27 / 04 / 2024

urtim abd fabrika

urtim abd fabrika

İnşaat sektörünün belkemiğini oluşturan iskele ve kalıp sistemleri üreticisi Urtim, bu yıl ABD'ye ihracata başlayacak ve 3 yıl içerisinde Teksas'ta fabrika açacak.

Tesla, Almanya'da fabrika kuracak!

ABD'li elektrikli araç üreticisi Tesla, Almanya'da fabrika kuracak. Fabrika alanı içinde kalan yaklaşık 92 hektarlık ormandaki ağaçların kesileceği iddia edildi.

Samsung 380 milyon dolarlık fabrika açacak!

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, ABD'de fabrika açmayı planlıyor. Dev firmanın yeni fabrikası 380 milyon dolara açılacak.

Boeing Çin'de fabrika kuracak!

ABD'li uçak üreticisi Boeing, Çin'de fabrika kurmaya hazırlanıyor. Firma, Zhoushan şehrinde kurulacak fabrikayla yıllık 737 model 100 adet uçak üretmeyi planlıyor.

Sabancı Holding ABD’de fabrika kuracak!

Sabancı Holding Sanayi Grubu Başkanı Mehmet Hacıkamiloğlu 2017’de 1,5 milyar lira yatırım yapacaklarını söyledi. Planlar arasında ABD’de fabrika yatırımı da bulunuyor.

Urtim, çöplerden inşaat kalıbı üretti!

Pet şişe, karton, kimyasal ve benzeri atıklardan “plywood” denilen ahşap esaslı malzemenin yerine inşaatlarda kullanılabilen düşey kalıp sistemi tasarlayan Urtim Kalıp ve İskele Sistemleri, ABD’ye ihracata başladı.

ABD, Küba’da fabrikaya izin verdi!

Yaklaşık yarım yüzyıl sonra Küba’ya uygulanan yaptırımları kaldırma ve ilişkileri düzeltme kararı alan ABD yönetimi, yıllar sonra ilk kez Küba'da fabrika açılmasına onay veren anlaşmayı imzaladı.

Urtim ABD'de fabrika açacak!

URTİM Kalıp ve İskele Sistemleri, bölgede yaşanan siyasi ve ekonomik sorunlar nedeniyle gözünü ABD pazarına dikti. Fabrika için ABD'de arazi baktıkları söylendi.

ABD'li TPI İzmir'de fabrika kuruyor!

Hummer adlı askeri aracı kompozitle hafifleten ABD'li TPI, Türkiye'deki ikinci yatırımı da İzmir'de yapacağını açıkladı.

Urtim Teksas'ta fabrika açacak!

İnşaat sektörünün belkemiğini oluşturan iskele ve kalıp sistemleri üreticisi Urtim, bu yıl ABD'ye ihracata başlayacak ve 3 yıl içerisinde Teksas'ta fabrika açacak.

Akkök Grubu 2 yılda 3 ülkede fabrika kuracak!

Halk arasında ‘sır kaplama’ olarak bilinen hammaddeyi üreten dünyanın ikinci büyük şirketi Gizem Frit’i satın alan Akkök Grubu şirketlerinden Ak-Kim, Brezilya, Çin ve ABD’de 2 yılda fabrika açacak.

Akkök Grubu, Brezilya, Çin ve ABD'de fabrika açıyor!

Halk arasında 'sır kaplama' olarak bilinen hammaddeyi üreten dünyanın ikinci büyük şirketi Gizem Frit'i satın alan Akkök Grubu şirketlerinden Ak-Kim, Brezilya, Çin ve ABD'de 2 yılda fabrika açacak.

Çankırı'daki Türk Japon ortaklığı fabrika tamamlanmak üzere!

Çankırı'da Japan Sumitomo Rubber Industries ve Abdülkadir Özcan Otomotiv Lastik AŞ'nin 516 milyon dolarlık yatırımıyla inşaatına başlanan fabrika, tamamlanma aşamasına geldi..

Borusan ABD'de kurduğu fabrika ile ilgili açıklama yaptı!

Borusan Mannesmann Boru Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Borusan ABD'de kurduğu fabrika ile ilgili açıklama yaptı.

urtim abd fabrika Haberi

urtim abd fabrika

İnşaat sektörünün belkemiğini oluşturan iskele ve kalıp sistemleri üreticisi Urtim, gözünü ABD pazarına dikti. Urtim Yönetim Kurulu Başkam Serdar Urfalılar, ABD'de fabrika arazilerinin Türkiye'den neredeyse 10'da biri kadar ucuz olduğunu söylüyor. Urfalılar, "Hazırlıklarımızı yaptık. Bu yıl ABD'ye ihracata başlayacağız. Uç yıl içinde de Teksas'ta fabrikamızı açacağız" diye konuşuyor. 


35 yıldır yapı malzeme sektöründe iskele ve kalıp sistemleri üreten Urtim, dümeni ABD'ye kırdı. Görevi babasından devralan Urtim Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Urfalılar, "ABD'de fabrika arazileri Türkiye'dekinin 10'da biri fiyatına satılıyor. Hazırlıklarımızı yaptık. Bu yıl ihracata başlayacağız. Üç yıl içinde de Teksas'ta fabrikamızı açacağız" diyor. 


Aynı zamanda İstanbul Demir ve Demir Dışı Metaller İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Üyeliği ile Yapı Malzemesi Komite Başkanlığı görevlerini de yürüten Serdar Urfalılar, sorularımızı şöyle yanıtladı: 


Yapı malzemeleri, özellikle...