25 / 04 / 2024

Ünye Çimento kâr payı dağıtacak mı

Ünye Çimento kâr payı dağıtacak mı

Ünye Çimento Sanayi ve Ticaret A.Ş., Kar Dağıtım Politikası Hakkında, Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirimde bulundu. İşte Genel Kurul'un onayına sunulacak olan kar dağıtım politikası...

Çimento sektörü enerji maliyetleri için alınacak tedbirleri bekliyor!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen çimento sektörü enerji maliyetleri için alınacak tedbirleri bekliyor...

Çimento sektörü yüzde 43 zam oranında el sıkıştı!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen çimento sektörünün neredeyse tamamının üyesi olduğu Çimento Endüstrisi İşverenleri Sendikası (ÇEİS) ile muhatap işçi sendikası Türkiye Çimse-İş Sendikası yüzde 43 zam oranında uzlaştı.

Kur artışının inşaat ve çimento sektörüne etkisi ne oldu?

Son aylarda dövizde meydana gelen dalgalanmalar inşaat ve çimento sektörünü de büyük ölçüde etkiledi. Peki kur artışının sektöre bıraktığı hasar ne oldu?

Eren Holding çimento yatırımlarını hızlandırdı!

Eren Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Eren, "Çimento, kağıt-karton ve enerjide pandeminin olumsuz etkisini çok şükür yaşamadık" dedi.

Çimento sektörü 2020’de içerde ve dışarda büyüdü!

TÜRKÇİMENTO Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Saka, çimento sektörüne ilişkin açıklamalarda bulundu. Saka, çimento sektörünün 2020'de içerde ve dışarda büyüdüğünü dile getirerek, Türkiye’nin, Avrupa'nın en büyük, dünyanın 6. büyük çimento üreticisi olarak sınırlarına sığmadığını belirtti.

Çimento sektörünün ihracatı 2021'de artacak!

İhracattaki artış trendimiz devam eder diyen Suat Çalbıyık, Çimento sektöründe 2021 beklentilerini ve öngörülerini anlattı.

Türk çimento sektörü en çok ihracatı ABD'ye yaptı!

Türk çimento sektörünün bu yılın ocak-eylül döneminde gerçekleştirdiği 923 milyon dolarlık çimento ihracatının yüzde 18'i ABD'ye yapıldı.

Çimento sektörünün ihracat gelirleri artacak!

2020 yılına kültürel bir dönüşümle girdiklerine dikkat çeken Çimsa CEO’su Ülkü Özcan, "Çimento sektörünün ihracat gelirini artırmaya devam edeceğiz" dedi...

Çimento sektörü ihracat gelirinde yüzde 46'lık artış!

Çimento sektörünün 2019 yılının ilk 9 aylık dönemi verilerine göre; çimento sektörü ihracat gelirinde yüzde 46’lık artış yaşandı ve üretilen çimentonun yüzde 19,7’si ihracat oldu.

Çimento sektörü 520 bin konutun elektrik ihtiyacını karşılıyor!

Antalya’da gerçekleşen 15. Uluslararası TÇMB Teknik Seminer ve Sergisi’nde açılış konuşmasını yapan TÇMB Yönetim Kurulu Başkan Vekili Suat Çalbıyık,''Çimento sektörü 520 bin konutun günlük ihtiyacına karşılık gelen elektriği atık ısıdan elde ediyor'' dedi.

Çimento sektöründe 19 bin kişi çalışıyor!

Yüzde 76’sı yerli, yüzde 24’ü yabancı sermayeli yatırımcılardan oluşan çimento sektöründe 2018 verilerine göre yaklaşık 19 bin kişi çalışıyor. Sektör, doğrudan istihdam ve 614 milyon dolar ihracat gelirleriyle GSMH’de önemli bir paya sahip…

Çimento sektörü 3.Temiz Kömür Teknolojileri Çalıştayı'nda buluştu!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı’nın desteğiyle düzenlenen 3.Temiz Kömür Teknolojileri Çalıştayı ve Fuarı gerçekleştirildi. Fuarda çimento sektörünün önde gelen isimleri bir araya geldi.

Türk çimento sektörü 2018 yılında 614 milyon dolarlık ihracata ulaştı!

Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği (TÇMB), Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir ev sahipliğinde gerçekleştirilen basın toplantısında, Çimento Sektörü 2018 yılı değerlendirmeleri ve 2019 yılı beklentilerinin yanı sıra sektör önceliklerini paylaştı. 

Ünye Çimento kâr payı dağıtacak mı Haberi

Ünye Çimento kâr payı dağıtacak mı

"Şirketimiz 23.02.2015 Tarihli Yönetim Kurulu Toplantısında, SPK'nın ilgili tebliğleri kapsamında oluşturulan "Kar Dağıtım Politikası" nın ekteki şekli ile kabulüne ve 23.03.2015 tarihinde yapılacak Olağan Genel Kurul'un onayına sunulmasına karar verilmiştir."


- Kâr dağıtım politikası için