16 / 04 / 2024

Üsküdar Çarşı Yerleşkesi

Üsküdar Çarşı Yerleşkesi

Üsküdar Üniversitesi Çarşı Yerleşkesi, Üsküdar’ın merkezinde, Marmaray’a yürüme mesafesinde yer alıyor. 20 bin metrekare alanda yükselen Üsküdar Çarşı Yerleşkesi'nin 2014 - 2015 akademik döneminde kapılarını açması planlanıyor...

Üsküdar'daki kentsel dönüşüm konutları 2024'te teslim edilecek!

Marmara'da beklenen olası deprem kentsel dönüşüm çalışmalarını hızlandırdı. İstanbul'un en eski yerleşim yerlerinden biri olan Üsküdar'da da çalışmalar tam gaz devam ediyor. 

Üsküdar'daki 200 bin konutun yarısı 2024'te yenilenmiş olacak!

Kentsel dönüşüm projeleri kapsamında İstanbul'da çalışmalar hızlandırıldı. İstanbul'un eski yerleşim yerlerinden biri olan Üsküdar'da kentsel dönüşümün radarına girdi. İlçede 10 yılda 30 bin konut yenilendi. 200 bin konutun yarısı ise 2024'te yenilenmiş olacak.

Mesut Özil Üsküdar'da ev yaptırıyor!

Fenerbahçe ile anlaşmak üzere olan yıldız futbolcu Mesut Özil, Üsküdar Kısıklı'da ev yaptırıyor. Kısa süre içerisinde buraya yerleşecek olan Özil, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile komşu olacak.

Tavuk Dünyası Üsküdar'daki 2. restoranını Nevçarşı AVM’de açtı!

Tavuk Dünyası, İstanbul Anadolu Yakası’ndaki restoranlarına bir yenisini daha ekledi. Üsküdar’daki ikinci restoranını Nevçarşı AVM’de hizmete sundu.

Nevbahar Üsküdar perakende günlerine damga vurdu!

Kalyon Gayrimenkul’un ilk karma projesi olanan Nevbahar Üsküdar ve Nevçarşı, 4-5 Aralık tarihlerinde gerçekleşen Perakende Günleri’ne ev sahipliği yaptı.

Üsküdar'a 5 yılda 41 dev proje kazandırılacak!

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, "Üsküdar’a 41 kere maşallah" dedirtecek yeni dev eserlerini 27 Şubat Çarşamba günü açıklayacak...

Üsküdar'a 3 katlı çarşı geliyor!

Tarihi Yarımada'nın karşısında yer alan Üsküdar'da yeni meydan inşası için düğmeye basıldı. Hakimiyeti Milliye Caddesi üzerinde bulunan, eski belediye binası ve yapıların yıkılmasıyla gerçekleşecek yeni meydanın ismi "Mimar Sinan Meydanı" olarak belirlendi.

Okula yakın satılık ev en çok Üsküdar ve Beyoğlu'nda arandı!

TEOG yerine getirilen adrese dayalı yerleştirme sistemi ile vatandaşlar ev arayışına girdiler. Okula yakın satılık ev en çok Üsküdar ve Beyoğlu'nda arandı. 

Üsküdar-Ümraniye-Çekmeköy Metrosu ne zaman açılacak?

Üsküdar-Ümraniye-Çekmeköy Metro Hattı'yla ilgili açıklama yapan İBB Beyaz Masa, hattın test sürüşlerinin başarılı bir şekilde tamamlanmasına takiben ilk olarak Üsküdar-Yamanevler arası bölümün hizmete açılacağını belirtti.

Üsküdar’da kaçak kafe iddiası!

Üsküdar Çamlıca Libadiye Caddesi'nin Şeker Maslak Sokağı ile kesiştiği köşede bulunan alan üzerinde kafe inşaatı başladı. CHP’li Hüseyin Sağ, kafenin kaçak olarak inşa edildiğini iddia etti.

Üsküdar Meydan projesine tepki!

Üsküdar Belediyesi’nin yürüttüğü meydan çalışması Mimar Sinan Çarşısı esnafı ve projenin yürütüldüğü çevredeki esnaflardan tepki gördü. Mimar Sinan Çarşısı esnafı, projenin uygulamaya başlamasının ardından yapılan iş oranının proje uygulanmadan öncesine göre yüzde 30 düştüğünü belirtti.

Beykoz, 3. köprü ve Üsküdar-Beykoz metrosu ile ivme kazanacak!

Beykoz'da markalı konut piyasasının 2004 yılından bu yana aktif olduğunu belirten EVA Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Esin Ağar ve Öyküm Öngiden, 3. köprü ve Üsküdar-Beykoz metrosu ile değer artışında ciddi bir ivme görüleceğini söylüyor.

Üsküdar Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin yeni binası açıldı!

İki yıl önce Rasathane yerleşkesinde temeli atılan Üsküdar Anadolu İmam Hatip Lisesi, yeni binasına kavuştu.

Üsküdar Çarşı Yerleşkesi Haberi

Üsküdar Çarşı Yerleşkesi

Üsküdar Üniversitesi'nin yeni yerleşkesi olan Çarşı Yerleşkesi, 2014-2015 akademik yılında hizmetele açılacak. 


Üsküdar Merkez’de yer alan Üsküdar Üniversitesi Çarşı Yerleşkesi, toplam 20 bin metrekarelik alanda kuruluyor. 


Üsküdar Üniversitesi Çarşı Yerleşkesi kapsamında toplam akalı alan 15 bin metrekare ve bahçe ise 3.500 metrekare olarak belirlendi. 


Üsküdar Üniversitesi Çarşı Yerleşkesi kapsamında tv stüdyoları, laboratuvarlar, spor salonları, bilimsel ve kültürel etkinlikler için konferans salonu ve kapalı bahçe bulunuyor. 


Üsküdar Üniversitesi Çarşı Yerleşkesi içinde; 

- Teknolojik derslikler,

- Basketbol, voleybol sahaları gibi sportif faaliyetler için spor salonu,

- Bilimsel ve kültürel etkinlikler için konferans salonu,

- İletişim Fakültesi öğrencilerinin uygulama imkanı bulacakları televizyon stüdyoları,

- Bilimsel çalışmalar için laboratuvarlar,

- Fitness Salonu,

- Yemekhane ve kafeteryalar,

- Açık ve kapalı kış bahçeleri planlanıyor.


Üsküdar Çarşı Yerleşkesi; Üsküdar’ın merkezinde, Marmaray’a yürüme mesafesinde konumlandırılıyor.


Altunizade Mh. Haluk Türksoy Sk....