28 / 03 / 2024

Üsküdar'daki patlamada evi zarar görenlere kira yardımı verilecek!

Üsküdar'daki patlamada evi zarar görenlere kira yardımı verilecek!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada Üsküdar'daki patlamada evi zarar görenlere kira yardımı yapılacağını söyledi.



Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, İstanbul Üsküdar Valide Atik Mahallesi Abacı Dede Sokak'taki 3 katlı binada meydana gelen patlamada evleri zarar gören vatandaşlara kira yardımı verileceğini açıkladı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Bakan Murat Kurum, sosyal medya hesabı üzerinde konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, Üsküdar'daki bir binada yaşanan patlamadan sonra apartmandaki yıkım çalışmalarını Üsküdar Belediyesi ile başlattıklarını dile getirdi.

Üsküdar daki patlamada evi zarar görenlere kira yardımı verilecek!

Konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada yıkılan binanın yerinde hızlı bir biçimde dönüştürüleceğini belirten Bakan Kurum, "Bina sakinlerimize kira yardımı sağlayacak, yıkım çalışmalarının tamamlanmasına müteakip inşaatımıza başlayacağız. Sağlıklı ve güvenli yuvalarını vatandaşlarımıza bu yıl içerisinde teslim edeceğiz. Patlamadan etkilenen hemşehrilerime tekrar geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum." şeklinde konuştu.

Üsküdar daki patlamada evi zarar görenlere kira yardımı verilecek!

Üsküdar'da patlamanın yaşandığı bina yıkılıyor!


Geri Dön