18 / 04 / 2024

universal kesici bosch

universal kesici bosch

Bosch elektrikli el aletleri'nden dünyada bir ilk daha; 6 mm.'e kadar esnek tüm malzemeleri efor harcamadan kesebilen universal kesici Xeo.

Çin Universal Studio 2021'de açılacak!

Çin’in başkenti Beijing’de inşaatı süren Universal Studio, 2021 yılında açılacak. Dünyada beşinci ve Asya’da üçüncü Universal Studio olan Beijing’de bulunan park tamamlandığında dünyanın en büyüğü olacak.  

Bosch'un yeni deneyim mağazası Bodrum'da açıldı!

Bosch'un yeni deneyim mağazası Muğla'nın Bodrum ilçesinde hizmete açıldı.

Bosch'un Manisa'daki 40 Milyon TL’lik fabrikası açıldı!

Bosch'un Manisa'daki 40 Milyon TL’lik fabrikası açıldı. Açılışta konuşan Bosch Termoteknik Türkiye Ticari İşler Genel Müdürü Akın Kazak, 'Aralık 2016’da açılan İnovasyon Merkezi yatırımımızı bu sene Lojistik Merkezimiz ile güçlendiriyoruz.' dedi.

Gemini Universal Havacılık Limited Şirketi kuruldu!

Gemini Universal Havacılık Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Universal Pro İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Universal Pro İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Javıd Ismayılov ve Adalat Bakhıshov ortaklığında kuruldu.

İnternational Universal Gayrimenkul Turizm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnternational Universal Gayrimenkul Turizm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Vahıd Rashno tarafından kuruldu. 

Bosch'tan Bursa'ya 1.2 milyar liralık fabrika yatırımı!

Bosch, Bursa'da 1,2 milyar liralık yatırıma hazırlanıyor. Firma, yeni nesil yüksek basınçlı benzinli enjektör üretim tesisi kuracak.

Art Universal Group İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Art Universal Group İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 240 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Hayal tarafından kuruldu.

Bosch İnşaat ve Konut Konferansı 9 Ocak'ta başlıyor!

Türk inşaat ve gayrimenkul sektörünü bir araya getirmek için gerçekleştirilecek olan Bosch İnşaat ve Konut Konferansı, 9 Ocak 2018 Salı günü Ataşehir Marriott Hotel Asia’da yapılacak. 

Universal Specialty Trading İnşaat Sanayi iç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Universal Specialty Trading İnşaat Sanayi iç ve Dış Ticaret Limited Şirketi 200 bin TL sermaye ile bugün Khaled Alhamwı tarafından kuruldu.

Ab Universal Yapı İnşaat Makina Anonim Şirketi kuruldu!

Ab Universal Yapı İnşaat Makina Anonim Şirketi Hacer Budan tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Alman Bosch'tan Jak Kamhi’ye 2.7 milyon dolarlık dava!

Profilo'nun kurucusu Jak Kamhi'nin başı bu aralar eski ortağı Alman Bosch şirketi yüzünden dertte. Alman Bosch Jak Kamhi’ye 2.7 milyon dolarlık dava açtı.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü’ne Bosch Rexroth imzası!

Türkiye’nin son dönemdeki gurur projelerinden Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nde kullanılan boyuna mukavemet elemanlarının hassas büküm işi, Bosch Rexroth Ana Bayisi Rota Teknik tarafından yapıldı.

universal kesici bosch Haberi

universal kesici bosch

Bosch tarafından geliştirilen üniversal kesici Xeo dünyada bir ilk. Xeo, günlük hayatta karşılaşılabilen ince dekorasyon materyalleri ya da  altı milimetre kalınlığa kadar karton ve halı gibi farklı malzemeleri hızlı ve kolayca kesebiliyor. Cihazın bir batarya şarjı, ağır yük altında 50 metre uzunluğunda kesim yapmak için yeterli oluyor.

Xeo`nun bir diğer özelliği ise, cihazın kendini bileyebilen bıçağı. Böylece bıçak değişikliğine ihtiyaç duyulmaksızın devamlı iyi bir kesme performansı sağlanabiliyor.

Yeni...