19 / 04 / 2024

Ünye yatırımları

Ünye yatırımları

Yatırımlarına son sürat devam eden Ünye Belediyesi, ilçedeki yatırımlarda hız kesmiyor.

Ünye'ye 93 milyon TL'lik yatırım müjdesi!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz Ünye'de hayata geçirecekleri yatırımları anlattı. Başkan Yılmaz Ünye'ye 93 milyon TL'lik yatırım yapacaklarını söyledi.

Ünye'ye 26 milyon TL'lik yatırım!

Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (OSKİ) Genel Müdürü Fatih Yürük, 2017 yılında yapılması planlanan yatırımlarla ilgili bilgi verdi.

Ünye'ye 2,5 yılda 93 milyonluk yatırım!

Ünye ilçesinde düzenlenen istişare toplantısında muhtarlar ve STK temsilcileriyle bir araya gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Ünye'nin modern bir kent olacağını söyledi...

Ünye yeni yatırımlarla modern kent kimliğine kavuşuyor!

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, Ünye Ticaret ve Sanayi odasında işadamları ile bir araya geldi. Kahvaltı programı sonrası konuşan Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, Ünye’de ki çalışmalar hakkında bilgi verdi.

OSKİ'den Ünye'ye 16,5 milyonluk yatırım!

Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (OSKİ) Genel Müdürlüğü, Ünye ilçesine 2017 yılında 16 milyon 500 bin TL’lik yatırım yapacak.

Ünye'ye 16,5 milyon TL'lik yatırım!

OSKİ (Ordu Su ve Kanalizasyon İdaresi) Genel Müdürü Fatih Yörük, bugün Ünye Belediyesi’nde gerçekleştirdiği sunumla OSKİ’nin 2015-2016 ve 2017 yılı yatırımları ile ilgili bir sunum gerçekleştirdi.

Ünye'ye müjde üstüne müjde!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Ünye Eskikızılcakese’de yapmayı planladıkları çöp ayrıştırma tesisini başka yere yapacaklarını açıkladı.

Ünye Konteyner Limanı'nın fizibilite çalışmaları tamamlandı!

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar “İç Anadolu Bağlantı yolu, Konteyner limanı, Üniversite Yerleşke Projesi ve Ünye Organize Sanayi Bölgesi gibi merak edilen projelerin son durumu hakkında konuştu.

Ordu Ünye'ye 13 milyon liralık yol yatırımı!

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar Ünye’de yapımı devam eden bazı çalışmaları yerinde inceledi. Başkan Çamyar "Ünye’mizin tamamında 13 milyon liralık bir yol yatırımı yapıyoruz." dedi

Ünye'nin merakla beklenen projesi görücüye çıktı!

Ünye’nin simgelerinden biri olan Çamlık bölgesi, Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin dokunuşuyla yeniden hayat buluyor. Yap işlet devret modeliyle tasarlanarak, yaklaşık 40 bin metrekare alan üzerine kurulacak nezih sosyal donatı alanı 15 milyon liraya mal olacak.

Ünye yeni pazar yeri için geri sayım başladı!

Ünye’de yıllardır şehir içinde adeta kangren haline gelen pazaryeri ile ilgili somut adımlar atan Ünye Belediyesi Yeni Pazar alanında çalışmalarını tamamlıyor.

Ünye Ticaret Merkezi'nin inşaatında sona gelindi!

Ünye’nin en önemli ticaret ve sosyal yaşam merkezi projesi olan Ünye Ticaret Merkezi İnşaatından en önemli çalışmada son noktaya gelindi. İnşaatın en önemli ayaklarından biri olan taban çalışmalarında sona gelindi.

Ordu Ünye yeni pazar alanına kavuşuyor!

Ünye Belediyesi’nin eski pazaryerini taşıyacağı alanda ki çalışmalarda artık sona yaklaşılıyor. Eski Minibüs garajı alanına inşa edilen yeni pazaryerinde baskı beton çalışmaları ile çelik konstrüksiyon ayak temelleri çalışmaları tamamlandı.

Ünye Çamlık projesinin ihalesi ay sonunda!

Çamlık Projesi’nde Haziran ayı sonunda ihaleye çıkılacağının müjdesini verenOrdu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, “İnşallah Çamlık, bütün Ünyeli hemşehrilerimizin dinlenme mekânı olacak. Ünye’nin sembol yerlerinden biri olacak” diye konuştu.

Ünye yatırımları masaya yatırıldı!

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı’nın girişimleriyle, Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin Ünye’de yaptığı ve yapacağı yatırımlarla ilgili bir değerlendirme toplantısı yapıldı.

Ünye'de yol yatırımları artacak!

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, devam eden beton yol çalışmalarını inceleyerek çalışmaların son durumu hakkında bilgiler aldı. Başkan Çamyar, ‘yol medeniyettir’ diyerek 2016 yılında da yol yatırımlarının artarak devam edeceğini kaydetti.

Torunlar GYO'dan Netsel Turizm Yatırımları'nın değerleme raporu!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Netsel Turizm Yatırımları A.Ş'nin değerleme raporunu yayınladı...

Jones Lang LaSalle'nin Otel Yatırımları Değerlendirmesi Raporu!

Jones Lang LaSalle'nin en son yayınladığı Otel Yatırımları Değerlendirmesi Raporu’na göre; 2012’de Avrupa Orta Doğu ve Afrika’daki Otel alım/satım hacmi 8,5 Milyar Euro’ya ulaştı...

AYD AVM Yatırımları Konferansı sona erdi!

AYD (Alışveriş Merkezi Yatırımcıları Derneği) AVM Yatırımları Konferansı’nın beşincisi AYD Başkanı Hulusi Belgü ve Yönetim Kurulu ev sahipliğinde 6-7 Mart 2013 tarihlerinde Lütfi Kırdar Kongre Merkezi’nde yapıldı.

AYD AVM Yatırımları Konferansı açılış konuşmaları ile başladı!

Organize Perakende Sektörünün bugünü ve geleceğini tüm yönleriyle ele almak üzere, Alışveriş Merkezi Yatırımcıları Derneği (AYD) tarafından düzenlenen V. AVM Yatırımları Konferansı’nın ikinci günü açılış konuşmaları ile başladı.

AYD AVM Yatırımları Konferansı sektör temsilcilerini buluşturdu!

AYD V. AVM Yatırımları Konferansı “Farklılaşmanın Anahtarı Rekabet” başlığı ile yerli ve yabancı sektör temsilcilerini beşinci kez buluşturuyor

DSC Turizm Yatırımları ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

DSC Turizm Yatırımları ve Ticaret Limited Şirketi, Bülent İpek tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Trent Yapı ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Trent Yapı ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi, Hüseyin Yücel tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Kastamonu'da yatırımlar hız kazandı!

Kastamonu Valisi Erdoğan Bektaş, “Ulaşım altyapısıyla ulaşılabilen bir kent olduk, yatırımlar hız kazandı”

Filiş Enerji ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Filiş Enerji ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi; Cengiz İsrafil tarafından 2 milyon 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Azeri Turk Gayrimenkul ve İnşaat Yatırımları Şirketi kuruldu!

Azeri Turk Gayrimenkul ve İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi, Bashır Asgarov ve Mustafa Semihi Özcan tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile kuruldu

Nice Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Nice Turizm Yatırımları Anonim Şirketi, 26 Şubat 2013 tarihinde, 3 milyon 500 bin TL sermaye ile, Sezayi Küçükyılmaz tarafından kuruldu...

Ünye yatırımları Haberi

Ünye yatırımları

Ünye’de projeler arka arkaya hayata geçiyor. Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, bugün basın mensupları ile bir araya gelerek gündemi, projeleri ve çalışmaları masaya yatırdı.

Ünye Belediyesi'nde yer alan habere göre, Ünye’nin geleceğine ışık tutacak projeler hakkında açıklamalar yapan Başkan Çamyar, Kültür Sarayı’ndan, yeni bulvar projelerine kadar birçok konuda önemli müjdeler verdi.


TARİHİ BURUNUCU YARIMDASI PROJESİ EYLÜL AYINDA BAŞLIYOR

14 Ağustos Salı günü Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı (DOKA) ile Burunucu Yarımadası ile ilgili 1,5 milyon liralık projeyi imzaladıklarını dile getiren Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, “DOKA projelerinin en hızlı uygulayan Belediye Ünye Belediyesidir. Bunu da gururla ifade etmek istiyorum. Kurban Bayramı sonrası Eylül ayının ortalarına doğru ihaleye çıkıp yer teslimini yapacağız. Burunucu yarımadası projesi çerçevesinde önce dış cepheleri yapacağız, ardından ise sokak...