26 / 04 / 2024

UPN International temsilci

UPN International temsilci

UPN International, Kasım – Aralık aylarında; İstanbul, Bursa, Trabzon, İzmir ve Antalya bölgelerinde bulunan konut projelerini, kendi organizasyonları ve fuarlarla görücüye çıkaracak.

UPN, Türk konut projelerini Körfezli yatırımcılarla buluşturuyor!

UPN International, Kasım – Aralık aylarında; İstanbul, Bursa, Trabzon, İzmir ve Antalya bölgelerinde bulunan konut projelerini, kendi organizasyonları ve fuarlarla görücüye çıkaracak.

UPN International Kuveyt’teki işbirliği ile çok daha güçlendi!

Ulak Group bünyesinde faaliyet gösteren UPN Uluslararası Gayrimenkul Operasyonları A.Ş. ile Kuveyt’te faaliyet gösteren Mazaya United, portföyünde bulunan gayrimenkul projelerinin Kuveyt sınırları içerisinde satış ve pazarlama faaliyetlerini gerçekleştirm

UPN International Körfez ülkelerini ziyaret ediyor!

UPN International ekibi ve üst düzey yöneticileri 04 Mayıs itibariyle, Dubai, Katar ve Bahreyn olmak üzere acente, fuar ziyaretleri ve yeni satış kanalları çalışmaları için önemli ziyaretler ve görüşmeler gerçekleştirmeye devam ediyor.

UPN International’dan Körfez çıkartması!

UPN International ekibi ve üst düzey yöneticileri 04 Mayıs itibariyle, Dubai, Katar ve Bahreyn olmak üzere acente, fuar ziyaretleri ve yeni satış kanalları çalışmaları için önemli ziyaretler ve görüşmeler gerçekleştirmeye devam ediyor.

UPN International 9. Gayrimenkul Fuarı'na katıldı!

UPN International, 25-26 Nisan 2015 tarihleri arasında Hilton Otel’de gerçekleşen 9. Gayrimenkul Fuarı ve Arap Türk Zirvesi’nde pek çok ülkeden Türkiye pazarını yakından incelemek ve yatırım yapmak üzere gelen yatırımcılarla bir araya geldi.

UPN International, 9. Gayrimenkul Fuarı'na katılıyor!

UPN International, 25-26 Nisan 2015 tarihleri arasında Hilton Otel’de yapılacak olan 9. Gayrimenkul Fuarı ve Arap Türk Zirvesi’nde pek çok ülkeden Türkiye pazarını yakından incelemek ve yatırım yapmak üzere gelen yatırımcılarla buluşmaya hazırlanıyor.

UPN International, Cityscape Global 2014 fuarını ziyaret etti!

UPN International, Cityscape Global 2014 fuarını ziyaret etti. Uluslararası gayrimenkul sektörünün nabzını tutmak ve yeni kanallar geliştirmek için fuarı ziyaret eden UPN International’a fuar boyunca ilgi büyüktü...

UPN International Cityscape Global Fuarı'na katıldı!

UPN International Cityscape Global Fuarı'na katıldı. Uluslararası gayrimenkul sektörünün nabzını tutmak ve yeni kanallar geliştirmek için fuarı ziyaret eden UPN International’a fuar boyunca ilgi büyüktü.

UPN International körfez bölgesinde büyümeye devam ediyor!

UPN International körfez bölgesinde büyümeye devam ediyor. UPN International, A l- Shirawi Group ve Quartz Group ile portföyünde bulunan projelerin uluslararası gayrimenkul pazarlarında, satışı ve de pazarlanması için anlaşmaya vardı.

Kooperatif temsilci isteği dilekçesi!

Kooperatif birliklerinin en yetkili organı anasözleşmede aksine hüküm bulunmadığı takdirde kooperatif temsilcilerinden teşekkül eden genel kuruldur. Peki temsilci nasıl seçilir? İşte kooperatif temsilci isteği dilekçesi...

UPN, Al-Nahham International'ı portföyüne dahil etti!

UPN Uluslararası Gayrimenkul Operasyonları, Kuveyt merkezli AL NAHHAM INTERNATIONAL ’la, portföyündeki konut projelerinin Körfez Bölgesinde ek hizmetlerle birlikte satışı anlaşmalarına bir yenisini daha eklemiş oldu

İnanlar İnşaat, İnternational Property Show 2013'e katıldı!

İnanlar İnşaat, Kuveyt'te düzenlenen gayrimenkul fuarı "International Property Show 2013"e bu yıl ikinci defa katıldı. 23 Kasım'a kadar devam edecek fuarda büyük ilgi gören İnanlar, Orta Doğulu yatırımcıların büyük ilgisini topladı...

UPN Uluslarası Gayrimenkul Operasyonları Limited Şirketi kuruldu!

UPN Uluslarası Gayrimenkul Operasyonları Limited Şirketi, 18 Ocak 2013 tarihinde, 20 bin TL sermaye ile, Ulaş Akbal tarafından kuruldu...

UPN International temsilci Haberi

UPN International temsilci

Ulak Group bünyesinde Uluslararası Satış ve Pazarlama Operasyonları gerçekleştiren UPN International, Kasım – Aralık aylarında; İstanbul, Bursa, Trabzon, İzmir ve Antalya bölgelerinde bulunan konut projelerini, kendi organizasyonları ve fuarlarla görücüye çıkaracak.


Katar ve Abu Dabi’de Ulak Grup’un gerçekleştireceği lansmanlarda, Körfez ülkesi yatırımcı ve müşteri beklentilerine uygun konut projelerini, özel olarak hazırlamış olduğu kampanyalarla alıcıların beğenisine sunacak.

Katar ve 

Abu Dabi’de düzenleyeceği özel organizasyonların ardından Kuveyt, Rusya ve Azerbaycan’daki uluslararası gayrimenkul fuarlarında katılımcı olarak yer alarak, bu ülkelerdeki yatırımcılarını standında ağırlayacak.


Gerçekleştirilecek olan bu lansman ve fuarlarla birden çok ülkede Türkiye’yi temsil edecek olan UPN International, Nisan – Mayıs 2016 tarihlerinde, daha büyük bir organizasyon turuyla, daha fazla sayıda ülkede alıcılarıyla bir araya gelmeye hazırlanıyor.


UPN International Konut Projeleri, Kasım – Aralık 2015 Fuar ve...