19 / 04 / 2024

Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı ne zaman

Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı ne zaman

MARBLE (Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı), 20'nci kez kapılarını açıyor. 26-29 Mart tarihlerinde Kültürpark'ta düzenlenecek olan fuara dünyanın dört bir yanından bin 200'e yakın firma katılacak.

Asır Mozaik Karo Ve Doğaltaş İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asır Mozaik Karo Ve Doğaltaş İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Resul Cengiz ve Nurşen Akkurt ortaklığında kuruldu. 

Stoneland Doğaltaş Yapı Malzemeleri ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Stoneland Doğaltaş Yapı Malzemeleri ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi 15 bin TL sermaye ile bugün Şenal Kaya tarafından kuruldu. 

İzmir Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı başladı!

23. Marble-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı, Fuar İzmir’de törenle açıldı.Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, açılışta doğaltaş ocak işletme ruhsatları ile ilgili açıklama yaparak, 215 ruhsatın onaylandığını belirtti.

İzmir Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı 22 Mart'ta başlıyor!

23. Marble- Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı İzmir'de gerçekleşecek. 22-25 Mart tarihleri arasında düzenlenecek fuara 47 firma katılım gösterecek.

Doğu ve Güneydoğu yapılan yatırımlarla kalkınacak!

TÜMSİAD Ankara Şubesi Başkanı Vahit Ayazoğlu, “Doğu ve Güneydoğu bölgelerinin ekonomik anlamda ön plana çıkartılmasında fayda var. Çünkü bölgede ekonomik anlamda devletin güvenliğiyle beraber yatırımlar harekete geçerse ekonomi güçlenir.''dedi.

Tekstilciler, Doğu ve Güneydoğu'da yatırım yapacak!

Başbakan Binali Yıldırım’ın “Doğu ve Güneydoğu’ya yatırım yapın” çağrısı, tekstil sektörünü harekete geçirdi. Bölgede milyon dolarlık yatırımları hayata geçirmeye hazırlanan işadamları, teşvikin ayrıntılarını bekliyor.

Doğu ve Güneydoğu’daki kamu gayrimenkulleri karakol olacak!

Doğu ve Güneydoğu’da karakol inşaatları devam ederken, süreci hızlandırmak için yeni bir düzenlemeye gidiliyor. Kamu kurumlarının taşınmazları, Bakanlar Kurulu kararıyla İçişleri’ne devredilebilecek

35 milyar liralık Doğu ve Güneydoğu paketi açıklanıyor!

Doğu ve Güneydoğu’ya teşvik ve sosyal yardım paketi bugün açıklanıyor. 4 cazibe merkezinin kurulmasından, alım garantili fabrika yatırımlarına paketin toplam büyüklüğünün 35 milyar lira olması bekleniyor.

Emerald Uluslararası İnşaat ve İnş. Malz.Taah.Metal Cam Ahşap Hırdavat Eml.Turizm San.ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Emerald Uluslararası İnşaat ve İnş. Malz.Taah.Metal Cam Ahşap Hırdavat Eml.Turizm San.ve Tic.Ltd.Şti. Ayson Yeşiltaş tarafından 100 bin TL sermaye ile 1 Temmuz'da Kartal, Orta Mahallesi'nde kuruldu.

Başarır Uluslararası Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Başarır Uluslararası Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Fahrettin Başarır tarafından 10 bin TL sermaye ile 1 Temmuz'da Pendik, Çamlık Mahallesi, Yahya Kemal Beyatlı Caddesi'nde kuruldu.

Doğu ve Güneydoğu Anadolu'da fabrikaları devlet inşa edecek!

Başbakan Binali Yıldırım, Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgeleri'nde yeni cazibe merkezleri oluşturacaklarını, buralarda fabrikaları devletin inşa edeceğini, özel sektörün işleteceği fabrikaların ürünlerini yine devletin alacağını söyledi.

Neudeks Uluslararası Dış Ticaret Ve Turizm Limited Şirketi Adalar Şubesi açıldı!

Neudeks Uluslararası Dış Ticaret Ve Turizm Limited Şirketi Adalar Şubesi 10 bin TL sermaye bugün açıldı.

TİKA'dan Somali'ye kadım doğum ve çocuk hastanesi!

Somali'nin başkenti Mogadişu'da, Yardımeli Derneği tarafından inşa edilen ve tıbbi donanımını TİKA'nın sağladığı kadın doğum ve çocuk hastanesi, Başbakan Yardımcısı Kaynak tarafından hizmete açıldı

Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı ne zaman Haberi

Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı ne zaman


Dünya doğaltaş sektörünün İzmir buluşması olan MARBLE (Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı), 20'nci kez kapılarını açıyor. 26-29 Mart tarihlerinde Kültürpark'ta düzenlenecek olan fuara dünyanın dört bir yanından bin 200'e yakın firma katılacak. 80 civarındaki ülkeden on binlerce müşteri fuarı ziyaret edecek. Bu yıl 3 milyar dolarlık ihracat hedefleyen doğaltaş sektörüne milyonlarca dolarlık yeni sipariş getirmesi beklenen MARBLE Fuarı'nın, kentin ekonomisine 80 milyon doların üzerinde katkı yapacağı tahmin ediliyor. Doğaltaş fuarına özellikle petrol ve doğalgaz zengini Arap ülkeleri ile inşaat sektörünün çok canlı olduğu Çin'den müşteriler gelecek. Küresel krizin etkilerinden çıkmaya çalışan Amerikalılar da fuarda Türk doğaltaş sektörünün önemli alıcıları arasında yer alacak. 


Adresi değişecek

İZFAŞ Genel Müdür Vekili Mehmet Şakir Örs, 20. MARBLE Fuarı'nın ayrı önemi olduğunu dile getirerek, "Doğaltaş fuarımızı...