29 / 03 / 2024

Ulaşım proje ihaleleri

Ulaşım proje ihaleleri

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, ulaşım yatırımlarıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Turhan, ''İhalelerde şartımız "Parayı yurt dışından getireceksin" oluyor'' diye konuştu.

DFN Plan Proje İnşaat Ulaşım Danışmanlık Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

DFN Plan Proje İnşaat Ulaşım Danışmanlık Ticaret Sanayi Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Mehmet Akyürek tarafından kuruldu. 

Kopal Ulaşım Proje İnşaat Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kopal Ulaşım Proje İnşaat Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bektaş Kopal tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Zekeriyaköy Siyahkalem ulaşım bilgileri!

Zekeriyaköy Siyahkalem ulaşım bilgileri kapsamında proje 3. köprü ve 3. Havalimanına yakın olan KÖY Projesi, Maslak’a 20 dakika, Hacıosman Metro İstasyonu’da 12 dakika, Sarıyer İDO’ya 10 dakika mesafede yer alıyor.

Vadişehir Bahçeşehir Rezidans ulaşım!

Vadişehir Bahçeşehir Rezidans ulaşım bilgileri kapsamında proje Şehir Hastanesi'ne, yapımı devam eden 380 bin metrekarelik Şehir Parkı ve 60 bin metrekarelik Türkiye’nin en büyük Kent Meydanı’na yakın konumda yükseliyor.

Sea Pearl Rezidans ulaşım bilgileri!

Sea Pearl Rezidans ulaşım bilgileri kapsamında proje Boğaziçi Köprüsü’ne 17 kilometre, Ataköy Yat Limanı’na 1 kilometre, Atatürk Havaalanı’na 2 kilometre, Ataköy FSM Köprüsü’ne 25 kilometre mesafede bulunuyor.

Soğanlık DKY Kartal ulaşım bilgileri!

Soğanlık DKY Kartal ulaşım bilgileri kapsamında proje Kartal metrosuna 200 metre yürüme mesafesinde yer alıyor. Peşin alımlarda yüzde 10 indirim uygulanan projede toplam 331 adet daire bulunuyor.

Botanica İstanbul ulaşım!

Botanica İstanbul ulaşım bilgilerine proje Marmara Park AVM'nin karşısında yer alıyor.İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde yükselen proje Mutlu İnşaat ve Ak Proje tarafından hayata geçiriliyor.

Güneşli Kirazlı Bahçe ulaşım!

Güneşli Kirazlı Bahçe ulaşım bilgilerine göre proje Mahmutbey Caddesi'ne 250 metre mesafede, Halk Sarayı’na 300 metre, metro istasyonuna 250 metre kadar uzaklıkta yer alıyor.

Bahçeşehir Vaditepe Göl Evleri ulaşım bilgileri!

Bahçeşehir Vaditepe Göl Evleri ulaşım bilgileri kapsamında proje metro hattının yanında ve TEM Otoyolu'nun başında bulunuyor. 199 bin TL'den başlayan projedeki dairelerin teslimlerin 2017 Eylül'de yapılacak.

DKY Kartal ulaşım bilgileri!

DKY Kartal ulaşım bilgileri kapsamında proje D-100 ve çevre yolu bağlantısının kesiştiği yerde, Kartal metrosuna 200 metre yürüme mesafesinde yer alıyor. Projede yüzde 25 peşinatta ise kalan bedel için 24 ay 0 faiz imkanı sunuyor.

Vaditepe Göl Evleri ulaşım bilgileri!

Vaditepe Göl Evleri ulaşım bilgileri kapsamında proje metro hattının yanı başında, Kuzey Marmara Otoyolu, Kanal İstanbul, 3. Havalimanı ve 3 Köprü'ye yakın konumda ve TEM Otoyolu'nun başında bulunuyor.

Avrupark Bahçekent ulaşım bilgileri!

Avrupark Bahçekent ulaşım bilgileri kapsamında proje Kanal İstanbul, şehir parkı olan Hayat Park’ın yanında, 3.havalimanına, 3. boğaz köprüsü Yavuz Sultan Selim’e ve bağlantı yollarına çok yakın bir konumda yer alıyor.

Bahçeşehir Vaditepe Göl Evleri ulaşım!

Bahçeşehir Vaditepe Göl Evleri ulaşım bilgilerine göre proje TEM Otoyolu'nun başında, Kanal İstanbul'a ise yakın bir bölgede yükseliyor. Proje 18 bin 500 metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

Ulaşım proje ihaleleri Haberi

Ulaşım proje ihaleleri

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Turhan, Anadolu Ajansı Editör Masası'nın konuğu oldu.

''Projeler zamanında bitirilecek''

Yatırım bütçesinden en fazla payın ulaşımın aldığını söyleyen Turhan, ''Yatırım bütçesinden bugüne kadar olduğu gibi en yüksek payı aldık. Ulaştırma, altyapı sistemleri uzun vadeli ve yüksek maliyetli yatırımlardır. Altyapıyı oluşturduğun zaman diğer sektörler bunun üzerinde büyüme gerçekleştirir. Bugüne kadar sene başı bütçesinden en iyi yatırımı aldık. Planladığımız, hedeflediğimiz projeleri zamanında hizmete açmak için, bitirmek için planlamamızı programlamamızı yaptık'' diye konuştu. 

''Altyapıyı iyileştirdik''

Kara yolları ve demir yolu altyapısının iyileştirildiğini söyleyen Bakan Turhan, ''Yatırımlarımızı ağırlıklı olarak acil ulaşım ihtiyaçlarını görmek için kara yolları ve demir yolu altyapısını iyileştirdik. Ülkemizde ulaştırma, doğu-batı koridorunda oluşur. Demir yollarının kapasitesinin daha da artırılması için sinyalizasyon altyapısını...