20 / 04 / 2024

Universal stüdyoları

Universal stüdyoları

Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan Doğuş ve Doğan şirketlerine Hollywood on Bosphorus için öneride bulundu. Şirketler sıcak baktı

Kanal 7 haber stüdyoları Knauf Türkiye’yi tercih etti!

Knauf Türkiye, 77 dB üzeri ses yalıtımı ve 120 dakikaya kadar yangın yalıtımı ile Kanal 7'nin İstanbul Eyüp’te bulunan haber stüdyosunu yeniledi...

Stüdyo daireler tamamen tarih oldu!

Ekim 2017 tarihinde yürürlüğe giren yeni imar yönetmeliğiyle yapımı durdurulan stüdyo daireler artık tamamen tarih oluyor. Kira getirisi isteyen yatırımcılar son dairelere büyük talep gösterince 1 senede hem stüdyoların fiyatı arttı hem de stok bitme noktasına geldi.

İBB Tepebaşı'ndaki TRT stüdyolarının arazisini TRT'ye verdi!

İBB tarafından Beyoğlu Tepebaşı'ndaki TRT stüdyolarının bulunduğu arazi TRT'ye verildi. TRT'nin yaklaşık 13 bin 942 metrekarelik araziye haber üssü kurmayı planladığı öğrenildi.

Ankara TRT Arı ve Orkut Stüdyoları'nın planı Meclis’ten geçti!

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi, TRT Arı ve Orkut stüdyolarının da bulunduğu binasının yerine yapılacak olan yeni inşaatın emsalini 2.50’den 2’ye düşürerek onaylarken, plan notlarında rezidansın da bulunduğu farklı kullanımlar önerildi.

İstanbul Midwood Film Stüdyo Kompleksi’nin temeli atıldı!

Hollywood, Bollywood ve Avrupa sinemasına dünya standartlarında film stüdyoları ve ekipmanları temin edecek olan,‘Hayallerin çok ötesinde’ sloganıyla yola çıkan bir dünya projesi Midwood’un temel atma töreni Büyükçekmece’de gerçekleşti.

İstanbul Midwood Film Stüdyosu'nun temeli bugün atılacak!

Hollywood, Bollywood ve Avrupa sinemasına dünya standartlarında film stüdyoları ve ekipmanları temin edecek olan, gelişen Türk dizi ve film sektörüne de destek vermeyi amaçlayan, büyük bir dünya projesi, Büyükçekmece’de hayata geçiyor.

Babacan Premium Esenyurt'ta stüdyolar satışta! 176 bin TL'den!

Babacan Premium Esenyurt'ta stüdyo daireler satışa sunuldu. Babacan Premium Esenyurt projesinde stüdyolar 176 bin TL'den başlıyor. Babacan Premium'da 40 ay vade farksız ödeme imkanı sunuluyor...

Servi Stüdyoları ulaşım!

Toplam 192 adet stüdyo daireden oluşan projedeki daireler 27 metrekare alan olarak tasarlandı. Proje Savaş İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Servi Stüdyoları ulaşım bilgileri kapsamında Sakarya Üniversitesi' ne yakın bulunuyor.

Servi Stüdyoları satış ofisi telefon!

Savaş İnşaat tarafından hayata geçirilen Servi Stüdyoları toplam 192 adet stüdyo daireden oluşuyor. Servi Stüdyoları satış ofisi telefon numarası ise 0 264 278 02 64.

Servi Stüdyoları teslim tarihi!

4 blok şeklinde yükselen Servi Stüdyoları projesinde daireler öğrenci yerleşimine uygun şekilde tasarlandı. Proje Savaş İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Servi Stüdyoları teslim tarihi olarak Aralık 2015'te gerçekleşmesi planlanıyor.

Servi Stüdyoları fiyat bilgisi!

Toplam 192 adet stüdyo daireden oluşan Servi Stüdyoları 4 blok şeklinde yükseliyor. Servi Stüdyoları fiyat bilgisine göre 60 bin TL' den başlıyor ve 65 bin TL' ye kadar yükseliyor.

Sakarya Servi Stüdyoları' nda fiyatlar 60 bin TL' den başlıyor!

Savaş İnşaat tarafından hayata geçirilen Sakarya Servi Stüdyoları toplam 192 adet stüdyo daireden meydana geliyor. Sakarya Servi Stüdyoları' nda fiyatlar 60 bin TL' den başlıyor.

Antalya'ya film stüdyoları ve film parkları kurulacak!

Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, Los Angeles temaslarında, Antalya’ya kurulması planlanan film stüdyoları ve film parkları projesi için görüşmelerde bulundu. Çelik, Tema Park'ta incelemelerde bulundu.

Universal stüdyoları Haberi

Universal stüdyoları

Geçen günlerde Los Angeles'da Universal stüdyolarını gezen ve yatırımcılarla buluşan Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, içinde Universal'in de bulunduğu EDP isimli konsorsiyumun kendilerine Hollywood'u İstanbul'a taşıyacak 3 milyar dolarlık yatırım teklifi sunduğunu açıklamıştı.  Bakan Çağlayan, "EDP yerli ortağa da sıcak bakıyor. Benim aklıma gelen iki grup Doğuş ve Doğan oldu" diyerek, iki şirkete öneride bulunmuştu. Çağlayan iki grupla da görüştü. 2 şirket 'Hollywood on Bosphorus'a "varım"...