24 / 04 / 2024

ümraniye projeleri 2014

ümraniye projeleri 2014

İstanbul'un en kalabalık ikinci ilçesi olan Ümraniye'de 2014 yılında 4 proje satışa çıkacak. Satışa çıkacak Smart City, Relux Suit Office, AKS Yapı Ümraniye ve Çakmak Köprüsü projelerine haberimizde yer verdik

Ümraniye'nin yeni kentsel dönüşüm projeleri açıklandı: Karabekir'e 61.350, Dudullu'ya 22.650 bağımsız birim yapılacak!

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, Ümraniye'nin planlanan kentsel dönüşüm projelerini tek tek açıkladı. Peki yeni projeler hangi mahallelerde olacak? İşte detaylar...

Ümraniye'de kentsel dönüşüm projeleri tam gaz!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Ümraniye'de kentsel dönüşüm projelerinin hız kesmeden devam ettiğini söyledi.

Akyapı Ümraniye Projesi için geri sayım başladı!

Konut projeleri için düğmeye basan Akyapı Ümraniye projesi için Eylül ayında lansmana çıkmaya hazırlanıyor.

TOKİ İstanbul projeleri Anadolu Yakası 2021!

TOKİ, İstanbul'un Anadolu Yakası'nda hangi projeleri hayata geçiriyor? TOKİ İstanbul Ataşehir, Ümraniye, Çekmeköy, Tuzla, Kartal ve Pendik bölgelerinde hangi projelere başladı? İşte 2021 TOKİ İstanbul projeleri Anadolu Yakası...

Sur Yapı İstanbul'da iki projesi için ön talep topluyor!

İstanbul'da yeni konut projelerini hayata geçiren Sur Yapı, Sancaktepe ve Ümraniye Projeleri için ön talep toplamaya başladı.

Halk Yapı Projeleri Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Halk Yapı Projeleri Geliştirme Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 15 milyon TL sermaye bedeli ile Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi tarafından kuruldu.

Ümraniye'de kentsel dönüşüm başlıyor!

Kentsel dönüşüm projeleri ile ilgili çalışmalarına hız veren Ümraniye Belediyesi, kentsel dönüşüme başlıyor. Ümraniye’nin çehresini değiştirecek projeler arasında yer alan Elmalıkent Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi ile ilgili bilgilendirme toplantısı yapıldı.

İzmir'e yönelik yatırım projeleri TBMM gündeminde!

Bakanlığın ve Bakanlığa bağlı kurum ve kuruluşların 2014-2018 yılları arasında İzmir'e yönelik yatırım projeleri ve 2019 yılı kesinleşmiş yatırımları TBMM gündemine taşındı. CHP'li Bakan, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Ümraniye'ye İFM dopingi!

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Ümraniye'deki kentsel dönüşüm projeleri ve kent yenileme çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu. 

Ümraniye-Göztepe Metro ihalesinin iptali isteniyor!

İBB eski başkanı Kadir Topbaş'ın metro projeleri iptal ediliyor. İBB, Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metro ihalesinin iptalini istedi. 

Sinpaş GYO Sancaktepe ve Ümraniye projelerine ön talep toplanıyor!

Sinpaş GYO, İstanbul Anadolu yakasında Sancaktepe ve Ümraniye'de yapacağı yeni konut projeleri için ön talep topluyor...

Ümraniye'de kaçak yapı ve hasarlı bina kalmayacak!

Görevde olduğu 13 yılda Ümraniye'ye 300 kalıcı eser kazandırdığını söyleyen Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, bölgedeki projeleri, yatırımları ve kentsel dönüşümü anlattı. İşte o haber...

Ümraniye'de 3 mahallenin imar planı askıya çıktı!

Ümraniye İlçesi, 17 Ocak 2014 Onanlı Kazım Karabekir, İnkılap ve Hekimbaşı Mahalleleri 18.Madde Uygulama Sınırına ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıktı.

ümraniye projeleri 2014 Haberi

ümraniye projeleri 2014

1-) Smart City, ön talep topluyor!


Smart City projesi, İstanbul'un Anadolu Yakası'nda Ümraniye'de yükseliyor. Ön talep toplanan proje, Si Yapı tarafından inşa ediliyor. 


200 konuttan meydana gelen projeden dairelerin alanları 70 metrekareden başlıyor ve 200 metrekareye kadar yükseliyor. 


Smart City projesinde yer alan daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. 


Smart City iletişim

Tel : 0212 853 99 27

Web: www.siyapi.com.tr


2-) Relux Suit Office bu yılın ilk çeyreğinde başlayacak!


Relux Suit Office projesi, Buyaka AVM'nin hemen yanında yükseliyor. Proje; Altunbüken İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. 


Bu yılın ilk çeyreğinde başlayacak projenin toplam kapalı alanı 10 bin 100 metrekare. Proje; Finans Merkezi'ne de yakın konumda yer alıyor. 


22 katlı tasarlanan proje kapsamında rezidans daireler...