29 / 03 / 2024

urfa Siverek Kültür Merkezi

urfa Siverek Kültür Merkezi

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından 'Her İlçeye Kültür Merkezi' projeleri hayat bulmaya devam ediyor. Bu kapsamda Şanlıurfa Siverek Kültür Merkezi'nin temeli atıldı.

Harran Kültür Merkezi hizmete açıldı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Harran Kültür Merkezi'nin açılışı yapıldı..

Harran Kültür Merkezi'nin inşaatı hızlandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Siverek’te tamamladığı kültür merkezinin ardından Harran Kültür Merkezinin yapım çalışmalarına ağırlık verdi.

Harran Kültür ve Gençlik Merkezi'nin temeli atıldı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nin Harran'da hayata geçireceği Kültür ve Gençlik Merkezi ile Semt sahasının temeli düzenlenen törenle atıldı.

Şanlıurfa Siverek Kültür Merkezi'nin temeli atıldı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından 'Her İlçeye Kültür Merkezi' projeleri hayat bulmaya devam ediyor. Bu kapsamda Şanlıurfa Siverek Kültür Merkezi'nin temeli atıldı.

Şanlıurfa Hilvan'a cami ve kültür merkezi inşa edilecek!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Hilvan'daki 2017 yılı hizmet yatırımları çerçevesinde camii, taziye evi, kültür merkezi ve yeşil alan yapmak için kolları sıvadı.

Beykoz Belediyesi'nden Hilvan’a Kadın Kültür Evi!

Beykoz Belediyesi tarafından kardeş kent protokolü kapsamında Şanlıurfa'nın Hilvan ilçesinde yapımı tamamlanan Çok Amaçlı Kadın Kültür Evi'nin açılışı gerçekleştirildi.

Şanlıurfa Haliliye'de çok amaçlı kültür evinin inşaatı incelendi!

Fevzi Demirkol, kırsal mahallelerde yapımı devam eden hizmetleri yerinde inceliyor. Güçlü kırsal Mahallesi'nde yapımı süren çok amaçlı kültür evinin inşaatında incelemelerde bulunan Başkan Demirkol, tesisin kısa sürede hizmete açılacağı müjdesini verdi.

Şanlıurfa Haliliye'deki 34 kırsal mahallede kültür merkezi inşaatları sürüyor!

Haliliye Belediyesi tarafından 34 kırsal mahallede başlatılan çok amaçlı kültür evlerinin yapımları sürüyor. Çekçek kırsal Mahallesi'nde yapımı devam eden kültür evini yerinde inceleyen Fevzi Demirkol, çalışmaların ay sonunda tamamlanacağı müjdesini verdi

Şanlıurfa Haliliye'deki kırsal mahallelerde kültür evi yapılacak!

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, ilçeye bağlı Yeşiltepe ve Boydere kırsal Mahallelerindeki çalışmaları yerinde denetledi. Başkan Demirkol, kültür evlerinin temelinin kısa sürede atılacağı müjdesini verdi.

Şanlıurfa Haliliye'de çok amaçlı kültür evi inşaat çalışmaları incelendi!

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Mamuca kırsal Mahallesi'nde yapımı devam eden çok amaçlı kültür evinin inşaat çalışmalarını yerinde inceledi.

Şanlıurfa Haliliye'deki kültür evinin inşaatı ne zaman bitecek?

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Mamuca Kırsal Mahallesi’nde yapımı devam eden çok amaçlı kültür evinin inşaat çalışmalarını yerinde inceledi. Demirkol, temel atma törenini yaptıkları kültür evlerinin yapım çalışmalarının devam ettiğini ifade ett

Şanlıurfa Viranşehir'de müze kültür evine dönüştürülecek!

Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde 19. yüzyılın sonlarında inşa edilen ve bir dönem belediye binası olarak kullanılan yapı müze kültür evi olarak restore edileceği bildirildi.

Şanlıurfa Viranşehir Belediyesi müze kültür evi yapacak!

Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde 19. yüzyılın sonlarında inşa edilen ve bir dönem belediye binası olarak kullanılan yapı müze kültür evi olarak restore edileceği bildirildi.

urfa Siverek Kültür Merkezi Haberi

urfa Siverek Kültür Merkezi


Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından Siverek'in Fırat mahallesinde yapılması planlanan Siverek Kültür Merkezi'nin temeli atıldı. Temel atma törenine Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi de katıldı. Yapılan programa Başkan Nihat Çiftçi'nin yanı sıra Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz, Siverek Kaymakamı Metin Demirel, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Büyükşehir ve Siverek Belediyesi meclis üyeleri, AK Parti ilçe teşkilatı ve çok sayıda vatandaş katıldı.


Başkan Çiftçi yaptığı açıklamada "Siverek'ten çok önemli değerlerimiz gerek sanat alanında gerekse edebiyat alanında güzel eserlerle gündeme gelmişlerdir.


Kültür bakımından böylesine bir zenginliği barındıran Siverek için yepyeni bir projeye daha 'Bismillah' demenin mutluluğunu yaşıyoruz. Siverekli gençlerimizin kendini geliştirebilmesi için bizler yatırımlarımızı bu şekilde sürdürürsek, Siverek ile birlikte kalkınan bir Şanlıurfa yolunda emin adımlarla yolumuza devam etmiş oluruz.


Şanlıurfa'nın en büyük ilçesi olan...