28 / 03 / 2024

Üsküdar Beşiktaş motor seferleri

Üsküdar Beşiktaş motor seferleri

İstanbul’da sadece toplu taşıma araçlarıyla günde 5.7 milyon kişi seyahat ediyor. Denizin toplu ulaşımdaki payını artırmak için Dentur Avrasya, 14 adet yeni gemi yapıyor.

Eminönü, Karaköy, Beşiktaş ve Kadıköy... İstanbul'da terk edilmiş binalar tehlike sinyalleri veriyor!

İstanbul'da genellikle Eminönü, Karaköy, Beşiktaş, Kadıköy ve Üsküdar gibi yerlerde bulunan terk edilmiş, kullanılmayan binalar İstanbul için tehlike siyalleri veriyor.

Üsküdar Belediyesi beş katlı bina ve dört arsa satacak! Yatırımcılar dikkat!

İstanbul İli Üsküdar Belediye Başkanlığı, Üsküdar Ahmediye, Murat Reis, Validei Atik, Güzeltepe ve Küçüksu'da yer alan beş katlı bina ve dört arsayı satışa çıkardı.

Üsküdar Belediyesi'nden büyük fırsat! İstanbul'un göbeğinde 49 adet iş yeri satıyor!

İstanbul İli Üsküdar Belediye Başkanlığı 49 adet iş yeri için satış ihalesi düzenliyor. Satışa çıkarılan gayrimenkuller Üsküdar Mimar Sinan Mahallesi'nde yer alıyor. İşte detaylar...

İstanbul Beşiktaş ve Sarıyer 1 Aralık 2015 su kesintisi!

İstanbul Beşiktaş' ta 1 Aralık su kesintisi, Sarıyer' de 1 Aralık su kesintisi. İSKİ de yapılan açıklmaya göre istanbulda Beşiktaş ve Sarıyerin büyük bir kısmında su kesilecek

İstanbul Beşiktaş ve Sarıyer'de 20 saatlik su kesintisi!

İstinye Terfi İstasyonu girişindeki arızalı vanaların değişimi sebebiyle, Beşiktaş ve Sarıyer'in bazı bölgelerine, 20 saat süreyle su verilemeyecek. İSKİ'den yapılan açıklamaya göre kesinti bölgeleri şunlar...

Dusko Tosic, Üsküdar'daki Akasya rezidansa taşındı!

Beşiktaş'ın Gençlerbirliği'nden transfer ettiği futbolcu Dusko Tosic ve şarkıcı eşi Jelena Karleusa uzun süredir ev arıyordu. Tosic çifti Üsküdar Acıbadem'de bulunan Akasya rezidansa taşındı.

Üsküdar Validebağ Koru Cami ibadete açıldı!

Üsküdar Validebağ Koru Camisi cuma namazıyla ibadete açıldı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği cami, beğeniyle karşılandı.

Üsküdar Validebağ Koru Camisi ibadete açıldı!

Üsküdar'da bulunan Validebağ Koru Camisi cuma namazıyla ibadete açıldı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği cami, beğeniyle karşılandı.

Yücel Çelikbilek: Boğaz'da dönüşüm için onay bekleniyor!

Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, yapı stokundaki tehlikeye dikkat çekti: “Nepal’deki deprem İstanbul’da olursa Boğaz’da bir tane bina kalmaz. Boğaz’ın tamamı için söylüyorum. Beykoz, Üsküdar, Beşiktaş, Beyoğlu ve Sarıyer için”

Üsküdar - Beşiktaş arası 4 dakika olacak!

İstanbul’da sadece toplu taşıma araçlarıyla günde 5.7 milyon kişi seyahat ediyor. Denizin toplu ulaşımdaki payını artırmak için Dentur Avrasya, 14 adet yeni gemi yapıyor.

Üsküdar'da televizyonun alev alması sonucu ev yandı!

Üsküdar'da beş katlı binanın bodrum katındaki dairede televizyonun alev alması sonucu çıkan yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü. Daire kullanılamaz hale gelirken, üst katta da hasar oluştu.

Şehir Hatları'ndan sefer iptali!

Şehir Hatları'ndan sefer iptali geldi. İstanbul Şehir Hatları'nın bazı seferleri, hava muhalefeti nedeniyle iptal edildi. Şehir Hatları'nın internet sitesinde yapılan açıklamada, Üsküdar-Beşiktaş, Kadıköy-Kabataş seferlerinin karşılıklı olarak yapılamadığ

1970 yılında dünyanın en büyük afyon deposu Beşiktaş Sahili'ndeymiş!

1970 yılında Beşiktaş'tan Çırağan'a giden dar sokaklarından birinde Türkiye'nin tek, dünyanın en büyük afyon deposu bulunmaktaymış. Anadolu'nun köylerinde yetiştirilen afyonlar satın alınarak bu depoda toplanıyormuş.

Üsküdar Beşiktaş motor seferleri Haberi

Üsküdar Beşiktaş motor seferleri

İstanbul’da sadece toplu taşıma araçlarıyla günde 5.7 milyon kişi, 13.5 milyon kez seyahat ediyor. İş çıkış saatlerinde İstanbul’da 10 kilometrelik yolda trafikte geçirilen süre zaman zaman 1.5 saati aşıyor. Trafik sıkışıklığının İstanbul’a yıllık maliyeti 5.5 milyar lirayı geçiyor. 


Diğer bir ifadeyle, yılda araç başına 5 depo yakıt boşa gittiğini ayrıca bunun çevre kirliliğini de artırdığını ifade eden, Dentur Avrasya Genel Müdürü Ünsal Savaş, "İstanbul’un doğal asfaltı olan denizin daha etkin kullanımını sağlayarak, deniz taşımacılığının toplu ulaşımdaki payını artırmak ve trafiğin çevreye olan olumsuz etkisini azaltmak için başladığımız 14 adet yeni nesil gemi projesinin, bir İstanbul projesi olarak hayat bulmasını arzu ediyoruz" dedi.


Yeni nesil çevreci gemiler


İstanbul siluetine uygun tasarlanmış, modern hatlara sahip yeni nesil gemilerin proje aşaması 9 ayda tamamlandı.  


Bu...