27 / 04 / 2024

Uşak Organize Sanayi Bölgesi Atıksu Arıtma Tesisi

Uşak Organize Sanayi Bölgesi Atıksu Arıtma Tesisi

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Mehmet Emin Birpınar, Uşak Organize Sanayi Bölgesi Atıksu Arıtma Tesisinin bakıma alınması nedeniyle atıkların Gediz Nehri'ne boşaltılması sonucu oluşan kirliliği yerinde inceledi....

Uşak Banaz OSB'de 500 bin metrekareye yapılaşma izni verildi! 

Uşak Banaz'da bulunan organize sanayi bölgesi alanının bir kısmı için yapılaşma ve imar izni verildi. 

Uşak-İzmir tren seferleri başlıyor!

Türkiye Vagon Sanayi AŞ (TÜVASAŞ) tarafından yakın kentler arasında hızlı, rahat ve konforlu seyahat imkanı sağlamaya yönelik üretimi yapılan Anadolu DMU Milli Tren Seti'nin Uşak test sürüşü gerçekleştirildi.

Uşak’a yeni sanayi sitesi müjdesi!

Uşak Belediyesi ve Sanayi Sitesi Kooperatifi tarafından yapılması planlanan 3. Sanayi Sitesi'nin inşaatına başlandı.

Uşak Üçüncü Sanayi Sitesi çalışmaları başladı!

Kent ekonomisine yeni bir soluk getirmesi beklenen Uşak Üçüncü Sanayi Sitesi’nde ilk çalışmalar başladı. Proje, Uşak Belediyesi ve Sanayi Sitesi Kooperatifi ortaklığında hayata geçirilecek.

Uşak 3. Sanayi Sitesi'nin temeli atılıyor!

Uşak’ta kent ekonomisine katkı sağlaması planlanan Uşak 3. Sanayi Sitesi'nin temeli atılıyor. Projenin işyeri bulma sorununu ortadan kaldırması planlanıyor.

TMSF Erdoğan Şehir Planlama'nın Uşak'taki 6 gayrimenkulünü satıyor!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Erdoğan Şehir Planlama Mimarlık Gayrimenkul Değerleme İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi'nin Uşak'taki 6 gayrimenkulünü satışa çıkardı.

Uşak Karma OSB'de 14.7 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Uşak İl, Merkez İlçesi, Muharremşah Köyü Mevkii, Taşınmaz Uşak-Denizli karayolu üzerinde Karma Organize Sanayı Bölgesi'nde yer alan fabrika 14 milyon 744 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Adana’da Organize Sanayi Bölgesi kurulacak!

AKİB Koordinatör Başkanı Mahmut Arslan, gıda ürünlerine yönelik 3 milyar dolar değerinde yapılacak yatırımla yeni bir Organize Sanayi Bölgesi kurulacağı müjdesini verdi.

TOKİ'nin Uşak’taki 397 dükkanı açık artırmayla satıldı!

Uşak’ın yeni merkezi olmaya aday olan kentsel dönüşüm kapsamında 397 adet işyerinin satışı TURYAP’ın organize ettiği açık artırmayla satışı gerçekleştirildi.

Uşak ulaşım projeleriyle gelişecek!

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Uşak Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaretti. Zeybekci, bölgenin hızlı tren, otoyol ve şu an başlayan gelişmelerle Ege ve bu coğrafyanın en hızlı gelişen şehri olacağını söyledi.

Konya Aksaray Organize Sanayi'ye köprülü kavşak geliyor!

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından Aksaray Yolu Organize Sanayi girişinde yapılacak köprülü kavşağın temeli 31 Ağustos Çarşamba günü saat 11.00’da atılıyor.

Bitlis Organize Sanayi Bölgesi için her şey hazır!

Bitlis Belediye Eşbaşkanı Hüseyin Olan'ın da aralarında bulunduğu Bitlis Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu üyeleri, Bitlis Valiliği toplantı salonunda bir araya geldi.

ÖİB Uşak Atatürk Mahallesi'ndeki gayrimenkulü özelleştirdi

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Maliye Hazinesi'nin Uşak Merkez ilçesi, Atatürk Mahallesi'ndeki gayrimenkulünü özelleştirdi. İhaleye en yüksek teklif 1 milyon 325 bin TL ile HTH Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş.'den geldi.

Uşak Organize Sanayi Bölgesi Atıksu Arıtma Tesisi Haberi

Uşak Organize Sanayi Bölgesi Atıksu Arıtma Tesisi



Uşak Organize Sanayi Bölgesi Atıksu Arıtma Tesisinin bakıma alınması nedeniyle atıkların Gediz Nehri'ne boşaltılması sonucu oluşan kirliliği yerinde inceleyen Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Mehmet Emin Birpınar, tesise 100 bin lira para cezası uygulandığını bildirerek, "Kimse tesisimiz bakıma alındı 15 gün çevreyi kirletme hakkına sahibiz diyemez. Üretim yapıyorum diyerek havayı suyu kirletemez” dedi.


Birpınar, beraberindeki heyetle Uşak Valisi Mehmet Ufuk Erden'i ziyaret ederek, UOSB Atıksu Arıtma Tesisi'nin bakıma alınması nedeniyle Gediz Nehri'nde oluşan kirlilikle ilgili bilgi aldı. Daha sonra UOSB'ye geçen Birpınar ve beraberindekiler, Gediz Nehri'nde oluşan kirliliği inceledi, atıksu arıtma tesisini gezdi.


BAKAN ERDOĞAN BAYRAKTAR’DAN GEDİZ TALİMATI


Birpınar burada gazetecilere yaptığı açıklamada Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar'ın talimatı üzerine Uşak'a geldiğini söyledi. Atıksu arıtma tesisinin yaklaşık 15 gündür çalışmadığını,...