19 / 04 / 2024

Üsküdar Acıbadem gülistan sitesi

Üsküdar Acıbadem gülistan sitesi

Kovid-19 sürecine rağmen ‘kentsel dönüşüm’ sebebiyle evleri yıkılan vatandaşlar, kendilerine yer gösterilmediğini ve kira desteği de yapılmadığını ileri sürerek mağdur olduklarını belirtti.

Acıbadem Konakları'nda faizsiz 48 ay vade fırsatı! 

Bayer İnşaat ve Yiğit Group imzasıyla İstanbul Anadolu Yakası'nda Üsküdar'da  yükselen Acıbadem Konakları projesinde konut almak isteyenlere faizsiz 48 ay vade fırsatı sunuluyor. 

Üsküdar 29 Mayıs Sitesi'nde kentsel dönüşüm nöbeti: Rezerv alan ilan edilmişti, tahliye için 29 gün süre verildi!

Üsküdar Çengelköy’de bulunan 29 Mayıs Sitesi'nde kentsel dönüşüm nöbeti başladı. Evlerini tahliye etmek için 29 gün süre tanınan site sakinleri, Bakanlığa çağrıda bulunarak rezerv alan kararının iptal edilmesini talep etti. İşte ayrıntılar...

Akasya AVM'nin değeri belli oldu! 2022 değeri ne kadar? 

Üsküdar Acıbadem'de yer alan Akasya AVM'nin değeri resmen belli oldu. Peki Akasya AVM'nin değeri ne kadar oldu? İşte 2022 rakamı...

Üsküdar'daki patlamada evi zarar görenlere kira yardımı verilecek!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada Üsküdar'daki patlamada evi zarar görenlere kira yardımı yapılacağını söyledi.

Acıbadem Mahallesi muhtarlık binasının tahliye edilmesi kararı mecliste!

Üsküdar Belediyesi'nin Acıbadem Mahallesi muhtarlık binasının tahliye edilmesine dair karar meclis gündemine taşındı. CHP'li Tanal, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Acıbadem Mahallesi Muhtarlığı binası için kaçak iddiası!

Üsküdar Belediyesi, Acıbadem Mahallesi Muhtarlığı verdiği tahliye kararının iptali üzerine başvuruda bulundu. Belediye yıllardır kullanılan muhtarlık binasının kaçak olduğunu öne sürdü.

Üsküdar Acıbadem'de kentsel dönüşüm mağduriyeti!

Kovid-19 sürecine rağmen ‘kentsel dönüşüm’ sebebiyle evleri yıkılan vatandaşlar, kendilerine yer gösterilmediğini ve kira desteği de yapılmadığını ileri sürerek mağdur olduklarını belirtti.

Acıbadem'de ruhsatsız yurda direnen muhtarlığın tahliyesi istendi!

İstanbul Acıbadem'de Aziz Mahmut Hüdayi Vakfı’na tahsis edilen araziye inşa edilen kaçak yurt inşaatı için muhtarlık ve mahalle sakinleri senelerdir direniyor. Üsküdar Belediyesi'nden muhtarlığa gelen son tebligatla yeni bir yer gösterilmeden muhtarlık binasının tahliyesi talep edildi.

İBB Üsküdar'daki kaçak yapıyı mühürledi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Üsküdar Acıbadem'de bulunan, Aziz Mahmud Hüdayi Vakfına tahsisli alandaki inşaatı, İmar Planı'na aykırı olduğu gerekçesiyle mühürledi. 

Nevbahar Üsküdar perakende günlerine damga vurdu!

Kalyon Gayrimenkul’un ilk karma projesi olanan Nevbahar Üsküdar ve Nevçarşı, 4-5 Aralık tarihlerinde gerçekleşen Perakende Günleri’ne ev sahipliği yaptı.

Doğa Koleji Acıbadem Bilim Okulu 93.7 milyon TL'ye icradan satılıyor!

İstanbul Üsküdar'da yer alan Doğa Koleji Acıbadem Bilim Okulu 93 milyon 750 bin TL bedelle satışa çıkarıldı.

Nevbahar Üsküdar güncel fiyat listesi!

Nevbahar Üsküdar güncel fiyat listesi haberimizde yer alıyor. Projede toplam 169 adet konut bulunuyor.

Acıbadem Türk Telekom binasında yapılan yenileme mecliste!

İstanbul ili Üsküdar ilçesi Acıbadem Mahallesi'ndeki Türk Telekom binasının dış cephesinin yenilenip yenilenmediği TBMM gündemine taşındı. CHP'li Tanal, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...  

Üsküdar Acıbadem gülistan sitesi Haberi

Üsküdar Acıbadem gülistan sitesi

Üsküdar Acıbadem Mahallesi Gülistan Sitesi sakinleri kentsel dönüşüm mağduriyeti karşı karşıya. BirGün'den Yaren Çolak'ın haberine göre; hukuki süreç devam ederken AKP'li Üsküdar Belediyesi tarafından alınan tahliye ve yıkım kararına vatandaşlar tepkili.

11 bloklu sitenin iki bloğunda yürütmenin durdurulması kararının kaldırılması ile birlikte dün belediye ekipleri tahliye ve yıkım işlemlerine başladı.

Diğer yandan apartman sakinleri, kış ve pandemi koşullarında alınan bu kararın kendilerine tebliğ edilmediğini ileri sürerek mağduriyetlerini söyledi. Uygulanan yıkımın dönüşüm mantığına aykırı yapıldığını ve mağduriyete sebep olduğuna dikkat çeken site sakinlerinin avukatı Onur Cingil, “Kış günü, pandemi sürecinde insanlar evlerinden çıkarıldı. Belediye, yurttaşlara yer gösterebilirdi, kira yardımı yapabilirdi ama mağduriyeti çözmek yerine yıkım yaptı. Sorunu çözen değil sorunu kangren haline getiren sadece yıkan hiçbir şeyi inşaa etmeyen bir dönüşüm var. Biz...