20 / 04 / 2024

ümraniye erdem hastanesi tünel inşaatı

ümraniye erdem hastanesi tünel inşaatı

AKP Milletvekili Metin Külünk’ün ailesine ait olan Ümraniye’deki özel hastanenin iki binasını yer altında birleştirmek için yapılan tünel için plan değişikliği yapıldı. Bu değişiklik İBB Meclisi’ne taşındı...

Erdem Şahin Yapı Müteahhitliği Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erdem Şahin Yapı Müteahhitliği Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Ekrem Şahin tarafından kuruldu.

Erdem 58 İnşaat Metal Elektrik Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Çetin Caddesi Şubesi açıldı!

Erdem 58 İnşaat Metal Elektrik Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Çetin Caddesi Şubesi bugün Ümraniye'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Erdem tarafından kuruldu.

Erdem 58 İnşaat Metal Elektrik Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erdem 58 İnşaat Metal Elektrik Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Erdem tarafından kuruldu.

Çamlıca Camii'de çalışan 100'den fazla işçi zehirlendi!

Çamlıca Cami inşaatında çalışan işçiler zehirlendi.  100'den fazla işçinin bir kısmı Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, bir kısmı da  Ümraniye Devlet Hastanesi'ne gitti...

Didim Devlet Hastanesi'ne ek bina inşa edilecek!

Aydın’da nüfus artışının en yoğun olduğu ilçe olan Didim’e yeni yatırımlar yapılacak. AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, Didim'e devlet hastanesi için ek bina müjdesi verdi.

Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde yapılaşma istenmiyor!

Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi ile Sinan Erdem Spor Salonu'nun bulunduğu alanı kapsayan imar planının değişikliği tartışmalara yol açtı. Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu ve Türk Tabipler Birliği Merkez Konseyi Başkanı Prof. Dr. Raşit Tükel itirazlarını dile getirdi.

Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi planına itiraz edilecek!

Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi ile Sinan Erdem Spor Salonu'nun bulunduğu alanda imar planı değişikliği yapıldı. Plan değişikliğine Bakırköy Belediyesi itiraz edecek.

Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi yıkılacak mı?

Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi ile hastanenin yakınında bulunan Sinan Erdem Spor Salonu'nun bulunduğu alanda imar planı değişikliği yapıldı. Yeni plana göre 90 yıllık hastane yenilenip ek binalar yapılacak.

NPİSTANBUL Beyin Hastanesi Ümraniye’de açıldı!

80 milyon TL’ye kurulan NPİSTANBUL Beyin Hastanesi, Ümraniye’de açıldı .NPİSTANBUL, beyin alanına odaklı genel hastane imkânları ve ek 10 branş ile çalışmalarını sürdürüyor.

Arnavutköy Devlet Hastanesi arazisini BEDAŞ'ın işgal ettiği iddiası mecliste!

CHP İstanbul Milletvekili Eren Erdem, Arnavutköy Devlet Hastanesi'nin kapasitesinin artırılması ihtiyacını ve arazinin BEDAŞ tarafından işgal edildiği iddialarını meclis gündemine taşıdı..

Sancaktepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi gün sayıyor!

Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem beraberindeki heyetle kısa bir süre sonra hizmete girecek olan Sancaktepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde incelemelerde bulunarak devam eden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Ümraniye'deki Roman vatandaşların konut sorunu TBMM gündeminde!

CHP İstanbul Milletvekili Eren Erdem, İstanbul Ümraniye'de yaşayan Roman vatandaşların barınma ve eğitim sorunlarına ilişkin soru önergesi hazırladı..

Aydın'a 800 yataklı şehir hastanesi geliyor!

AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, kente yapılacak olan 800 yataklı şehir hastanesi için hazırlıkların tamamlandığını ve ihalenin Mart 2017'ye kadar yapılacağını müjdeledi.

ümraniye erdem hastanesi tünel inşaatı Haberi

ümraniye erdem hastanesi tünel inşaatı

AKP Milletvekili Metin Külünk'ün ailesine ait olan Ümraniye'deki Özel Erdem Hastanesi için yapılan kaçak tünel ile ilgili İBB Meclisi haziran ayı oturumunda soru önergesi verildi. 

SÖZCÜ'de yer alan habere göre, CHP'li İBB Meclis Üyesi Nadir Ataman, Doruk Bulut ve Deniz Erzincan tarafından verilen önergede Ümraniye Belediyesi'nin Ümraniye İnkılap Mahallesi'nde 2 ayrı parsel üzerinde bulunan Özel Erdem Hastanesi binalarını birleştirmek için yer altından yapılan tünelin planını 9 Şubat 2018 tarihinde yaptığı ifade edildi. Plan değişikliğinin onaylanmak üzere mayıs ayında İBB Meclis gündemine alındığı belirtilerek “Planlama süreci daha tamamlanmadan tünel bitti ve faaliyet geçti. Plan değişikliğinden yaklaşık 10 ay önce 120 metre uzunluğundaki tünel kazılıyor ve Ümraniye Belediyesi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Karayolları İstanbul Bölge Müdürlüğü, İGDAŞ, İSKİ, TELEKOM bu kaçak kazıyı görmüyorlar...