29 / 03 / 2024

üsküdar pazarbaşı kat karşılığı inşaat yapımı

üsküdar pazarbaşı kat karşılığı inşaat yapımı

İstanbul Vakıflar Bölge Müdürlüğü Kadıköy İkbaliye ve Üsküdar Pazarbaşı'nda 3 arsasını kat karşılığı inşaat yapılmak üzere ihaleye çıkarttı. Arsalar nerede? Tahmini bedelleri ne kadar?

Üsküdar'da kat karşılığı gayrimenkul satışı!

İstanbul İli Üsküdar Belediye Başkanlığı, Üsküdar Çengelköy Mahallesi'nde kat karşılığı taşınmaz satış işi ihale ediyor. İhale 9 Eylül 2021 tarihinde gerçekleştirilecek.

Üsküdar'da 5 bin konutluk dev dönüşüm başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından İstanbul Üsküdar'da hayata geçirilen kentsel dönüşüm çalışmaları başladı. "Üsküdar'da Büyük Dönüşüm 5000 Yeni Konut Projesi' kentsel dönüşüm programına Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ve TOKİ Başkanı Ömer Bulut katıldı.

Üsküdar'da 2 katlı ahşap ev çöktü!

Üsküdar Selami Ali Mahallesi Hamam Sokak'ta yer alan 2 katlı ahşap evin üst katında çökme meydana geldi.

Fahrettin Altun Üsküdar'daki o arsayı 12 kat yüksek fiyata kiralamış!

İletişim Başkanı Fahrettin Altun'un, Üsküdar'daki dairesinin yanında yer alan mezbelelik arsanın Altun tarafından yıllık 3.100 TL'ye kiraladığı ortaya çıktı.

Üsküdar Hacı Harun Ekşi Cami açıldı!

Üsküdar Belediyesi'nin hayata geçirdiği Hacı Harun Ekşi Camii, Cuma namazı sonrasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katıldığı törenle ibadete açıldı. 

Üsküdar'da özel öğrenci yurdu yapımı karşılığında kiraya verilecek!

İstanbul İli, Üsküdar İlçesi, Pazarbaşı Mahallesi Kümbet Sokağında yer alan arsa üzerine, 23 yıl kiralama karşılığında ‘özel öğrenci yurdu’ yapılacak. 

Üsküdar-Çekmeköy-Sancaktepe metrosunun 2. etabı açıldı!

Türkiye'de ilk defa sürücüsüz metro olarak faaliyet gösteren Üsküdar-Ümraniye metrosunun 2. etabı olan Çekmeköy hattı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla hizmete açıldı.

Üsküdar yeni hastanelerle sağlık şehrine dönüşüyor!

Üsküdar Belediyesi,çeşitli mahallelerde Mart ayından itibaren 2018 içinde faaliyete geçmesi planlanan yeni hastane ve sağlık merkezleri için Sağlık Bakanlığı ile protokol imzaladı. İmza törenine Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen de katıldı...

Üsküdar-Ümraniye Metro Hattı bugün açılıyor!

Anadolu Yakası’nın ikinci metro hattı olan Üsküdar-Ümraniye Metro Hattı bugün saat 16:00'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla açılıyor.

Üsküdar Belediyesi'nden 10 milyon TL'ye satılık arsa!

Üsküdar Belediye Başkanlığı, Çengelköy (Mehmet Akif Ersoy) Mahallesi'ndeki taşınmazını kat karşılığı inşaat yöntemiyle kapalı teklif usulü ihale ile satıyor..

Üsküdar'da kentsel dönüşüm başladı!

Üsküdar’da örnek dönüşüm, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki’nin katılımıyla gerçekleştirilen törenle başladı. Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, “Çamlıca’nın eteklerinden başlayarak Üsküdar’ımızın dönüşümü için birlikte yola çıkıyoruz.” dedi.

Üsküdar Belediyesi'nden 15 milyon TL'ye satılık arsa!

Üsküdar Belediyesi tarafından Çengelköy (Mehmet Akif Ersoy) Mahallesi'ndeki arsa Kat Karşılığı İnşaat Yöntemiyle Kapalı Teklif Usulü ihale ile satılıyor..

Üsküdar Selamsız Spor Kulübü Tesisleri açıldı!

Üsküdar Belediyesi'nin hayata geçirdiği Selamsız Spor Kulübü Tesisleri vatandaşların hizmetine açıldı. Açılışa Üsküdar Kaymakamı Mustafa Güler de katıldı.

üsküdar pazarbaşı kat karşılığı inşaat yapımı Haberi

üsküdar pazarbaşı kat karşılığı inşaat yapımı


10 Ocak'ta gerçekleştirilecek arsalarlarla ilgili bilgiler şu şekilde:


1) Kadıköy İkbaliye Mahallesi Pomak Sokak'ta 258 metrekare arsa. Tahmini bedeli 802 bin 850 YTL.


2) Üsküdar Pazarbaşı Mahallesi Karamanoğlu Sokak'ta 184 metrekare. Tahmini bedeli 678 bin 95 YTL.


3) Kadıköy İkbaliye Mahallesi Pomak Sokak'ta 919 metrekare. Tahmini bedeli 3 milyon 226 bin...