25 / 04 / 2024

üsküdar metrosu açılış

üsküdar metrosu açılış

İnşaatı devam eden Üsküdar – Ümraniye – Çekmeköy – Sancaktepe Metrosu’nda inceleme gezisi yapan Başkan Kadir Topbaş, “Görev hayatımda en gurur duyduğum işlerin başında İstanbul’a kazandırmış olduğumuz metro hatları geliyor” dedi.

Üsküdar-Ümraniye-Sancaktepe metrosunda son durum!

İnşaatı devam edenÜsküdar – Ümraniye – Çekmeköy – Sancaktepe Metrosu’nda inceleme gezisi yapan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş basın mensuplarına metro hakkında bilgi verdi...

Üsküdar-Ümraniye-Çekmeköy Metrosu İnşaatı 26 Mayıs'ta başlıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Anadolu yakasının ikinci metrosu için yaptığı çalışmalarda istasyon inşaatlarına 26 Mayıs'ta başlanıyor...

İstanbul'un beklediği haber geldi! Bakan Uraloğlu, Halkalı - İstanbul Havalimanı metrosu açılışı için resmen tarih verdi

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Halkalı - İstanbul Havalimanı metrosu açılışı için resmen tarih verdi. Bakan Uraloğlu, 2024 yılını işaret etti. 

Üsküdar Belediyesi'nin gayrimenkul satışlarına tepki!

Üsküdar Belediyesi Meclisi’nde, Kısıklı Mahallesi’nde yer alan ve imar planlarında “ilköğretim tesisleri” alanı olarak geçen, toplam büyüklüğü yaklaşık 790 metrekarelik iki parselin, belediye şirketi Üsküdar Personel A.Ş.’nin vergi borçlarına karşılık Maliye Hazinesi’ne devredilmesi kararı verildi.

Ag İnvestment Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Üsküdar Şubesi açıldı!

Ag İnvestment Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Üsküdar Şubesi 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdulazız F M N Alawadhı tarafından açıldı.

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Üsküdar Şubesi açıldı!

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Üsküdar  Şubesi 100 milyon TL yatırım bedeli ile Yunus  Furkan Akbal tarafından açıldı.

Api Group İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Turizm Seyahat Acentası Üsküdar Şubesi açıldı!

Api Group İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Turizm Seyahat Acentası Üsküdar Şubesi Üsküdar'da 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Caner Apaydın tarafından açıldı.

Api Group İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Turizm Seyahat Acentası Üsküdar Şubesi açıldı!

Api Group İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Turizm Seyahat Acentası Üsküdar Şubesi bugün Üsküdar'da 1 miilyon 500 bin TL sermaye bedel ile Caner Apaydın tarafından açıldı.

Üsküdar 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıktı!

Üsküdar ilçesi, 3. Etap Gerigörünüm ve Etkilenme Bölgelerine ilişkin itiraz 1/5000 ölçekli 07.12.2019 tasdik tarihli Koruma Amaçlı Revizyon Nazım İmar Planı askıya çıktı.

İktisatevim Gayrimenkul Anonim Şirketi Üsküdar Şubesi açıldı!

İktisatevim Gayrimenkul Anonim Şirketi Üsküdar Şubesi bugün Üsküdar'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Sadık Sağol tarafından açıldı.

Üsküdar 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği onaylandı!

Üsküdar İlçesi, 1310 ada, 76 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı değişiklikleri teklifleri; Boğaziçi İmar Yüksek Koordinasyon Kurulu'nun 17.12.2020 tarihli ve 2020/2 sayılı kararı ile onaylandı.

Ema Poyraz İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar Şubesi açıldı!

Ema Poyraz İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar Şubesi bugün Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Seydiali Poyraz tarafından açıldı.

Hedefevim Gayrimenkul Otomotiv Ve Ticaret Anonim Şirketi Üsküdar Şubesi açıldı!

Hedefevim Gayrimenkul Otomotiv Ve Ticaret Anonim Şirketi Üsküdar Şubesi bugün Üsküdar'da 120 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammed Aydın tarafından açıldı.

Üsküdar 1/5000 ölçekli imar planı değişikliği askıya çıktı!

İstanbul İli, Üsküdar İlçesi, 1151 Ada 44,74,101,102,193,195,197,198,200,201 Parseller, 802 Ada 5,6,10,11, Parseller, 804 Ada 57 Parsel ile Tescil Dışı Alana İlişkin 1/5000 Ölçekli Koruma Amaçlı NİP ve 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı UİP Değişikliği askıya çıktı.

Tavuk Dünyası 200'üncü restoranını Üsküdar'da açtı!

Tavuk Dünyası, 2019 hedefleri dahilinde yeni şube yatırımlarına hızla devam ediyor. Firma Türkiye’de bulunan 200. restoranının kapılarını İstanbul’un en eski ve nezih semtlerinden olan Üsküdar’da açtı.

üsküdar metrosu açılış Haberi

üsküdar metrosu açılış

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Üsküdar, Altunizade İstasyonu’na inerek İnşaatı devam eden Üsküdar – Ümraniye – Çekmeköy – Sancaktepe Metrosu’nda basın mensuplarına bilgi verdi.


Gurur verici bir tablo karşısında tarihe tanıklık ettiklerini ifade eden Başkan Topbaş, “Bu iş kolay bir iş değil. Bu işi dünyada devletler yapıyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi olarak biz kendi bütçemizden bu metroları yapıyoruz” diye konuştu.


“Her Yerde Metro, Her Yere Metro” sloganıyla İstanbul’da ulaşımı rahatlatmak için geceli gündüzlü çalıştıklarını kaydeden Başkan Topbaş, “Arzu ettiğimiz ve master planlarımıza aldığımız yarım saatlik yürüme mesafelerinde metrolar olsun istiyoruz” dedi. Başkan Topbaş şöyle devam etti: “Artık İstanbul’da her yere ulaşmak kolay. Üsküdar sahilinden başlayan metro hatları müthiş bir hat. Devamlı eklenen bir hat. Buradaki inşaatımızın da yüzde 80’i tamamlandı. İnşallah...