28 / 03 / 2024

üsküdar meydanı projesi

üsküdar meydanı projesi

Tarihi Yarımada'nın karşısında yer alan Üsküdar'da yeni meydan inşası için düğmeye basıldı. Hakimiyeti Milliye Caddesi üzerinde bulunan, eski belediye binası ve yapıların yıkılmasıyla gerçekleşecek yeni meydanın ismi "Mimar Sinan Meydanı" olarak belirlendi.

Mevlüt Uysal, Üsküdar Meydanı Projesi'ni inceledi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin yeni başkanı Mevlüt Uysal, Üsküdar Meydanı Projesi'ni yerinde inceledi.

Üsküdar meydanı 3 kat büyüyecek!

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Üsküdar Meydanı Projesi'yle meydanı 3 kat büyüteceklerini söyledi. Başkan Türkmen, "Gelecek yıl Ekim ayında Üsküdar Meydan'daki bu projelerimizi tamamlamış oluyoruz." dedi.

Üsküdar Meydanı için ilk adım atıldı!

Üsküdar'ın karmaşık ve kalabalık çehresini değiştirecek Meydan ve Sahil Yolu projesi için ilk adım atılmaya hazırlanıyor. Proje çalışmalarının 2018 yılına kadar bitirilmesi hedefleniyor.

Üsküdar Meydanı ve Sahil Yolu Projesi ne durumda?

2014 yılının başında duyurulan Üsküdar Meydanı ve Sahil Yolu Projesi'nde çalışmalar devam ediyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin yaptığı açıklamaya göre Üsküdar Meydanı ve Sahil Yolu Projesi'nin bitiş tarihi henüz belirlenmedi.

Validebağ Korusu, Yıldız ve Göztepe Parkı gibi olacak!

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Üsküdarlı muhtarlarla buluştuğu toplantıda Validebağ Korusu, Üsküdar Meydanı ve kentsel dönüşüm projeleri hakkında konuştu. Türkmen, muhtar maaşlarının 750 TL'den 1000 TL'ye çıkacağını müjdeledi.

Üsküdar Meydanı dereleri ıslah ediliyor, altyapısı değişiyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Üsküdar / Çavuşderesi ve Bülbülderesi ıslah çalışmalarını başlatıyor. Çalışmayla aşırı yağışlarda ortaya çıkan olumsuzlukların önüne geçilmesi amaçlanıyor. Dere ıslah çalışmaları öncelikle Çavuşderesi’nde yapılacak.

Üsküdar Çekmeköy metro hattı Üsküdar'ın cazibesini artırıyor!

İstanbul'un dev yatırımları Marmaray, Tüp Geçiş Tüneli'nin yanı sıra Anadolu Yakası'nın ikinci metro projesi olan Üsküdar Çekmeköy metro hattı ile ilginin arttığı Üsküdar'da emlak fiyatları 5 milyon dolara kadar çıkıyor...

Emlak Konut GYO Üsküdar Bulgurlu kentsel dönüşüm projesi için imzalar atıldı! Projeyi hangi firmalar inşa edecek? 

Emlak Konut GYO Üsküdar Bulgurlu Altınköy-2 Sitesi  Kentsel Dönüşüm Projesi için resmen imzalar atıldı. Peki Emlak Konut GYO Üsküdar Bulgurlu projesini hangi firmalar inşa edecek? İşte merak edilen ayrıntılar...

TOKİ Özevim Sitesi projesi için düğmeye bastı! Üsküdar'a 293 konutluk yeni proje geliyor!

Dar gelirli aileler için yeni konut projelerini Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Üsküdar Özevim Sitesi kentsel dönüşüm projesi için start verdi. Projenin ihalesi yarın yapılacak.

Emlak Konut GYO'dan Üsküdar Altınköy 2 Sitesi'nin yerine 350 konutluk yeni proje!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Üsküdar Altınköy-2 Sitesi kentsel dönüşüm projesi için düğmeye bastı. Söz konusu kentsel dönüşüm projesiyle tam 350 yeni konut inşa edilecek.

Üsküdar Özevim Sitesi'ni TOKİ dönüştürecek! 293 yeni konut geliyor!

Dar gelirliler için yeni konut projelerine hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Üsküdar Özevim Sitesi kentsel dönüşüm projesi için düğmeye bastı. İşte detaylar...

İş GYO Üsküdar projesi nerede? 

İş GYO Üsküdar projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte İş GYO Üsküdar projesi nerede sorusunun yanıtı ve proje ayrıntıları...

İş GYO Üsküdar projesi fiyat!

İş GYO Üsküdar projesi fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte İş GYO Üsküdar projesi fiyat bilgisi ve proje detayları...

İş GYO Üsküdar projesi ön talep topluyor!

İş GYO Üsküdar projesi için ön talep süreci başladı. Toplam 7 blok halinde yükselen projede, konutlar, ofisler ve ticari alanlar yer alacak...

Üsküdar İskelesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Üsküdar İlçesi, Üsküdar İskelesi'ne Ait 1/5000 Ölçekli Ve 1/1000 Ölçekli Üsküdar Meydanı Ve Yakın Çevresi Nazım Ve Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Bayer-Yiğit Üsküdar projesi fiyat!

Bayer-Yiğit Üsküdar projesi fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Bayer-Yiğit Üsküdar projesi fiyat bilgisi ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

Bayer-Yiğit Üsküdar projesi nerede?

Bayer-Yiğit Üsküdar projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Bayer-Yiğit Üsküdar projesi nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Bayer-Yiğit Üsküdar projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

Bayer-Yiğit Ortak Girişimi Adi Ortaklığı, Üsküdar projesinin detayları belli oldu. Bayer-Yiğit Üsküdar projesi 10 soruda tüm detaylarıyla haberimizde yer alıyor. İşte Bayer-Yiğit Üsküdar projesi 10 soruda tüm detaylarıyla...

Bayer-Yiğit Grup ortaklığı Üsküdar projesi geliyor! Yeni proje!

Bayer-Yiğit Ortak Girişimi Adi Ortaklığı, Üsküdar projesi için düğmeye bastı. Proje 98 milyon 801 bin 770 TL'ye mal olacak.

Üsküdar Kirazlıtepe Kentsel Dönüşüm Projesi’nin 3. Etap ihalesi yapıldı!

Üsküdar ilçesi Kirazlıtepe Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi'nin 666 konut, 20 adet ticari bağımsız birim, 24 derslikli okul, bilgi evi, muhtarlık ve aile sağlığı merkezi gibi sosyal donatı alanlarına sahip 3'üncü etabı Turgut A.Ş tarafından hayata geçirilecek. 

üsküdar meydanı projesi Haberi

üsküdar meydanı projesi

Toplamda 8 bin 250 metrekare taban alanı bulunan yapıların yıkılmasıyla çalışmalar tüm hızıyla başladı. Üsküdar Meydanı'nın yakınında yer alan yeni meydan, 27 bin metrekare alan üzerine inşa edilecek. 

Karar Gazetesi'nde yer alan habere göre bu alanın içinde bin 400 metrekarelik bölümde, dükkanları yıkılan esnaf için 3 katlı ve 151 adet dükkandan oluşan bir çarşı yapılacak.

Ayrıca Üsküdar Mimar Sinan Meydanı, Hakimiyeti Milliye Çarşısı ve Zeminaltı Otopark Projesi için Anıtlar kurulundan da onay alındı.

OTOPARK YIKILDI

Üsküdar'da 750 araç kapasiteli 5 katlı çelik otopark da görüntü kirliliğine sebep olduğu gerekçesiyle yıkıldı. Çelik otoparkın yerine, 874 araçlık yeni zemin altı otoparkı yapılacak. 

Alt Yapı Projeler Müdürü Fatih Duman,  meydan düzenlemesi içinde bir alışveriş merkezi yapılmayacağını söyledi. Alanın bir bölümünde çarşı yapılacağını dile getire Fatih...