26 / 04 / 2024

uşak 3. sanayi sitesi

uşak 3. sanayi sitesi

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan Yeni Sanayi Sitesi Esnafını ziyaret etti Ziraat Aletleri Esnaf Odası Başkanı Nazmi Arıkan'ın da eşlik ettiği ziyarette "Sanayi sitesinin sorunlarının çözüleceği" belirtildi.

Uşak Banaz OSB'de 500 bin metrekareye yapılaşma izni verildi! 

Uşak Banaz'da bulunan organize sanayi bölgesi alanının bir kısmı için yapılaşma ve imar izni verildi. 

Uşak'ta 19.7 milyon TL'ye satılık gayrimenkuller!

​​​​​​​Uşak 3. İcra Dairesi Müdürlüğü, Uşak ili, Merkez ilçesi, Emirfakı Köyü, Aktaş Köyü ve Fevziçakmak Mahallesi'nde yer alan üç gayrimenkulleri toplam 19 milyon 664 bin 91 TL'ye icradan satıyor...

Uşak-İzmir tren seferleri başlıyor!

Türkiye Vagon Sanayi AŞ (TÜVASAŞ) tarafından yakın kentler arasında hızlı, rahat ve konforlu seyahat imkanı sağlamaya yönelik üretimi yapılan Anadolu DMU Milli Tren Seti'nin Uşak test sürüşü gerçekleştirildi.

Uşak’a yeni sanayi sitesi müjdesi!

Uşak Belediyesi ve Sanayi Sitesi Kooperatifi tarafından yapılması planlanan 3. Sanayi Sitesi'nin inşaatına başlandı.

Uşak Üçüncü Sanayi Sitesi çalışmaları başladı!

Kent ekonomisine yeni bir soluk getirmesi beklenen Uşak Üçüncü Sanayi Sitesi’nde ilk çalışmalar başladı. Proje, Uşak Belediyesi ve Sanayi Sitesi Kooperatifi ortaklığında hayata geçirilecek.

TMSF, Tarkim Uçak Bakım Onarım'ın 3 gayrimenkulünü satıyor!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Tarkim Uçak Bakım Onarım ve Havacılık A.Ş'ye ait 3 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. Semerkand Line Sitesi'nde yer alan gayrimenkullerin fiyatları 175 bin TL'den başlıyor.

Uşak 3. Sanayi Sitesi'nin temeli atılıyor!

Uşak’ta kent ekonomisine katkı sağlaması planlanan Uşak 3. Sanayi Sitesi'nin temeli atılıyor. Projenin işyeri bulma sorununu ortadan kaldırması planlanıyor.

TMSF Erdoğan Şehir Planlama'nın Uşak'taki 6 gayrimenkulünü satıyor!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Erdoğan Şehir Planlama Mimarlık Gayrimenkul Değerleme İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi'nin Uşak'taki 6 gayrimenkulünü satışa çıkardı.

Uşak Kentsel Yenileme Projesi için son başvuru tarihi 31 Aralık!

3 oda 1 salon konutların yer aldığı Uşak Kentsel Yenileme Projesi için son başvuru tarihi 31 Aralık olarak belirlendi.

3. havalimanının ilk misafiri Cumhurbaşkanı'nı taşıyan uçak olacak!

İstanbul'da inşa edilen 3. havalimanında sona gelindi. 29 Ekim'de açılacak olan dev projenin ilk misafiri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı taşıyan uçak olacak...

3. havalimanına ilk uçak 15 Mayıs'ta inecek!

Dünyanın en büyük havalimanı olarak 29 Ekim’de hizmete girecek olan İstanbul Yeni Havalimanı’nda ilk uçak 15 Mayıs’ta inecek..

Uşak Eşme'de 14.3 milyon TL'lik inşaat ihalesi 2 Nisan'da!

Uşak Eşme Belediyesi, konut imarlı 6 arsa üzerinde kat karşılığı inşaat yaptırıyor. İnşaat ihalesi, 2 Nisan'da gerçekleşecek..

3. Havalimanı'na ilk uçak yarın inecek!

3. Havalimanı inşaatı yüzde 80 oranında tamamlandı. 3. Havalimanı'nda uçak inişleri için pist hazır hale getirildi. 3. Havalimanı'na ilk uçak yarın inecek.

uşak 3. sanayi sitesi Haberi

uşak 3. sanayi sitesi

Başkan Cahan "3. Sanayi Sitesi için de esnafa müjdeler" verdi. Esnafın yanındayız Belediye Başkanı Nurullah Cahan Yeni Sanayi Sitesi Esnafını ziyaret etti. 


Ziyarete Başkan Cahan'ın yanı sıra Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Uludağ, Ziraat Aletleri Esnaf Odası Başkanı Nazmi Arıkan ve Belediye birim müdürleri de katıldı. 


"Esnafların beklentilerinin dinlendiği" ziyarette Başkan Cahan "Sıkıntıların çözümlerinin kısa sürede gerçekleşeceği" belirtti. "Esnafları yüz yüze dinlemenin önemine" vurgu yapan Başkan Nurullah Cahan, "ilimizde ortak aklın birlikte yürütülmesi için vatandaşlarımız ile sürekli iç içeyiz. Bu kapsamda Yeni Sanayi Sitesi Esnafımız ile bir araya geldik. Burada bütün esnaflarımızı hassasiyet ile dinledik. 


Site esnafının beklentilerine en kısa zamanda yanıt vereceğiz" dedi. "Bu tür ziyaretlerin kentin gelişimine etki ettiğin" anlatan Cahan, "Bütün esnaf gruplarımızı dinleyerek kentte beklenilen düzeyde işletmelerin olmasını sağlayacağız"...