı, satımı, mamul, bakım ve onarımını, ithalatını, ihracatını ve iç ticaretini, pazarlamasını, bayiliğini, distribütörlüğünü ve mümessilliğini yapmak YAZILIM 1- Şirket her türlü bilgisayar yazılımlarının üretimi ile sunum, animasyon, simülasyon gibi çoklu ortam ürünlerinin hazırlanması, alım satımını ve pazarlamasını yapabilir, 2- Şirket her türlü ve her marka bilgisayar, bilgisayar yan donanımı, tüketim malzemeleri ve...