24 / 04 / 2024

Uptown İncek projesinin mimari tasarımı

Uptown İncek projesinin mimari tasarımı

Mimari projesi İki Derece Mimarlık ve Lejant Proje tarafından yapılan Uptown İncek 'in mimarı Yaman Pamukçu inşaat sektörü ve tasarıma yönelik sorularımızı içtenlikle cevapladı. Pamukçu, projenin detaylarını ve tasarım anlayışını anlattı.

Akadia İncek 15 soruda tüm detaylarıyla! 

MBM Enerji İnşaat ve Mutlucan A.Ş. ortaklığında inşa edilen Akadia İncek projesinin detayları belli oldu. Peki Akadia İncek projesi nerede? İşte Akadia İncek 15 soruda tüm detaylarıyla!

Sunset İncek'te aile odaklı yaşam!

Ülkealan Yapı Endüstrisi A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Ülkealan, Sunset İncek projesinin detaylarını anlattı.

Sunset İncek'te inşaat tam gaz devam!

Ankara İncek’te hayata geçen Sunset İncek projesinin inşaat çalışmları devam ediyor. Ülkealan Yapı Endüstrisi Yönetim Kurulu Başkanı Ülkealan, Sunset İncek projesinin inşaat aşamalarını paylaştı...

Sunset İncek Ülkealan Yapı imzasıyla yükselecek!

Ülkealan Yapı Endüstrisi A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Ülkealan, Sunset İncek projesinin Başkent’e yenilik getireceğinin vurgusunu yaptı.

Uptown İncek'te son fırsatlar!

Ankara'da yükselen Uptown İncek Konutları'nda kalan son daireler için cazip teklifler sunuluyor..

Uptown İncek eğitim kurumlarına yakınlığıyla dikkat çekiyor!

Ankara'da hayata geçirilen Uptown İncek konutlarında, “town” konsepti ile kendilerini spordan sanata çok sayıda alanda geliştirme olanağı bulan çocuklar, hemen yanı başlarındaki kaliteli eğitim kurumları ile yeni sınav sisteminin de en şanslıları oldu.

Ankara'nın en şanslı çocukları Uptown İncek'te!

18 bin 27 metrekare arsa alanı üzerinde yükselen  Uptown İncek  projesi tamamen çocuklara yönelik olarak tasarlandı. Ankara'nın en şanslı çocukları Uptown İncek'te.

Uptown İncek Konutları ile 4 mevsim sosyalleşin!

Uptown İncek Konutları alıcılarını bekliyor. Sosyal donatı alanlarına güvenen Uptown İncek Konutları komşuluk ilişkilerini güçlendirmeyi hedefliyor.

Uptown İncek Konutları'nda doluluk oranı arttı!

İncek’in en kupon lokasyonunda yer alan ve TED Ankara Koleji’nin adeta kapı komşusu olan Uptown İncek Konutları’nda da doluluk oranının kısa süreli artışında, önemli okulların tam merkezinde yer almasının büyük etkisi olduğu ifade ediliyor.

Uptown İncek Konutları'nda 5 yıldızlı otel konforu!

Ankara'nın gözde yerleşim yerlerinden İncek'te inşa edilen "Uptown İncek Konutları" projesinde ev sahibi olanlar tatili evinde yaşıyor. 226 dairenin yer aldığı proje “şehir içinde şehir” kurgusu ile konut sektörüne yeni bir boyut getirdi.

Efe Bezci: Kent İncek herkese kazandırır!

BESA Grup Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci, Başkent'in en önemli yerleşim yerlerinden İncek'te BESA Grup tarafından hayata geçirilecek olan Kent İncek projesinin uygun fiyata lüks konut kurgusuyla herkese kazandıracağını belirtti.

Ankara Kent İncek Konutları'na yoğun ilgi!

BESA Grup’un İncek’teki ikinci projesi Kent İncek’te üye kayıtları devam ediyor. Ankaralılar, 54 dönüm arazi üzerine kurulu Kent İncek projesinin ön talep sürecine büyük ilgi gösterdi.

Uptown İncek Ankara fiyatları!

Uptown İncek Ankara fiyatları 439 bin liradan başlayarak değişiyor. Uptown İncek Ankara projesinde peşin alımlarda yüzde 9 ve banka kredili ödemelerde yüzde 7 indirim yapılıyor...

Uptown İncek projesinin mimari tasarımı Haberi

Uptown İncek projesinin mimari tasarımı

İncek Yumrutepe bölgesinin ilk teslim edilecek projesi olan Uptown İncek'in proje mimarı Yaman Pamukçu, projenin detaylarını ve tasarım anlayışını anlattı.


1-Birçok yönüyle öne çıkan Uptown İncek projesinin tasarımında hangi fikirden yola çıktınız?

Uptown İncek bulunduğu bölgenin biten ilk konut projesi olma özelliğini taşıyor. Yapılma aşamasında da nerdeyse bölgede bir ilkti. Biz bundan yola çıkarak beraber yaşamanın tanımlanabileceği bir yapı oluşturduk. Böylelikle farklı yaşam biçimlerini, farklı daire tiplerini projemizde kullandık. Konseptin ‘Yerden Göğe’ diye bir başlangıç noktası vardı bizim için. Bu nedenle bahçe katı dairelerden 36.katta teras dublekse varan, bir çok yükseklikte farklı keyifler sunan bir projedir Uptown İncek.


2-Güneş ışığından yararlanmak adına projenin tasarımında nasıl bir yol izlediniz?

Nerdeyse tüm daireler, baza bahçe bölümü grubu hariç güneye bakmakta. Bunun ile birlikte oval bir...