19 / 04 / 2024

ümraniye sinpaş gökorman satılık

ümraniye sinpaş gökorman satılık

Gökorman Evleri iki blok halinde İstanbul Ümraniye'de hayata geçirildi. 1+0'dan 4+1'e kadar konut seçenekleri bulunan projede dairelerin fiyatları 350 bin 210 TL'den başlıyor...

Gökorman Sinpaş Ümraniye iletişim!

Gökorman Sinpaş Ümraniye iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Sinpaş Gökorman projesinde satışlar 29 Nisan'da başlıyor...

Sinpaş Gökorman satış ofisi!

Gökorman ismiyle duyurulan Sinpaş GYO'nun yeni projesi İstanbul Ümraniye'de hayata geçiriliyor. Proje iki blokta toplam 420 daireden oluşuyor...

Marmaris Reserve By Kızılbük'te eşsiz konumda 82 konut! Hem ev hem de tatil rahatlığı!

Sinpaş güvencesi ve Kızılbük GYO uzmanlığıyla hayata geçirilen Marmaris Reserve by Kızılbük projesindeki 82 konutun satış süreci devam ediyor. İşte proje ile ilgili detaylar..

Marmaris Reserve By Kızılbük satışta! Yeni proje!

Marmaris Reserve By Kızılbük Sinpaş güvencesi ve Kızılbük GYO uzmanlığıyla inşa edilen Marmaris Reserve by Kızılbük projesi'nin tüm detayları belli oldu. Proje, avantajlı ödeme planları ile lansman özel fiyatlarıyla satışa çıktı.

Pekbay Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Turizm Dış Ticaret Sanayi Ve Anonim Şirketi kuruldu!

Pekbay Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Turizm Dış Ticaret Sanayi Ve Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de Gökhan Bilbay tarafından kuruldu.

Günerler Ahşap Orman Ürünleri İnşaat Yapı Otomotiv İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Günerler Ahşap Orman Ürünleri İnşaat Yapı Otomotiv İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün ümraniye'de Gökhan Günay tarafından kuruldu.

Gim Grup Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gim Grup Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de Gürsel Sarımaden, İlhan Kınalı ve Metin Demirbilek ortaklığında kuruldu.

Sinpaş GYO Gökorman gayrimenkul değerleme raporu!

Sinpaş GYO, İstanbul İli, Ümraniye İlçesi, Aşağı Dudullu Mahallesi 6785 ve 7392 parsellerde yer alan Gökorman Projesine ilişkin  değerleme raporunu yayınlandı. 

Gökorman'da 218 bağımsız bölümün yapı kullanım izin belgesi alındı!

Sinpaş GYO'nun projelerinden Gökorman Projesi kapsamında A bloka ait 216 konut ve 2 adet ticari üniteden oluşan toplam 218 adet bağımsız bölümün yapı kullanım izin belgesi alındı. Projede teslim süreci  devam ediyor.

Sinpaş Gökorman'da teslimler başladı!

Şeffaf oda konseptiyle inşa edilen Sinpaş Gökorman projesinde dairelerin teslimleri başladı. Proje ısıtma sistemiyle ısıtılarak dört mevsim vakit geçirme fırsatı sunuyor.

Sinpaş Gökorman'da teslimler başladı!

Türkiye’nin ilk yaşayan, nefes alan ve oksijen üreten mimarisi Sinpaş Gökorman'da teslimler başladı...

Sinpaş Gökorman'da 72 ay vade ya da 0,79 faiz oranı! 

Çekmeköy-Ümraniye aksında konumlanan Gökorman projesi, peşin fiyatına şirket bünyesinde 72 ay vade ya da 0,79 oranı imkanı sunuyor. Gökorman'da bu yaz teslimler başlıyor...

Gökorman 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli Ümraniye İlçesi Gökorman Projesine ait hazırlanan değerleme raporunu yayınladı...

Sinpaş Gökorman ile müstakil ev konforu!

Sinpaş’ın özel tasarlanan projesi Gökorman şeffaf oda konutlarıyla dikkat çekiyor. 426 konut bulunan Gökorman'da duvarlar yerine şık cam panellerle bölünen odalarıyla dört mevsim Çekmeköy Ormanı manzarası izlenebiliyor. 

Gökorman 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul ili, Ümraniye İlçesinde bulunan Gökorman Projesine ilişkin hazırlanan değerleme raporunu yayınladı...

ümraniye sinpaş gökorman satılık Haberi

ümraniye sinpaş gökorman satılık

İki blokta 420 daire olarak yükselen Sinpaş Gökorman Evleri'nde daire fiyatları 350 bin 210 TL'den başlıyor. Projede Sinpaş GYO imzası bulunuyor. 


İstanbul'un Anadolu Yakası Ümraniye'de yer alan Gökorman Konutları, Şile yolu üzerinde Ataşehir'e 10 dakika, metroya ve IKEA'ya 4 dakika yakınlıkta inşa ediliyor. 


Sinpaş GYO Gökorman Evleri'nde 1+0'dan 4+1'e kadar daire seçenekleri sunuluyor. Projede dairelerin büyüklükleri 48,24 metrekare ile 204,55 metrekare arasında değişiyor.


1+0, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire alternatifleri bulunan Sinpaş Gökorman projesinde, yüzme havuzu, sauna, fitness, spor alanları, çocuk oyun alanı, kapalı otopark gibi olanaklar da olacak.


Gökorman Evleri Ümraniye liste fiyatları!

48,24-57,09 metrekare 1+0'lar 350 bin 210 TL-447 bin 551 TL,

75,84-88,09 metrekare 1+1'ler 552 bin 620 TL-708 bin 617 TL,

104,54-140,45 metrekare 2+1'ler 697 bin 384 TL-1 milyon 100 bin 215...