18 / 04 / 2024

Urla İTOKENT kimin

Urla İTOKENT kimin

İzmir'e İtokent 2 Bademler projesi inşa edilecek. Ekrem Demirtaş İnşaat imzası taşıyan İtokent 2 Bademler projesi villakent, konut, rezidans ve alışveriş merkezlerinden oluşacak.

Folkart'tan Urla Bademler'de 180 villalık proje!

Folkart, Urla Bademler'de satın aldığı ve kamuoyunda 'İTOKENT 2' arazisi olarak bilinen 202 bin 861 metrekarelik arazide 180 villa inşa edecek.

Folkart Urla Bademler nerede?

Folkart tarafından Urla'da 200 bin metrekare büyüklükteki ‘İTOKENT 2’ arazisinde Folkart Urla Bademler projesi inşa ediliyor. Projede 180 villa yer alıyor...

Folkart Urla Bademler projesi geliyor! Yeni proje! 

Folkart, kamuoyunda ‘İTOKENT 2’ arazisi olarak bilinen, 200 bin metrekare büyüklüğündeki arsayı satın aldı. Urla Bademler’deki arazide, “doğayla içiçe bir yaşam vadeden” yeni bir proje için, ön çalışmalarını başlattı.

Ekrem Demirtaş İtokent 2 Bademler iletişim!

Ekrem Demirtaş İnşaat imzası taşıyan Urla İTOKENT 2 projesi İzmir Konak'a 30 kilometre mesafede yer alıyor. İşte Ekrem Demirtaş İtokent 2 Bademler iletişim bilgileri...

Brad Pitt ve Angelina Jolie çifti Urla'da ev fiyatlarını artırdı!

Dünyaca ünlü çift Brad Pitt ve Angelina Jolie, İzmir Urla'dan 2.6 milyon dolara süper lüks bir malikane satın aldı. Yöre halkı ünlü çiftin yolunu gözlerken, bölgedeki ev fiyatları da bir anda yükseldi.

Angelina Jolie'nin Urla'dan ev alması bölgede heyecan yarattı!

Magazin dünyasında "Brangelina" olarak da bilinen, dünyanın en gözde çiftlerinden, Hollywood yıldızları Brad Pitt ve Angelina Jolie'nin İtalyan bir emlak şirketi aracılığıyla 2,6 milyon dolara Urla'da yazlık satın aldığı haberleri, yörede heyecan yarattı.

Brad Pitt ve Angelina Jolie, Urla'daki emlak fiyatlarını artırdı!

Hollywood'un ünlü çifti Brad Pitt ve Angelina Jolie'nin 2.6 milyon dolara Urla'da villa aldığı haberleri, yörede heyecan yarattı. Çiftin Urla'dan villa alması bölgede emlak fiyatlarını artırdı.

İşte Brad Pitt ve Angelina Jolie çiftinin Urla'daki evi!

Dünyaca ünlü çift Brad Pitt ve Angelina Jolie, İzmir Urla'dan 2.6 milyon dolara süper lüks bir malikane satın aldı; yöre halkını heyecan sardı.

Cristiano Ronaldo Urla'dan villa alacak!

Angelina Jolie ve Brad Pitt'e İzmir'in Urla ilçesinde villa satan emlak firmasının yetkilisi "Şimdi Cristiano Ronaldo için yer arıyoruz" dedi.

Cristiano Ronaldo İzmir Urla'dan ev mi alıyor?

Angelina Jolie ve Brad Pitt'e İzmir'in Urla ilçesinde villa satan emlak firmasının yetkilisi "Şimdi Cristiano Ronaldo için yer arıyoruz" dedi.

Brad Pitt ve Angelina Jolie İzmir Urla'da yazlık ev aldı!

Dünyanın en gözde çiftlerinden olan Brad Pitt ve Angelina Jolie Türkiye sevdasını başka boyuta taşıdı. Jolie ve Pitt cifti İzmir'in Urla ilçesi yakınlarından denize sıfır villa aldı.

Angelina Jolie ve Brad Pitt Urla'dan ev aldı!

Angelina Jolie ye Brad Pitt 2.6 milyon dolara İzmir'in Urla ilçesi yakınlarından denize sıfır villa aldı. 23 Ekim'de satış sözleşmesini yapan çiftin önümüzdeki yaz tatillerini ve villada geçirecekleri belirtildi.

Brad Pitt-Angelina Jolie çifti Urla'dan villa aldı!

Angeline Jolie ve Brad Pitt 2.6 milyon dolara İzmir'in Urla ilçesinden denize sıfır villa aldı. 23 Ekim'de satış sözleşmesini yapan çiftin önümüzdeki yaz tatillerini ve villada geçirecekleri belirtildi.

Urla İTOKENT kimin Haberi

Urla İTOKENT kimin

İTO Başkanı Ekrem Demirtaş, Urla -Bademler'de yeni proje hazırlığında oluğunu belirtti. Proje İTOKENT projesinin devamı olarak İTOKENT 2 ismiyle tanıtılacak. Proje villakent, konut, rezidans ve alışveriş merkezlerinden oluşacak. 


202 bin 861 metrekare alanda hayata geçirilecek olan İTOKENT 2 projesi, Konak'a 30 kilometre, Urla ve Seferihisar'a 9 kilometre, havaalanına 30 kilometre mesafede yer alacak. İTOKENT 2 Bademler projesinde ortak yaşam alanları arasında kreş, çocuk parkı, dere kenarı yürüme yolları ve spor alanları mevcut. 


İzmir İTOKENT 2 projesinin ilk etabında 105 adet villa ile 1+1'den 4+1'e kadar farklı tiplerde toplam 110 adet rezidans ofis ve konut yer alacak. 









Web: http://itokent2bademler.com/tr/

Tel: 0232 464 15 33

Pınar...