20 / 04 / 2024

Ulusa dev meydan

Ulusa dev meydan

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, AK Parti 'nin Altındağ ve Keçiören Kadın Kolları başkanlıkları ile Mamak ve Sincan Gençlik Kolları başkanlıklarının kongrelerine katıldı.

BATI KOOP'tan 1.141 adet konutluk dev proje! Meydan Feronia projesi satışta!

Batı Anadolu Konut Yapı Kooperatifi Birliği’ne (BATI KOOP) bağlı kooperatiflerinden olan S.S. Park Feronia Konut Yapı Kooperatifi’nin Meydan Feronia projesinin tüm detayları belli oldu. 

KİPTAŞ Tuzla Meydan Evler'de fiziki gerçekleşme yüzde 26'ya ulaştı!

KİPTAŞ tarafından İstanbul'un Tuzla ilçesinde inşa edilen Tuzla Meydan Evler projesinde inşaat çalışmaları hızlandı. Dev projede fiziki gerçekleşme yüzde 26'ya ulaştı. 

KİPTAŞ Tuzla Meydan Evler'de fiziki gerçekleşme yüzde 14'e ulaştı!

KİPTAŞ tarafından İstanbul'un Tuzla ilçesinde inşa edilen Tuzla Meydan Evler projesinde inşaat çalışmaları hızlandı. KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, önceki gün dev projenin şantiye alanını ziyaret etti. 

Meydan Ardıçlı markaların radarında! Ticari alanlara rekor talep!

Özyurtlar Holding ve Bahaş Holding ortaklığıyla Esenyurt’ta inşa edilen 'Meydan Ardıçlı' projesi, ulusal ve uluslararası markaların radarında. Dev projede 2 ticari blokta yükselen alışveriş ve eğlence imkânı sunan sokak ve caddelerden oluşan 125 ticari üniteye rekor talep geldi.

Özyurtlar'dan Meydan Ardıçlı'da yabancıya dev satış!

'Meydan Ardıçlı'ya yabancı yatırımcılar akın ediyor. Başta Çin olmak üzere, İran, Yemen ve Cezayirli yatırımcılara 80 adet ticari alan satıldı...

Meydan Ardıçlı'da yüzde 10 peşinat fırsatı!

'Meydan Ardıçlı' projesi, kamu bankalarının başlattığı yüzde 0.64 faiz oranı, 12 ödemesiz 180 ay vadelendirme seçeneği sunan dev kampanyaya dâhil oldu. Projede, daire fiyatları 450 bin liradan başlıyor...

Üsküdar'daki 9 dev proje açıldı!

Çavuşdere Belediye Meydanı’nda Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ve binlerce Üsküdarlı tarafından karşılanan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Üsküdar'ı geleceğe taşıyacak dev projeleri hizmete açtı...

Ankara Ulus Meydanı Ulaşım Projesi'ne onay!

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi'nde, Ulus Meydanı ve Çevresi Ulaşım Projeleri gündeme geldi. Dev proje için imzalanan protokolün uygulanması oy birliğiyle kabul edildi.

Kocaeli Kartepe'ye dev kent meydanı!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kartepe'ye dev bir kent meydanı inşa ediyor.

Bursa Atatürk Stadyumu yerine dev meydan geliyor!

Bursa Atatürk Stadyumu’nun yıkımının ardından yeşil alan olarak değerlendirilen 30 bin metrekarelik meydan 15 Mayıs'ta açılacak. 

Gaziosmanpaşa'ya 45 bin metrekarelik dev meydan!

Gaziosmanpaşa Meydanı Temel Atma Töreni’nde konuşan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, “Daha çok metro, daha çok iş, aş ve istihdam için ‘Evet’ demek lazım” dedi.

Arnavutköy dev meydanına kavuşuyor!

Arnavutköy Belediyesi, ilçeye 8 bin 500 metrekarelik yeni bir meydan kazandırıyor. Proje kapsamında meydan ve katlı otopark için düzenleme çalışmaları başladı.

Samsun Cumhuriyet Meydanı yeni yüzüne kavuşuyor!

Samsun'daki Cumhuriyet Meydanı yeni yüzüne kavuşuyor. Büyükşehir belediyesi tarafından hayata geçirilen proje kapsamında dış cepheleri giydirilen binalara dev led ışıklı çelik levhalar yerleştiriliyor.

Ulusa dev meydan Haberi

Ulusa dev meydan

Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, AK Parti Altındağ ve Keçiören Kadın Kolları başkanlıkları ile Mamak ve Sincan Gençlik Kolları başkanlıklarının kongrelerine katıldı. Gökçek, 2014 yılında Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı' nca Altındağ'a 258 bin ton asfalt döküldüğünü, bin 267 metre yeni yol açımı yapıldığını, 44 bin metrekare kaldırım, 33 kilometre bordür döşendiğini kaydetti. 


ULUS'A DEV MEYDAN 


Hacı Bayram Camii, Güvercin Sokak, Ankara Kalesi ve Hisar Caddeleri'nde gerçekleştirdikleri restorasyon ve sokak iyileştirme, Cumhuriyet Caddesi aydınlatma uygulamaları ile değişik yerlere yapılan özel saat ve havuzları da anlatan Gökçek, Ulus'taki 100. Yıl Çarşısı'nın İl Özel İdare'den Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne hatırlattı. 

Gökçek, "Eğer bu sene içerisinde yetiştirebilirsek yetiştireceğiz ve Ulus Meydanı'm dev bir meydan haline getireceğiz. 


Şu anda onun çalışması ile meşgulüz" dedi. Mamak sınırları içinde,...