27 / 04 / 2024

uşak tarla yangını

uşak tarla yangını

Uşak Merkez ilçeye 6 kilometre mesafede yer alan 200 dekar tarlada çıkan yangında 44 ton arpa ve buğday yandı...

Uçak biletlerinin fiyatları arttı: Otobüslere talep katlandı! İstanbul'dan Balkanlar'a 40, Münih'e 100 Euro'ya gidiliyor

Kalabalık aileler, bagaj kolaylığı, uçak korkusu ve uçak bileti fiyatının fazla olması gibi sebepler, İstanbul'dan Avrupa ülkelerine otobüsle yolculuğun daha çok tercih edilmesine neden oldu. Peki otobüs bileti fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

En ucuz uçak bileti nereden, nasıl alınır? İşte en ucuz uçak bileti bulmanın 7 yolu!

Uçak bilet fiyatlarının yüksek olması seyahat severler açısından büyük bir sorun. Ancak bazen özellikle yurt dışı gezilerde ucuza uçak bileti bulmak o kadar da imkansız değil. Yeter ki ucuz uçak bileti bulmanın püf noktalarını bilelim!

Pegasus'tan zam çıkışı! Uçak biletlerine zam mı gelecek?

Uçak bileti fiyatlarının özellikle yurt içi hatlarda çok düşük loduğunu belirten Pegasus Başkanvekili Mehmet Nane, havayolu şirketlerinin personel hariç tüm giderlerinin döviz bazlı olduğuna işaret etti.

Afyonkarahisar ve Uşak için acele kamulaştırma kararı!

Afyonkarahisar ve Uşak illeri sınırları içerisindeki bazı taşınmazlar için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

TOKİ Uşak kuraları bugün çekiliyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Uşak projesinin kura çekimleri bugün yapılacak.

Ergün Turan, Uşak Tabakhane dönüşüm projesini inceledi!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, Uşak Tabakhane Bölgesi'nde gerçekleştirilen dönüşüm projesini inceledi.

Uşak Kentsel Dönüşüm Projesi, Türkiye'ye örnek oldu!

TOKİ Başkanı Ergün Turan, yaklaşık 450 Milyon TL’lik bir yatırımla hayata geçen ve sanayiden konutsal ve ticari alana dönüşüm özelliği ile bir ilk olan Uşak Kentsel Dönüşüm Projesi’nin Türkiye’nin örnek projesi olduğunu açıkladı.

Uşak'ta dönüşüm için 450 milyon lira harcandı!

Milliyet Gazetesi Ege Bölge Temsilcisi Engin Uğur Ağır, Uşak’ın Belediye Başkanı Av. Nurullah Cahan’ı ziyaret etti. Cahan, bölgedeki projeleri ve yatırımları anlattı.

Gayrimenkul müzayedesi rekoru Uşak'ta kırıldı!

TOKİ’nin mülkiyetinde bulunan Uşak kentsel dönüşüm alanındaki dükkanlar için açık artırma düzenledi. 12 saat süren çık artırma yarışı ile bir rekora imza atıldı.

Uşak Kentsel Dönüşüm Projesi'nde son durum!

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Uşak'taki kentsel dönüşüm projesiyle ilgili açıklama yaptı. Başkan Cahan hak sahiplerinin konut ve işyerlerinin teslim edildiğini açıkladı

Başak Tarla Gayrimenkul İnşaat Kuyumculuk Anonim Şirketi kuruldu!

Başak Tarla Gayrimenkul İnşaat Kuyumculuk Anonim Şirketi Nihat Angışhan tarafından 200 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Uşak kentsel dönüşümünde mutlu son!

Kentsel Dönüşüm Projesi tamamlandı, kuralar çekildi. 450 milyon TL'lik projede bin 51 konut, 923 işyeri mevcut. Uşak Belediye Başkanı Cahan, 10 yıldır süren bir çalışmada mutlu sona gelindiğini belirtti.

Uşak kentsel dönüşüm projesinde kuralar 14 Mart'a ertelendi!

Uşak’ta gerçekleşecek kentsel dönüşüm alanı hak sahipleri kurası, TOKİ'nin yoğunluğu dolayısıyla 14 Mart 2017 gününe ertelendi.

uşak tarla yangını Haberi

uşak tarla yangını
Uşak Merkez ilçeye 6 kilometre uzaklıkta yer alan Yavu Köyü'ndeki arpa ve buğday ekili 200 dekar tarlada yangın çıktı. İtfaiye ekiplerinin müdahale ederken zorluk çektiği tarlada 44 ton arpa ve buğday kül...