29 / 03 / 2024

ünal pala paladyum beytepe

ünal pala paladyum beytepe

Uzaltaş AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Pala “Bereketi ile gelen Ramazan ayında, projeye başladığımızdan bu yana yapmadığımız bir indirime imza atarak bayramı şimdiden getiriyoruz” dedi.

Ünal Pala: Paladyum Beytepe'de fiyat artışı olmayacak!

Uzaltaş AŞ yönetim Kurulu Başkanı Ünal Pala "Paladyum Beytepe'de alımların önemli bölümü gerçekleştiği için şu an fiyat artışına gitmeyi düşünmüyoruz" dedi...

Ünal Pala: Konut almak 6 ay öncesine göre daha avantajlı!

Uzaltaş A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Pala konut almanın 6 ay öncesine kadar daha avantajlı olduğunu söyledi

Bodrum'da feci kaza! Ünlü iş insanı Ünal Pala ve eşi Evrim Pala hayatını kaybetti

Ankara'nın köklü firmalarından Uzaltaş Şirketler Grubu'nun sahibi iş insanı Ünal Pala ve eşi Evrim Pala Bodrum'da geçirdikleri tekne kazasında hayatını kaybetti. Uzaltaş, Regnum Skytower, Paladyum Beytepe ve Park Azur Bodrum gibi projelere imza atmıştı.

Paladyum Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Paladyum Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Pendik’te 100 bin TL sermaye bedeli ile Koray Pala, Birol Keskin Ve Sedat Bilgin  tarafından kuruldu.

Kınalıada Denizcilik Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kınalıada Denizcilik Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Adalar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Reşat Bereket Pala ve Burak Özden ortaklığında kuruldu. 

O-P Grup Enerji Maden Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

O-P Grup Enerji Maden Ve İnşaat Anonim Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ünal Pala, Ali Şafak Öztürk ve Kemal Oğuz Pala ortaklığında kuruldu.

Gayrimenkulde yeni trend: Seyirlik ofisler!

Gayrimenkul patronlarının yeni tercihi artan plaza ve rezidanslarla birlikte “seyirlik ofisler” oldu. OP Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Pala, konu ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Güven, inşaat sektörünün olmazsa olmazı!

OP Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Pala, nşaat sektöründeki gelişmelerin projeleri olduğu kadar sektörü de büyüttüğünü söyledi. Pala “Güven, inşaat sektörü için olmazsa olmaz'' diye konuştu.

Ankara, Anadolu’nun iş merkezi konumunda!

Ankara iş dünyasının gözde mekanı haline geldi. OP Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Pala, bölgenin Anadolu’nun iş merkezi konumunda olduğunu belirtti.

Firmalar yeni nesil iş merkezlerine yöneldi!

OP Grup Başkanı Ünal Pala, firmaların yeni nesil ofis tercihlerini değerlendirdi. Pala, artık apartman dairesinden bozma, “2 oda 1 salon” ofislerin tercih edilmediğini açıkladı.

Yaşam sokağı konsepti Ankara’da çok sevildi!

Ankara, son yılların gözde mekanları “yaşam sokak”larına bu kez üst düzey bir sokak ekliyor. OP Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Pala, yaşam sokağı konseptinin Ankara’da da çok sevildiğini kaydetti.

Regnum Sky Tower, Çukurambar’ın değerini artırıyor!

Çukurambar’daki canlılık Regnum Sky Tower’ın cadde mağazaları ile daha da artıyor. OP Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Pala, hem konut hem de iş merkezlerinin bulunduğu Çukurambar’ın eğlence için de tercih edilen mekanlara ev sahipliği yaptığını söyledi.

Ofisler de KDV indirimi istiyor!

Yeni Birlik Gazetesi köşe yazarı olan Yıldıray Gökkaya bugünkü yazısında OP Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Pala'nın "Ofis almak isteyenlere de uygun alım ortamları oluşturulmasını istiyoruz" sözlerini değerlendirdi.

17 Ağustos depremi inşaat sektörünün miladı oldu!

BEKAŞ İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Karahasanoğlu, ONURSAL Gayrimenkul Geliştirme Yönetim Kurulu Başkanı Onur Öngün, UZALTAŞ AŞ’nin Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Pala ve İTO Yatırım ortaklarından Özkan Özçelik, 17 Ağustos depremi sonrası Türk inşaat sektörünü değerlendirdi.

Regnum Sky Tower'da anti stres bahçesi bulunuyor!

OP Grup Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Pala, Ankara'nın teknoloji ile bütünleşmiş projelerle öne çıktığını anlatarak, "Regnum Sky Tower da bu projelerden sadece biri. Projemizle tüm Türkiye'de fark yaratacağız" dedi.

ünal pala paladyum beytepe Haberi

ünal pala paladyum beytepe

Başkent Ankara’nın ilk çevreci konut kulesi Paladyum Beytepe Ramazan Bayramı’na özel fiyatlarında yüzde 13 indirim kampanyası başlattı.


İnşasında kullanılan çevreci malzemelerle Başkent’te yeni bir akıma imza atan Paladyum Beytepe’de teslime az bir süre kaldı. Yalnızca Ankara’dan değil, ülkenin farklı bölgelerinden de büyük ilgi gören projenin sınırlı sayıdaki konutu içinse çok özel bir kampanya başlatıldı.


Projeyi hayata geçiren Uzaltaş AŞ’nin Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Pala, farklı yaşam tarzlarına özel sunduğu yenilikçi yaklaşımla Paladyum Beytepe’nin kısa sürede yükselişe geçtiğini ifade etti.


Paladyum Beytepe’nin Ankara’nın en fazla beğenilen projelerinden biri olduğunu kaydeden Pala, “Çevreye duyarlı bir proje oluşumuz ve konut sahiplerine sunduğumuz kaliteli yaşam imkânıyla büyük beğeni kazandık. Sadece Ankara’dan değil, Türkiye’nin diğer bölgelerinden de insanları konut sahibi yaparak farkımızı ortaya koyduk. Paladyum Beytepe’de yaşam...