16 / 04 / 2024

Ürdün yatırımları 2017

Ürdün yatırımları 2017

Ürdün ekonomi yönetimi Orta Anadolu İhracatçı Birlikleri başkanları ile yatırım fırsatlarını değerlendirdi. Bölgede, Türkiye'den bekledikleri yatırımı alamadıkları söylendi.

Yabancılar vatandaşlık alabilmek için gayrimenkul yatırımlarını artırdı! İstanbul, Antalya ve Ankara gözde oldu!

Yabancılar vatandaşlık alabilmek için gayrimenkul yatırımlarını artırdı. EVA Gayrimenkul Değerleme, 2022 yılı ilk üç aylık dönemi itibariyle yabancıların vatandaşlık edinimi için Türkiye’de  gerçekleştirdikleri gayrimenkul yatırımlarını analiz etti. İşte o veriler...

Ulaşım yatırımları Sakarya'da konut satışlarını arttırdı!

Kuzey Marmara Otoyolu, İstanbul-İzmir Otoyolu ve Avrasya Tüneli gibi büyük yatırımların ülke ekonomisini önemli ölçüde artırdığını söyleyen İstanbul Kamu Özel Sektör İşbirliği Mükemmellik Merkezi Başkanı Eyüp Vural, özellikle Sakarya'da konut satışlarının arttığını dile getirdi. 

Rihanna emlak yatırımlarıyla zengin oluyor!

Rihanna, Forbes'un kendi girişimleriyle zengin olan kadınlar listesine adını yazdırdı. Emlak yatırımlarıyla dikkat çeken ünlü şarkıcı, kiraya verdiği malikanesinden ayda 16 bin 500 dolar gelir elde ediyor.

Katar'ın Türkiye’de inşaat yatırımları arttı!

İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı Şekib Avdagiç yaptığı açıklamada, Katar'ın Türkiye’de son yıllarda özellikle finans, perakende, enerji, tarım ve inşaat gibi stratejik sektörlerde yatırımlarını artırdığını söyledi.

Gayrimenkul yatırımlarının yeni gözde ilçesi: Çekmeköy!

Çekmeköy, İstanbul'un gözde ilçelerinden biri oldu. İlçe, çevresindeki ormanları, metro ulaşımı ve otoyol kavşaklarına yakınlığı ile dikkat çekiyor. Bölgede hem gayrimenkul firmalarının yatırımları arttı hem de emlak yatırımcılarının iştahı...

Hamdi Akın: Yatırımlarımızda start up’ların payı artacak!

2021'de ciddi birleşme ve satın almalar olmasını bekleyen Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın, bu süreçte start up'lara yatırımların artacağını öngörüyor. Akfen'in de özellikle teknoloji ve biyokimya start up'larına yatırım yapacağını söylüyor.

Yabancılar Türkiye'de gayrimenkul yatırımlarını artırdı!

EVA Gayrimenkul Değerleme, yabancıların son iki yılda Türkiye’deki gayrimenkul yatırımlarını analiz etti. 2020 yılı ilk çeyreğinde yabancıya konut satışında, bir önceki yıla oranla yüzde 13,8’lik bir artış yaşandı...

AVM yatırımcıları yatırımlarından vazgeçmiyor!

AYD Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Altaş, 2. AYD Alışveriş Ekonomisi Zirvesi'nde konuştu. AVM yatırımcıların yatırımlarından vazgeçmediğini söyledi.

Rusya ABD devlet tahvillerine yatırımlarını azalttı!

Rusya, Aralık 2019’da ABD tahvillerine yönelik yatırımlarını bir buçuk milyar dolar azaltarak 9.974 milyar dolara düşürdü.

AVM'de TL'ye dönüş yatırımları azaltabilir!

Hazine ve Maliye Bakanlığı, kiralarda dövizden TL'ye dönüşüm formülünü açıkladı, TL'ye geçişle öngörülebilir bir planlama yapabileceklerini söyleyen perakendeciler yeni uygulamadan memnun ama AVM tarafında yeni yatırımların azalması bekleniyor.

Çin demiryolu yatırımlarını hızlandırdı!

Çin, demiryolu yatırımlarını hızlandırma kararı aldı. Çin’in demiryolu işletmicisi China Railway Corporation konu ile ilgili yazılı açıklama yayınladı.

Süleyman Çetinsaya: Yatırımlarımızı artırarak sürdüreceğiz!

Artaş İnşaat YKB Süleyman Çetinsaya 24 Haziran 2018 seçim sonuçlarını değerlendirdi. Çetinsaya, "Biz de Artaş İnşaat olarak önümüzdeki dönemde başladığımız projeleri tamamlarken, sektördeki yatırımlarımızı artırarak sürdüreceğiz." dedi...

İnşaat sektörü kentsel dönüşüm ve kamu yatırımları ile büyüyecek!

2017 yılını değerlendiren Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB) Başkanı Mithat Yenigün, gelecek dönemde inşaat sektörünün kentsel dönüşüm ve kamu yatırımları ile büyüyeceğini söyledi..

Ürdün yatırımları 2017 Haberi

Ürdün yatırımları 2017

Ürdün ekonomi yönetimi, Orta Anadolu İhracatçı Birlikleri başkanlarını yatırım imkanlarını yerinde göstermek için misafir etti. 


Türkiye'den bekledikleri yatırımı alamadıklarını söyleyen Ürdün Sanayi, Ticaret ve Tedarik Bakanı Yarub Qudah, “STA vesilesiyle Türk ürünlerinin Ürdün’e ihracatı büyük oranda arttı. Biz üzerimize düşeni yaptık. Şimdi sıra Türkiye’de ve Türk yatırımcılarda” diye konuştu. 


Qudah son olarak “Türkiye’nin Ürdün’deki yatırımlarının artması, aynı zamanda Ürdün’deki sanayi üretiminin ve özel sektörün de kalkınmasına katkı sağlayacak. Bizler için Türk yatırımcılar Ürdün’de çok özel bir yere sahip. Ürdünlü yatırımcılardan farksız, aynı koşullara aynı imkanlara sahip olduğunu da bilmelisiniz. Bu nedenle Ürdün’de yatırım yapacak bir yatırımcı hiçbir sıkıntı olmadan, hiçbir engelle karşılaşmadan yaklaşık 1 milyarlık bir pazara ulaşma imkanını elde edecek” dedi. 


Toplantıda konuşan Orta Anadolu Demir ve Demir Dışı Metaller İhracatçı...