27 / 04 / 2024

Ulak Group katar projeleri

Ulak Group katar projeleri

Uluslararası gayrimenkul sektöründe hizmet veren Türkiye’nin lider şirketlerinden Ulak Group Gayrimenkul Şirketler Topluluğu, Kasım ve Aralık tarihleri arasında Katar başta olmak üzere Rusya, Kuveyt, Azerbaycan’da lansman ve fuar turunu tamamladı.

Beyttürk İnşaat'ın rezidanslarını Retaj Group işletecek!

Körfez ülkelerinin en büyük turizm yatırımcılarından Katar menşeili Retaj Group ve Beyttürk İnşaat arasında iş birliği anlaşması yapıldı. Anlaşmaya göre, Beyttürk'ün Türkiye'deki rezidanslarını Retaj Group işletecek.

Cathay Group- Retaj Group İşbirliği basın daveti bugün!

Dünyanın önemli otel yatırımcılarından Katar Kraliyet Ailesi’ne bağlı Retaj Group ile Cathay Group iştiraki Nivo Ataköy, Feriye Restoran’da düzenlenecek imza töreni ve basın toplantısıyla işbirliği anlaşması yapacak. 

Cathay Group’un, İstanbul’daki Nivo projeleri dünyaya ulaşıyor!

Cathay Group’un yıldız projeleri olarak gösterilen Nivo İstanbul ve Nivo Ataköy dünyayla buluşuyor. Ekip, Brezilya’dan ABD’ye, Almanya’dan Katar’a temaslarını da sürdürüyor...

Ulak Group lansman ve fuar turunu tamamladı!

Uluslararası gayrimenkul sektöründe hizmet veren Türkiye’nin lider şirketlerinden Ulak Group Gayrimenkul Şirketler Topluluğu, Kasım ve Aralık tarihleri arasında Katar başta olmak üzere Rusya, Kuveyt, Azerbaycan’da lansman ve fuar turunu tamamladı.

Ulak Group Gayrimenkul lansman ve fuar turunu tamamladı!

Türkiye’nin lider şirketlerinden Ulak Group Gayrimenkul Şirketler Topluluğu, Kasım ve Aralık tarihleri arasında Katar başta olmak üzere Rusya, Kuveyt, Azerbaycan’da lansman ve fuar turunu tamamladı.

Ulak Group, Azeri yatırımcılarla buluyor!

Uluslararası gayrimenkul sektöründe hizmet veren Türkiye’nin lider şirketlerinden Ulak Group Gayrimenkul Şirketler Topluluğu, lansman ve fuar turu kapsamında 17-19 Aralık 2015 tarihlerinde Azerbaycan-Bakü’de, Azeri yatırımcılarla buluşacak.

Ulak Group Katar-Doha’da ürünlerini yatırımcılarla buluşturdu!

Türkiye’nin gayrimenkul sektöründe hizmet veren lider şirketlerinden Ulak Group Gayrimenkul Şirketler Topluluğu, lansman ve fuar turu kapsamında 16-19 Kasım 2015 tarihlerinde Katar-Doha’da ürünlerini yatırımcı ve müşterileriyle buluşturdu.

Retaj Group'tan, Türkiye’ye 700 milyon dolarlık yatırım!

Körfez ülkelerinin büyük turizm yatırımcılarından biri olan Katar menşeili Retaj Group, Türkiye’ye 700 milyon dolar yatırım yapacaklarını açıkladı.

Retaj Group'tan Yalova'ya 35 milyon dolarlık otel yatırımı!

Katar Kraliyet Ailesi'ne bağlı Retaj Group ile Hisar Karadağ Group ortaklığının 35 milyon dolarlık yatırımla hayata geçirdiği Retaj Thermal Hotel&Spa Yalova'da törenle hizmete açıldı.

UPN International Kuveyt’teki işbirliği ile çok daha güçlendi!

Ulak Group bünyesinde faaliyet gösteren UPN Uluslararası Gayrimenkul Operasyonları A.Ş. ile Kuveyt’te faaliyet gösteren Mazaya United, portföyünde bulunan gayrimenkul projelerinin Kuveyt sınırları içerisinde satış ve pazarlama faaliyetlerini gerçekleştirm

Alaz Group Katar Şeyhinin konutunu ahşapla kapladı!

4 milimetre kadar inceltilmiş doğal ahşabı alüminyum kompozit malzemenin üzerine monte ederek kaplama malzemesine dönüştüren Alaz Groupü ürününü Katar Şeyhi El Tani'nin tüm ailesi ile bir arada yaşayacağı yeni sitede kullandı

Metro Group, Real hipermarketleri satacak!

Dünyanın en büyük 3üncü perakende şirketi Metro Group, Real hipermarketlerini satmaya hazırlanıyor... Almanların dünyaca ünlü perakende devi Metro Group, yeni bir şirket daha satıyor

Suudi Bin Ladin Group, Armutlu 'da konut yapacak

Dünyanın en büyük inşaat şirketlerinden Suudi Bin Ladin Group, Türkiye 'nin istikrarına güvenerek yatırıma geliyor. şžirket, ilk etapta 500 milyon dolarlık yatırımla Armutlu 'da konut yapacak

Ulak Group katar projeleri Haberi

Ulak Group katar projeleri

Uluslararası gayrimenkul sektöründe hizmet veren Türkiye’nin lider şirketlerinden Ulak Group Gayrimenkul Şirketler Topluluğu, Kasım ve Aralık tarihleri arasında Katar başta olmak üzere Rusya, Kuveyt, Azerbaycan’da lansman ve fuar turunu tamamladı. Uluslararası gayrimenkul sektöründe hizmet veren ve Türkiye’nin pek çok bölgesinde şubesi bulunan, yatırım ürünleriyle sektör liderlerinden biri olan Ulak Group, Kasım – Aralık tarihleri arasında bir ilki imza atarak kendi organizasyonunu üstlendiği Katar –Doha lansmanını gerçekleştirdi. Katılımcı olarak yer aldığı fuarlarda ise geniş yatırımcı kitlelerine ulaşarak 2015 yılının fuar ve lansman turunu tamamladı. 


Kasım Ayında Ulak Group Rusya ve Katar’ı Fethetti!


Ulak Group, ilk olarak 13 – 14 Kasım tarihlerinde Rusya-Moskova’da The 25th Moscow International Property Show’da katılımcı olarak yer aldı. Fuarda yoğun ilgi ile karşılanan Ulak Group, İstanbul, Antalya ve...