28 / 03 / 2024

ümraniyede krediye uygun daire

ümraniyede krediye uygun daire

Üsküdar-Sancaktepe metrosunun Ümraniye istasyonunda çalışmalar devam ederken, söz konusu metro hattı bölgedeki fiyatlara şimdiden yansıdı. Yaşamın aktığı Ümraniye projelerinde daireler ne kadardan satılıyor? İşte Ümraniye satılık ev fiyatları 2013...

En uygun krediye erişim 2 aydan 7 güne düşecek! Hem özel hem kamu! Krediye erişimde yeni dönem resmen başlıyor!

Son zamanlarda gündemde yer alan finansmana erişimde yaşanan sorunun giderilmesine yönelik yeni dönem başlıyor. Yeni düzenle birlikte en uygun krediye erişim 2 aydan 7 güne düşecek, işte ayrıntılar...

Uygun faiz oranları ile siz de bu bankanın araç kampanyasını kaçırmayın! 100 bin TL için kampanya detayları!

Uygun faiz oranlarıyla yüksek miktarda taşıt kredisi almak isteyenlere TEB'ten cazip bir fırsat geldi. Bu araç kampanyası 100 bin TL tutarında olup uygun faiz ve vade oranlarıyla sunulmaktadır. Araç sahibi olmak isteyenlere özel olarak sunulan bu krediye ayrıca başvurmak da oldukça kolay.

200 bin krediye ne kadar faiz ödenir? İşte bankaların faiz ve ödeme miktarları!

Geçim sıkıntısı ile birlikte kredilere duyulan ilgi arttı. Genel ihtiyaçların karşılanması adına verilen krediler genel olarak 100-200.000 TL olarak tercih ediliyor. Vatandaşlar kendileri adına en uygun krediye veren bankaları araştırıyor. İşte o bankalar…

Yeni Evim kampanyasında kapora dolandırıcılığına dikkat! Siz de mağdur olabilirsiniz!

Ev alacak kişiler tarafından merakla beklenen Yeni Evim Kampanyası’nda dolandırıcılar, krediye uygun olmayan konutları kampanya dahilinde yalanıyla satmaya çalışıyor.

200 Bin Liradan Ucuza Ev Almak Mümkün! İşte Krediye Uygun O Konutlar…

Ziraat Bankası tarafından satışa sunulacak olan 120 ay vadeli, krediye uygun banka konutlarının listesi açıklandı...

Son dakika fırsatı! Bu evlerin hepsi satılık ve krediye uygun!

Türkiye'nin çeşitli illerinde birçok daire satışa çıkarıldı. Krediye uygun olan evlerin fiyatları ise 35 bin lira ile 23 lira arasında değişiyor...

Ev almayı düşünenler dikkat edin!

Konut kredisiyle ev almayı düşünlerin evin krediye uygunluk şartlarını öğrenmesi gerekiyor. Peki bir evin krediye uygun olup olmadığı nasıl öğrenilir? İşte tüm merak edilenler...

İmar barışı yapıların yüzde 40’ını krediye uygun hale getirecek!

İmar barışı kanunu ile yaklaşık 13 milyon gayrimenkulün imar affından yararlanması bekleniyor.  Tapu kurucusu ve CEO'su Emre Erşahin, bu yapıların da yüzde 40'ının krediye uygun hale geleceğini söyledi.

İmar affı Meclis’ten geçti!

Türkiye’de 13 milyon gayrimenkule imar affını içeren torba tasarı Meclis’ten geçti. TÜVİMER’e göre İstanbul’da krediye uygun olan evlerin fiyatı olmayan muadillerine göre yüzde 16 daha fazla. 

700 bin konutta ucuz kredi fırsatı!

Konut kredisi faizleri devlet bankaları öncülüğünde yüzde 0.99’a düşürülüyor. Türkiye’de krediye uygun 700 bin konutluk stok mevcut.  Kampanyayla 200 bin TL kredinin geri ödemesinde 60 bin TL tasarruf olacak.

İmar barışı ile ev krediye uygun olacak mı?

Torba Yasası kapsamında getirilen imar barışı ile iskansız ev krediye uygun olacak mı? İmar barışının ne faydası olacak?

Kat irtifakı tapusu krediye uygun mu?

Bir arsa üzerinde inşa edilecek yapı için daha ortada inşaat yok iken bağımsız bölümlerin kat irtifakları kurulabiliyor. Peki, bu şekildeki bir ev için kredi kullanılır mı? Kat irtifakı tapusu krediye uygun mu?

Kat irtifakı daire krediye uygun mu?

Kat irtifakı; bir arsa üzerinde ileride kat mülkiyetine konu olmak üzere yapılacak veya yapılmakta olan yapının bağımsız bölümleri için kurulan hakka deniyor. Peki, kat irtifakı daire krediye uygun mu?

ümraniyede krediye uygun daire Haberi

ümraniyede krediye uygun daire


Beykoz, Şile, Kartal, Sultanbeyli, Kadıköy ve Üsküdar gibi merkezi lokasyonlu ilçelerle komşu olan Ümraniye, geliştirilen nitelikli projelerle İstanbul'un rağbet gören bölgeleri arasında yer alıyor. 153 kilometrekarelik yüzölçümüne sahip bölge, gerek inşa edilen konut projeleri gerekse artan sosyal alanları açısından göz dolduruyor. 


Ümraniye'de iki büyük beklenti 

Yakın gelecekte gerçekleşmesi planlanan ve Ümraniye'nin değerini artıracak iki büyük proje bulunuyor. Bunlardan biri, İstanbul Finans Merkezi. İkincisi ise Üsküdar Sancaktepe metro hattı. Nitekim RE/MAX Abc'den Serdar Bingöl'e göre 2015 yılında faaliyete geçecek metro hattı Ümraniye'nin cazibesini daha da artıracak. 


'Ümraniye, Anadolu Yakası'nın Maslak'ı..'

Ümraniye'nin farklı konseptlerdeki projelerle Anadolu Yakası'nın Maslak'ı olduğunu belirten Serdar Bingöl, “Hizmete girecek metro hattı ile emlak fiyatlarında da artışlar bekliyoruz” açıklamasını getirdi. 


Öte yandan Üsküdar-Sancaktepe metro hattının Ümraniye istasyonunda çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor....