28 / 03 / 2024

Ümraniye Relux Heights 173

Ümraniye Relux Heights 173

Relux Heights 173 Tepeüstü projesi Ümraniye Tepeüstü'nde, İstanbul Finans Merkezi'nin yanında yükseliyor. Proje Altunbüken İnşaat imzası taşıyor. Relux Heights 173 Tepeüstü ev ve ofislerden oluşuyor

Relux Ümraniye'nin yüzde 60'ı satıldı!

Lüksü yeniden tanımlayarak ‘Relux’ markası ile şehir merkezlerinde konut geliştiren Relux İcra Kurulu Başkanı Cem Altunbüken “İmzamızı merkezde yayacağız” dedi.

Relux RSO 50 Suit&Office'te metrekaresi 10 bin TL!

Altunbüken Holding'in gayrimenkul markası RELUX, RELUX RSO 50 Suits & Office'te rezidans ile süiti birleştirdi. Ümraniye Tepeüstü'nde ortalama m2 fiyatları 10 bin lira olan projede, maliyetler etkin bir biçimde yönetiliyor.

Altunbüken Ümraniye'de ofis, Ataşehir'de rezidans projesine başladı!

Altunbüken Holding, gayrimenkul sektörüne Relux markasıyla girdi. Projelerini konseptlere ayıran Relux, Ümraniye’de ofis, Ataşehir’de rezidans projesine başladı.

RELUX Gayrimenkul yeni projelerini tanıttı!

RELUX Gayrimenkul, İstanbul Anadolu yakasının yeni ofis bölgesi olan Ümraniye Tepeüstü’ndeki RELUX RSO 50 Suit&Office projesini ve Ataşehir'deki RELUX RFF 35 Finance Flats projesini tanıttı.

Ümraniye Relux RFF 35 satılık daire!

Ümraniye Relux RFF 35 satılık daire tipleri 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildi. Toplam 48 adet daireden oluşan projede bloklar 11 kat şeklinde yükseliyor. Proje İstanbul Anadolu Yakası Ümraniye'de yükseliyor.

Altunbüken İnşaat Relux RFF 35 adres!

Altunbüken İnşaat Relux RFF 35 adres bilgilerine göre proje İstanbul Anadolu Yakası Ümraniye'de inşa ediliyor. 2 blok şeklinde yükselen projede dairelerin tipleri 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildi.

Ümraniye Relux RFF 35 daire fiyatları!

Ümraniye Relux RFF 35 daire fiyatları 310 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. 2 blok şeklinde yükselen proje İstanbul Anadolu Yakası Ümraniye'de inşa ediliyor. Projede toplam 48 adet daire yer alıyor.

Relux RFF 35 satılık daire!

Relux RFF 35 satılık daireler çatı katı dubleks daireden ve 3+1'e kadar farklı seçenekte dizayn edildi. 2 blok şeklinde yükselen proje İstanbul Anadolu Yakası Ümraniye'de inşa ediliyor.

Ümraniye Relux RFF 35 iletişim!

Ümraniye Relux RFF 35 iletişim bilgileri kapsamında projede satış ofisi telefon numarası 444 3 759 olarak belirlendi. 2 bloktan oluşan proje İstanbul Anadolu Yakası Ümraniye'de hayata geçiriliyor.

Altunbüken İnşaat Relux RFF 35 fiyat listesi!

Altunbüken İnşaat Relux RFF 35 fiyat listesine göre projedeki daireler 310 bin TL'den başlıyor. 2 blok şeklinde yükselen proje İstanbul Anadolu Yakası Ümraniye'de inşa ediliyor.

Relux RFF 35 satış ofisi!

Relux RFF 35 satış ofisi telefon numarası 444 3 759 olarak belirlendi. 2 blok şeklinde yükselen projede toplam 48 adet daire yer alıyor. Proje İstanbul Anadolu Yakası Ümraniye'de inşa ediliyor.

Ümraniye Relux RFF 35 iletişim!

Altunbüken Grup imzası ile hayata geçirilen Ümraniye Relux RFF 35 iletişim için 444 3 759 numaralı telefonu arayabilirsiniz. 11 katlı 2 blok halinde yükselen proje 48 daireden oluşuyor.

Relux RFF 35 Ümraniye projesinin basın toplantısı 13 Nisan'da!

RELUX markasının ilk faaliyetlerinden İstanbul’un en hızlı gelişen bölgesi olan Ümraniye’deki RELUX RFF 35 projesinin detaylarının ve hedeflenen yeni projelerin anlatılacağı buluşması 13 Nisan Pazartesi günü gerçekleştirilecek.

Ümraniye Relux Heights 173 Haberi

Ümraniye Relux Heights 173

Henüz proje aşamasında olan Relux Heights 173 Tepeüstü ev ve ofislerden oluşuyor. Projedeki daireler isteğe göre genişletilip, küçültülebiliyor.


Relux Heights 173 Tepeüstü Ümraniye Tepeüstü'nde, İstanbul Finans Merkezi'nin yanında konumlanıyor. Proje Altunbüken İnşaat tarafından gerçekleştiriliyor.


Mimarisi GAD Mimarlık Gökhan Avcıoğlu'na ait olan Relux Heights 173 Tepeüstü projesinde butik mimari ögeler hakim.


Relux Heights 173 Tepeüstü, müzik stüdyosu, video konferans, sinema,sunum odaları, spor alanları, otopark, eğlence odaları, kafeler, restaurant ve çocuk oyun alanları olanaklarını sunuyor.


Relux Heights 173 Tepeüstü'nde Flexx, Club, Kidz ve Xpand kısımları mevcut. Proje sosyal alanlara, alışveriş merkezlerine yakın konumda bulunuyor.


Relux Heights 173 Tepeüstü iletişim:

Satış Ofisi:

FSM Mah. Poligon Cad. Buyaka İş Kuleleri, Blok:3, No:101, Kat:17 34771, Ümraniye/İstanbul


Tel: 444 3 759

Web: